luni, 23 iunie 2014

Institutul de la Aspen si tradarea sefilor SRI-ului: “Suntem sub controlul masoneriei din Statele Unite”

Serviciile de informatii ale tarii trebuiesc restructurate din temelii si schimbarea trebuie sa inceapa de la varful acestor institutii. Sunt corupti sufleteste, pentru banii si functii s-au inscris in loja satanista a masonilor, ani de zile au protejat traficul de droguri, mafia politica, tunurile de sute de milioane de euro care au pus la pamant economia romaneaca! Mii de ofiteri romani au ajuns sa lucreze cu frica in san: “Sa nu ma scap ceva ca poate ajunge prin Statele Unite sau Israel”.
Am ajuns intr-o asemenea situatie ca probele despre mafie, droguri, tradarea din interiorul serviciilor, listele cu agenti recrutati de rusi, americani, israelieni, chiar si unguri, sa fie mutate prin tari din America de Sud! Din cauza aceasta turbeaza de furie: “De unde apar tot timpul probe despre mafia noastra?!”. Voi sunteti de umplutura in serviciile de informatii si din cauza aceasta nu are nimeni incredere in voi, sunteti tinuti in fata…o sa aflati la momentul oportun!
Sa ne aducem aminte cine sunt mafiotii masoni din fruntea serviciilor secrete ale Romaniei:
DGIA (Armata Romana) – Cele mai onorabil si solid serviciu de informatii al Romaniei, condus de dl general-locotenent Marian Hapau. 
1. George Maior si Florian Coldea – Mafioti masoni recrutati de CIA. De ani de zile SRI-ul are un singur mesaj: “Suntem aici sa aparam interesele Statelor Unite si Israelului, ne-am transformat in Serviciul Romano American Masonic de Informatii Anexa Mossad. Noi avem datoria sfanta sa protejam mafia!”. Au ajuns sa se laude in gura mare: “Avem legaturi cu masoneria americana si suntem sub controlul CIA”.
2. Gelu Marin Oltean si toata gasca de mafioti de la DIPI – Accesati link-ul postat mai jos. Marturia unui comisar-sef din cadrul Politiei Romane: “Cele mai multe informatii vin de la SRI, mafiotul de Oltean nici macar nu ne baga in seama”. 
3. Marcel Opris (STS) – Face parte din camarila lui Basescu, alaturi de Coldea si Maior. De sapte luni de zile exista indicii clare care are legatura cu ofiterii Mossad din Israel si Romania. Deocamdata este bine sa pastram tacerea…
4. Theodor Melescanu (SIE) – Mason de gradul 33, recrutat inca din tinerete de rusi, face parte din gasca veche de mafioti alaturi de Iliescu – KGB, Magureanu – SRI, Dan Ioan Popescu, etc.
5. Lucian Silvan Pahontu (SPP) – Asta face parte din gasca lupilor tineri si este dornic de afirmare. Lucian Silvan Pahontu a fost recrutat de masonerie si acum este fratior de loja! 

https://www.youtube.com/watch?v=BhQQt81td78
U.M. 02… , din motive de siguranta nationala nu-i putem publica tot numele, mai este cunoscuta si sub numele de Centru Surse Deschise din cadrul SRI-ului. Unitatea respectiva este condusa de doamna general Emilia Cristina, inainte aflandu-se la conducere domnul general de Br. (r) Ionel Nitu (excelent analist de informatii). Doamna general Emilia Cristina, o femeie miniona si plapanda ca aspect fizic, dar foarte apriga cand vine vorba de conducerea unitatii SRI, este banuita ca sustine aripa pro-Basescu din cadrul SRI-ului si mai multi ofiteri s-au plans de anumite fapte mai putin onorabile. Nu stim care este situatia adevarata, nu am cercetat asa cum trebuie, dar n-am facut datoria sa amintim si de acest lucru.
5 (2)
U.M 02… , privita din exterior arata de parca este o combinatie intre spitalul de nebuni si Penitenciarul Rahova…gratii la geamuri mai lipsesc. Poarta de la intrarea in unitate este identica cu cea de la Cercetari Penale (foto): o monstrouzitate de fier ca in anul 1970. Da, putem intelege situatia cand vine vorba de Politia Romana: traficanti, infractori periculosi, etc. Cand vine vorba de SRI, anul 2014, o unitate nu poate arata ca U.M 02… . Va intrebam si noi pe dumneavoastra: in ce buzunare se scurg banii pentru modernizarea unitatilor SRI?! Sa ne dam cu presupusul:  in viloiul de la marginea Bucurestiului a lui Florian Coldea, in costumele si accesoriile de lux ale lui George Maior, in ceasurile de zeci de mii de euro, in cadourile pentru amante, etc. Toate aceste lucruri in timp ce ofiterii sunt angajati cu 1.600 RON pe luna! 
Ofiterul de informatii nu se raporteaza la bani dintr-un singur motiv: banii inseamna tradare la nivelul serviciilor secrete. Un ofiter bun, pregatit foarte bine din punct de vedere psihologic, poate functiona fara probleme cu doua iaurturi pe zi si cinci covrigi. Din moment ce lucrezi pentru serviciile secrete tu nu esti un om normal si ai un alt sistem de valori. Daca nu oferi bani, macar ofera respect ofiterilor care lucreaza in SRI si nu le baga pe gat tampenii cu Basescu sau alte mizerii politice! 
Rusii au program special de pregatire al ofiterilor: “In societate sunteti prosti, betivi, anonomi, cum vreti voi, dar niciodata prea destepti fata de oamenii obsinuiti ca va rupem picioarele”. Dupa reteta aceasta au ajuns sa spioneze cladiri in New York: “Ala ma?!? Ala este ofiter acoperit? Betivul ala?! Du-te ma dracului ca esti nebun si nu stii ce vorbesti”. X cand se apuca de baut inghite inainte trei pastile si stie cum sa isi dozeze paharele de alcool, in felul acesta ii pacaleste pe toti si mintea lui functioneaza brici.
Mergi pe strada si vezi un om vai de soarta lui, cu haine ponosite, privirea tulburata, ii dai 5 RON de pomana, si cand se apropie de tine iti faci cruce ce scoate pe gura!
5 (2)
Centrul Surse Deschise se ocupa si cu tehnoredactarea revistei “Intelligence”…printre alte lucruri. Majoritatea ofiterilor sunt tineri, fara prea mare experienta, si nu stiu foarte bine ce se intampla in birourile rechinilor de la varful SRI-ului. Tu, ca ofiter superior, cand stii bine care este situatia de la varful SRI-ului, poti spune ceva de genul: “Stai sa citesc revista cum trebuie sa nu apara ceva aiurea pe aici”. Iti pui mintea la contributie, analizezi informatiile, si pe urma le spui: “Da, puteti scoate revista pe piata”.
Revista “Intelligence” nu o sa fie citita de Politia Romana sau batrana care merge la piata sa isi cumpere paine si lapte, o sa fie citita tot de oameni din domeniu. Bai fratilor, va cerem un lucru imposibil atunci cand va spunem sa ganditi si sa fiti constienti ca lucrati pentru serviciile secrete ale Romaniei? 
In interviul de la pagina 96, realizat de poetul Flaviu Predescu, amicul capitanului Sorin Sava, purtatorul de cuvant al SRI-ului, apare urmatorul lucru: “Generalul-locotent Florian Coldea, seful din umbra al SRI-ului, are legaturi cu masonii din cadrul Institutului de la Aspen, majoritatea dintre ei fiind ofiteri CIA”. 
Un om in deplinatatea facultatilor mintale interpreteaza lucrurile in felul urmator: “SRI-ul este controlat de masoneria din Statele Unite, CIA si Mossad”. Orice ofiter SRI, de la cel mai mic nivel, stie ca generalul Coldea a primit din Statele Unite, circa doua kilograme de medalii cu care se lauda peste tot: “Va sparg pe toti cand vine vorba de spionaj, iote cum ma apreciaza stapanii de la Washington”.
Voi in loc sa va laudati cu Romania, le faceti publicitate gratuita americano-sionistilor? Dumnezeule mare ce mentalitate aveti!! Ofiterii de la contraspionaj trebuie sa inteleaga ceva de genul: “Nu ne atingem de spionii Statelor Unite si Israelului, pentru ca se supara Maior si Coldea!”. Cei de la SIE sunt mormant cu flori pe el, un cuvant nu scot despre CIA…

Priviti si va cruciti

5 (2)

Mai departe…

5 (2)
george-cristian-maior

Liviu Maior, Ioan Talpes, Mircea Geoana si Florian Coldea

Ce legatura exista intre acesti oameni? Sa vedem mai jos:
1. Liviu Maior, tatal lui George Maior, este fostul coleg de clasa a lui Ioan Talpes. Ioan Codru Talpes, fiul lui Ioan Talpes, este finul lui George Cristian Maior. Liviu Maior, undeva la inceputul anului 1981, a fost trimis in Statele Unite cu o anumita misiune: monitorizarea extremismului unguresc. Cand a ajuns Liviu Maior in Statele Unite, americanii au spus ceva de genul: “Este agent dublu si se afla si-n tabara KGB-ului”. Toti acesti oameni fac parte din masonerie si cunosc cel putin un membru al Institului de la Aspen…sau au fost recrutati de ei.
Cornel Nemetzi, colonel SIE – Tradarea masonului Talpes
2. Mircea Geoana, singurul membru recunoscut al Institutului de la Aspen, l-a ajutat pe George Maior sa ajunga directorul SRI-ului. Geoana si Nastase, sprijiniti puternic de masonii din cadrul Institutului de la Aspen, au facut lobby-ul necesar pe langa Basescu: “Maior este sustinut pe de masoneria americana si trebuia sa ajunga directorul SRI-ului”. Basescu, mitoman cum este, a spus ceva de genul in 2006: “Eu nu am prejudecati si din cauza aceasta l-am pus pe Maior la SRI”.
Tatal lui Mircea Geoana, partea dreapta, a fost general in cadrul Securitatii Romane si apropiatul tradatorului de tara Mihai Pacepa (indicat cu sageata rosie).
345
3. Dumneavoastra, foarte mirati, va intrebati urmatorul lucru: “Ce cauta Coldea, baiatul lui Basescu, in gasca de mafioti masoni ai PSD-ului?!”. Sa va spunem noi: in tara se prefac ca sunt democrati, socialisti, de dreapta sau stanga, dar in afara se pun impreuna in genunchi in fata stapanilor lojilor masonice din Statele Unite si Israel. Mafia masonica din serviciile secrete: “Stapanii sa vada ce slugi bune suntem, cum le punem la dispozitie toate resursele Romaniei, in timp ce ne batjocorim propriul popor cu “democratia” si structurile euroatlantice”.
In spatele dumneavoastra, fara sa aveti habar, se desfasoara un joc urias care insumeaza miliarde de euro! Votati cu incredere Ponta, Basescu, Antonescu si toata gasca de mafioti masoni!

Lucrurile se complica

Lumea spionajului este foarte greu de inteles si din cauza aceasta ofiterii sunt pregatiti si 10 de ani de zile, din anumite rationamente nu va putem spune anumite lucruri. Totusi, ca sa nu va lasam in bezna, va spunem urmatoarul lucrurile: americanii sunt foarte suspiciosi cand vine vorba de mafia masonica de la Bucuresti.
Unii ca Maior, Coldea, Ponta, Basescu, Antonescu, se pot vinde imediat rusilor pe cateva milioane de euro fara sa ii intereseze loialitatea fata de Statele Unite. Mafiotii masoni de la Bucuresti pot minti cu nonsalanta: “Pana la moarte cu Statele Unite, cauza americana…”. Intrebare se pune in felul urmator: stie cineva ce fac ei in spatele cortinei?
Este logic ca americanii sa fie suspiciosi: “FSB-ul, urmasii KGB-ului, sunt redutabili cand vine vorba de recrutare”. Sa ne aducem aminte de performantele uluitoare ale KGB-ului: au recrutat doi presedinti de stat americani, doi sefi ai CIA, unul al FBI-ului, un subsecretar de stat american, cateva zeci de ambasadori, duzine de spioni operativi. Metodele lor de recrutare sunt ultrasecrete si nu se pot spune in public.
Mafiotii masoni, cand discuta intre ei, spun ceva de genul: “Sa avem oameni la varful ocultei mondiale, dar tragem pentru Romania”. Unde trageti nemernicilor pentru Romania, cand in tara se munceste pe 200 de euro si ne-am vandut toate resursele?! Tufe de Venetia ce sunteti, figuri de spioni si mintea in cap cat o gaina…
Din cauza voastra au ajuns serviciile secrete ale Romaniei sa fie batjocorite in ultimul hal, in urma cu 30 de ani ne bateam de la egal la egal cu CIA si KGB. In ziua de astazi a ajuns Maior sa trimita 500 de ofiteri la Budapesta sa fie pregatiti de FBI: “Noi suntem retardati si americanii sunt mai destepti ca noi”.
V-am spus destul de clar pe blog: in istoria de 2.000 de ani a Neamului Romanesc, tot timpul au aparut oameni de nicaieri care au pus umarul cand tara a fost in primejdie. Unul intr-o parte, zece in alta parte, si tot asa. Strainii isi fac cruce cu doua maini: “De unde au astia resursele astea?!”Sus pe crestele Carpatilor se afla Strajerii Neamului! 
23
Seful Institutului de la Aspen este evreul  Walter Isaacson, adevaratul patron al companiei Apple si var de gradul doi cu unul dintre sefii Grupului Bilderberg. Este un veritabil shadowman: afaceri de miliarde de euro, influenta coplesitoare, si putin au habar de numele lui. Asa arata adevaratii stapani ai planetei: oameni care nu se afiseaza pe nicaieri. 
346
Vicepresedintele Institului de la Aspen este Peter Reiling, bunicii lui au fost evrei din Polonia. Piviti cat de modest este: o sapca pe cap, tricou de 10 dolari, o fata de om banal. Mafiotii masoni din Romania, sunt acoperiti de lux, au impresia ca sunt in posesia unor secrete uluitoare, si de fapt sunt niste cantitati neglijabile care se hranesc cu iluzia puterii.
Puterea adevarata inseamna sa controlezi miliarde de euro si guverne, sa ai tone de informatii, si sa mananci o pizza cu 20 de dolari fara ca sa te recunoasca nimeni. Cand ajungi in fata unui miliardar nu te afisezi ca mafiotii de la Bucuresti: “Iote ce costum am, priveste ceasul meu de 30.000 de euro…”. Ai sa te faci de ras daca te intreaba ceva de genul: “Poporul tau se zbate in saracie si tu porti ceasuri de 30.000?!”.
Un om inteligent se afiseaza in costum de la APACA si-l convinge pe miliardar ca materialul romanesc este mai bun ca la Armani. Atunci vor incepe si ei sa te aprecieze: “Omul este bun si chiar vrea sa faca ceva pentru tara lui”.

Numele lui Mircea Geoana pe lista oficiala a membrilor:

William Mayer  - Relationships Park Avenue Equity Partners
Henry Catto Jr. - Relationships Catto & Catto Insurance Company
Lester Crown   - Relationships Henry Crown & Company 
Merv Adelson  - Relationships Avalon Digital Marketing Systems Inc
Paul Anderson  - Relationships Aspen Institute
William Davis  - Relationships WLD Davis Holdings
Patrick Gross   - Relationships Taleo Corp
Sylvia Earle Ph.D.  - Relationships Harte Research Institute for Gulf of Mexico Studies 
Mercedes Bass   - Relationships Sid R. Bass Associates 
Nina Houghton  - Relationships Wye Institute
David Koch   - Relationships Koch Industries
James Ferguson  - Relationships Vion Pharmaceuticals Inc
Stephen Carter  - Relationships Yale University
David Gergen   - Relationships John F. Kennedy School of Government
Timothy Krauskopf  - Relationships Round Lake Designs
Andrea Cunningham  - Relationships ZeroOne – the Art and Technology Network
Elaine Greenawalt  - Relationships Princeton University
Frederic Malek  - Relationships Thayer | Hidden Creek
John Mascotte   - Relationships The Continental Corporation 
Charles Powell   - Relationships Textron Inc
Karl Muhr   - Relationships Austrian Airlines
Elinor Munroe   - Relationships Elinor Bunin Productions
Lynda Resnick   - Relationships Roll International Corporation
Vin Weber   - Relationships Lenox Group Inc
Donald Roth   - Relationships Music Associates Of Aspen
Albert Small   - Relationships Southern Engineering Corporation
Berl Bernhard   - Relationships DLA Piper 
Alice Young   - Relationships Kaye Scholer
Francis Cundill CFA  - Relationships Mackenzie Cundill Recovery 
Madeleine Albright    - Relationships The Albright Group – Evreica din Cehia, subsecretar de stat american, relatii puternice in Romania.
Tarun Das  -Relationships Confederation of Indian Industry 
Prince Bandar Ibn Abdulaziz   - Relationships Aspen Institute
Michael Eisner   - Relationships The Tornante Company
Henry Gates Jr.  - Relationships Harvard University
Alma Gildenhorn   - Relationships John F. Kennedy Center For The Performing Arts
Sidney Harman   - Relationships Harman International Industries Inc. 90 
Ann Hudson   - Relationships Javelina Partners
Bonnie McCloskey  - Relationships Cornerstone Holdings
Leonard Lauder   - Relationships Institute for the Study of Aging
Ann Richards  - Relationships Public Strategies
William Nitze  - Relationships The Gemstar Group
Lloyd Schermer - Relationships Lee Enterprises Inc
Andrew Stern   - Relationships Service Employees International Union, Pension Arm 
Thomas Pickering   - Relationships Business Executives for National Security 
Roderick von Lipsey  - Relationships Goldman Sachs Private Wealth Management 
Frederick Whittemore  - Relationships Chesapeake Energy Corporation 
Mortimer Zuckerman   - Relationships Boston Properties Inc
Robert Malott - Relationships FMC Corp.
Ann Korologos   - Relationships Harman International Industries 
Clare Munana   - Relationships Ancora Associates
L. John Doerr III  - Relationships Kleiner, Perkins, Caufield & Byers 
Gerald Greenwald   - Relationships Greenbriar Equity Group 
Jerry Murdock Jr.  - Relationships InSight Venture Partners 
Carl Bildt   - Relationships Akin Gump Global Solutions 
Stephen Friedman   - Relationships Crestview Partners, L.P.
Gerald Hosier - Relationships Aspen Institute
Robert Hurst  - Relationships Crestview Partners
Anne McNulty  - Relationships Aspen Institute
Roberto Meza   - Relationships Agrícola Industrial Salvadoreña
William Donaldson   - Relationships Aetna Health Management
Alan Fletcher  - Relationships Aspen Institute
Melva Bucksbaum   - Relationships Aspen Institute
Ann Friedman   - Relationships Aspen Institute
Marc Nathanson - Relationships Mapleton Investments 
Jacqueline Novogratz   - Relationships Acumen Fund
Anna Smith   - Relationships Aspen Institute
Shashi Tharoor  - Relationships Aspen Institute
William Joy Ph.D. - Relationships Kleiner, Perkins, Caufield & Byers
William Budinger  - Relationships Aspen Institute
Leonhard Fischer   - Relationships Cartica Capital 
Mircea Geoana  - Relationships Aspen Institute
Arjun Gupta   - Relationships Telesoft Partners
Yotaro Kobayashi   - Relationships Sony Corporation 
Elisabeth Lulin   - Relationships Aspen Institute
James Manyika  - Relationships Aspen Institute
Queen Noor   - Relationships Aspen Institute
Margot Pritzker  - Relationships Aspen Institute
Isaac Shongwe   - Relationships Letsema Holdings 
Giulio Tremonti   - Relationships Aspen Institute
Jerome Huret   - Relationships Nortel Networks Corp. 
Eleanor Merrill   - Relationships Capital Gazette Communications
Olara Otunnu   - Relationships Carnegie Corp. of New York – 
Michel Pébereau   - Relationships Galeries Lafayette
Robert Steel   - Relationships Goldman Sachs Group
Jamshyd Godrej - Relationships Godrej & Boyce Mfg. Co. Ltd.

Bancherii care finanteaza din umbra Institutul:

James C. Calaway Chairman of Lifetime Trustees 
Prince Bandar bin Sultan Former Saudi Ambassador to the United States 
Gerald M. Levin Retired Chairman and CEO Time Warner, Inc. 
Keith Berwick Keith Berwick Chair The Aspen Institute 
Robert H. Malott Retired Chairman and CEO FMC Corporation
John Brademas President Emeritus New York University 
Robert S. McNamara Former President The World Bank
Olivier Mellerio Institut Aspen France Interfinexa 
Lisle C. Carter, Jr. Attorney 
Hisashi Owada International Court of Justice 
William T. Coleman, Jr. Senior Partner and The Senior Counselor O’Melveny & Myers 
John J. Phelan, Jr. Chairman Emeritus The Aspen Institute Retired Chairman and CEO New York Stock Exchange 
Lester Crown  Chairman, Henry Crown and Company 
Thomas R. Pickering Vice Chairman Hills and Company 
F. Peter Cundill Founder Cundill Investments Research 
Warren B. Rudman Partner Paul, Weiss, Rifkind, Wharton and Garrison 
Tarun Das Chief Mentor, Confederation of Indian Industry (CII) 
Jay Sandrich TV and Film Director  
William L. Davis Chairman and COO WLD Davis Holdings, LLC 
Lloyd G. Schermer Retired Chairman & CEO Lee Enterprises 
Al Dietsch Chairman Best Year Yet LLC 
Carlo Scognamiglio Honorary Chairman Aspen Institute Italia 
William H. Donaldson Chairman Donaldson Enterprises
Albert H. Small President Southern Engineering Corp. 
James L. Ferguson Retired Chairman and CEO General Foods Corporation 
Kathy D. Smith Former Board Member Daubert Industries 
Jacqueline Grapin President The European Institute 
Andrew L. Stern International President, Service Employees International Union 
Irvine O. Hockaday, Jr. Retired President and CEO Hallmark Cards, Inc. 
Phillips Talbot President Emeritus The Asia Society 
Nina Rodale Houghton President Wye Institute 
Solomon D. Trujillo Chairman, CEO and President Graviton, Inc. 
Shirley Hufstedler Senior Counsel Morrison & Foerster 
Paul A. Volcker Former Chairman of the Board of Governors Federal Reserve System 
Jérôme Huret Former President Institut Aspen France 
Leslie H. Wexner President and Chairman of the Board The Limited, Inc. 
Robert S. Ingersoll Former U. S. Ambassador to Japan 
Clifton R. Wharton, Jr. Former Chairman and CEO TIAA/CREF 
William N. Joy Partner  Kleiner Perkins Caufield & Byers 
Dolores Wharton Founder and Chair Fund for Corporate Initiatives 
Henry A. Kissinger Chairman Kissinger Associates, Inc. 
Frederick B. Whittemore Advisory Director, Morgan Stanley & Co., Inc.

Companiile controlate din umbra: tot ce este la varf

Amazon.com Inc.
Intel Corporation
Intuit Inc.
Drugstore.com Inc.
FreeMarkets Inc.
Google Inc.
Handspring Inc.
HLTH Corporation
Move, Inc.
Lightspan, Inc.
Adobe Macromedia Software LLC
Palm, Inc.
Epicor Software Corporation
Precept Software, Inc.
Silicon Compiler Systems Corp.
Sun Microsystems Inc.
Tellme Networks, Inc.
Martha Stewart Living Omnimedia Inc.
Elance, Inc.
ENDFORCE, Inc.
Upromise, Inc.
Harvard University
Netscape Communications Corporation
At Home Corporation
Good Technology, Inc.
NewSchools Venture Fund, Investment Arm
MediaNet Digital, Inc.
Rice University
Harvard Business School
Segway, Inc.
Purkinje, Inc.
Kleiner, Perkins, Caufield & Byers VIII, L.P.
Aspen Institute, The
Kleiner Perkins Caufield & Byers XI, L.P.
Friendster, Inc.
iControl Networks, Inc.
KPCB Information Sciences Zaibatsu Fund II, L.P.
Zazzle.com, Inc.
MEVIO, Inc.
Spatial Photonics, Inc.
Kleiner Perkins Caufield & Byers XII, L.P.
M2Z Networks, Inc.
Amyris Biotechnologies Inc.
Bloom Energy, Inc.
Generation Investment Management LLP
Navigenics, Inc.
Frontline Wireless, LLC
iFund, L.P.
RPX Corp.
Sursa:Lupul Dacic 
3/2014/05/23/institutul-de-la-aspen-si-tradarea-sefilor-sri-ului-suntem-sub-controlul-masoneriei-din-statele-unite/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu