luni, 23 iunie 2014

ORACOLSCOP 23 - 29 IUNIE 2014

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 23 – 29 iunie 2014.
Berbec - The Eyes of Beauty
In aceasta saptamana uita-te la felul in care percepi lumea din jurul tau. Ii vezi frumusetea, perfectiunea? Totul tine de cum vezi lucrurile, oamenii, existenta, caci asta iti creeaza realitatea. Lasa-te ghidat de intuitie, de vocea ta interioara, si in momentele de indoiala cere ajutorul ghizilor sau al ingerilor. Primesti mesaje, in cele mai neasteptate moduri, si chiar daca unele ti se par nastrusnice, noteaza-le intr-un carnetel, caci nu se stie cand vei afla rostul lor. Aloca mai mult timp introspectiei si iesi in natura, alaturi de cei dragi.



Taur - The Fire Prince
In aceste zile primesti suport pe cai nebanuite, ajutandu-te sa manifesti si sa pui in practica, cu usurinta, tot ce ti-ai propus. Inspiratia iti aduce solutii uimitoare si optimism, aratandu-ti clar drumul pe care sa pasesti de acum inainte, in atingerea telurilor tale. Ai toate motivele sa fii increzator stiind ca ai tot ce este necesar, si chiar mai mult, pentru a reusi. Nu uita sa impartasesti si cu cei din jur din entuziasmul tau, daruieste-le increderea si optimismul tau, si astfel sansele tale se vor multiplica miraculos.



Gemeni - The Camel Boy
Iata ca a sosit vremea pentru curatenie, atat in interior cat si in exterior. In interior iti poti curata copul printr-un regim alimentar adecvat, detoxifiere si meditatie. In exterior poti incepe cu ingrijirea casei, spalarea masinii si chiar eliberarea dulapurilor de toate acele lucruri care nu-ti mai folosesc. Toate acestea creeaza un nou spatiu pentru ca ceva nou sa-si faca loc in viata ta, in timp ce renunti la ce este vechi si nefolositor pentru tine. De asemenea, alege sa ceri ajutor, daca ai nevoie, si bucura-te de mai mult timp liber


.
Rac – The Keeper of the Scales
Desi e posibil sa nu fi bagat in seama semnalele primite in ultima vreme, iata ca acum acestea se adeveresc aducandu-ti o stare de usoara ameteala si confuzie. Ego-ul tau se lupta din greu sa-si recapete pozitia de lider si sa incline balanta spre aroganta si auto-centrare pe sine. De asemenea, tinzi, in aceste zile, sa te lasi sedus de dramele unor persoane din jurul tau, ceea ce iti poate readuce sentimente de auto-compatimire si tristete. E momentul sa restabilesti echilibrul, luandu-ti puterea inapoi – evita mediile toxice si respira cat mai des.


Leu - The Rainbow Prince
Acum e necesar sa echilibrezi balanta intre “a da” si “a primi” si sa vezi unde anume exista dizarmonie. Poate ca nu este un proces usor, mai ales daca te-ai obisnuit sa functionezi numai intr-un sens. Insa rezultatele nu se vor lasa mult asteptate. Atunci cand te aliniezi pe tine insuti, si daruiesti din cine esti in esenta, te conectezi la a primi toate darurile Universului. Bucura-te de toate lucrurile, situatiile si oamenii care vin catre tine, caci in toate acestea sunt ascunse mesajele lui Divinitatii, chiar daca la prima vedere nu pare asa.



Fecioara - The Phoenix
Ai uneori senzatia ca te invarti in cerc si ca unele lucruri raman la fel, orice ai face? Probabil ca nu permiti ca lucrurile sa se intample, deoarece te simti mult mai confortabil cu tot ce este familiar, chiar daca in adancul tau stii ca nu este cea mai buna varianta a ceea ce poti crea pentru tine. Frica de schimbare te impietreste si blocheaza fluxul natural al vietii, iar aceleasi rezultate apar la nesfarsit. Acum, este nevoie doar sa “permiti”, sa lasi sa fie tot ce vine catre tine, si astfel vei renaste din nou, precum pasarea Phoenix din propria cenusa.



Balanta – The Altar Priestess
Iar te lasi dus de influenta celorlalti si ai uitat care sunt care sunt valorile tale, purtat de valul ego-ului? Cum ar fi daca ti-ai recapata puterea si ai alege din cine esti, cu adevarat? Daca continui sa te lasi ghidat de altii, e posibil sa ratacesti calea si sa te pierzi pe drumuri laturalnice. Mai degraba ghideaza-te dupa busola ta – vocea interioara, intuitia, cea care iti arata intotdeauna directia binelui tau cel mai inalt. Fii pregatit, ai curaj, respecta-te pe tine insuti si ai incredere in scopul tau, caci doar tu stii ce este cel mai bine pentru tine.



Scorpion – The Hawk Prince
In aceaste zile pot veni catre tine, pe cai diferite, semnale de avertizare in ceea ce priveste o activitate in care esti implicat in prezent. Refuzi sa-ti asculti vocea interioara? Bucura-te de aceste mesaje, caci ele apar exact la momentul potrivit, pentru a-ti arata toate acele idei vechi la care e necesar sa renunti, astfel incat sa te deschizi catre nou. Daca simti sa te ingrijesti mai mult sau sa incetinesti ritmul, ar fi de dorit sa te asculti, caci toate acestea te echilibreaza, iti ridica vibratia si te conecteaza la fluxul abundentei si al energiei universale.



Sagetator – The High Lady of Love and Compassion
Pe nestiute, mintea ta ti-a pregatit o capcana sireata, facandu-te sa uiti ca, pentru a crea abundenta in viata, e necesar sa fii constient de modul in care alegerile tale ating lumea din jur. In cazul tau, e posibil sa fi incercat sa manipulezi anumite persoane, pentru a-ti atinge scopurile, fara nici un fel de menajamente. Cu toate ca la baza acestor actiuni pot sta cele mai bune intentii ale tale, cat si dorinta de a ajuta, e de dorit sa lasi lucrurile sa-si urmeze cursul firesc, chiar daca nu le vezi logica. Pregateste-te pentru schimbare.



Capricon – The Cosmos
A sosit momentul sa te concentrezi pe noi proiecte, caci creativitatea, in toate formele sale, este la cote inalte pentru tine, acum. Fii constient de ceea ce gandesti si creezi, si incepe sa faci alegeri din acest spatiu. Pe de alta parte, devii un exemplu viu pentru cei din jurul tau si incepi sa ii inspiri, prin puterea ta. Aminteste-ti de toate acele idei care au ramas la stadiul de vise, de pasiunile tale, de hobby-urile pe care, dintr-un motiv sau altul, le-ai incuiat intr-un dulap si ai uitat de ele. Succesul este doar o consecinta a ceea ce pui in practica zi de zi.


Varsator – The Shadow Queen
O situatie care iti tot da batai de cap, si aparent pare fara solutie, contine multe detalii ascunse in spatele unor circumstante, ce te opresc din a merge mai departe. Vestea buna e ca ea actioneaza precum o lanterna, luminand toate acele unghere intunecate, de care ai uitat, astfel incat sa poti face cele mai potrivite alegeri. Tot ce ai de facut acum este sa astepti, sa fii prezent, pentru ca adevarul iti va fi revelat. Daca ai in preajma o persoana careia simti sa-i impartasesti ce ai pe suflet, fa-o, caci ea iti poate da unele solutii nebanuite.


Pesti – The Resting Tree
Iata ca, ritmul ametitor in care ai trait in ultima perioada isi cere tributul, acum. Ar fi de dorit sa acorzi o mai mare atentie semnalelor pe care corpul ti le trimite si sa incetinesti ritmul, caci altfel poti ajunge la epuizare fizica si psihica. Linisteste-te si alege sa te bucuri de ce ai in viata ta in acest moment. Evita sa te lasi cuprins de grija tuturor lucrurilor pe care vrei sa le duci la bun sfarsit, caci ele se vor rezolva cu usurinta, atunci cand esti odihnit. Cu mintea limpede poti accesa alte resurse si poti gestiona cu usurinta tot ce apare in viata ta.

In serviciu si iubire,

Cristina Ciobanu

Sursa: http://astrocafe.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu