luni, 23 iunie 2014

Secretele Entitatilor din a 4-a Densitate


Entitatile sunt peste tot si in jurul nostru in cea de a 4-a densitate. 

Este un subiect tabu in cultura occidentala, in care oamenii sunt putin ingrijorati sa nu fie etichetati ca "nebuni" sau pasionati de "Dosarele X", asa ca am simtit nevoia sa sparg gheata si sa aduc putina lumina in acest subiect. Eu nu pretind ca sunt fantana care are toate cunostintele privind aceasta tema, desi am multe experiente in evolutia mea spirituala. 

Termenul de "entitate" poate fi un pic confuz, astfel incat o sa va fac o scurta prezentare inainte de a ne concentra asupra entitatilor pe care oamenii le stiu. Exista trei tipuri de entitati principale:            1. Spiritele pamantului, 2. Fiinte dimensionale, 3. Entitatea negativa non-umana. 

Principalele tipuri de entitati 





1. Spiritele Pamantului 

Aceasta se refera in general la o fiinta umana care s-a reincarnat, dar nu a trecut in lumea spiritelor atunci cand corpul a murit. Ei raman pe pamant in forma de spirit pana cand sunt pregatiti sa mearga mai departe. De obicei aceste spirite sunt atasate de o forma si le este teama sa nu o piarda. Deseori ei sunt legati de un anumit loc si sunt in imposibilitatea de a exista dincolo de acel loc. Aceste spirite pot fi prietenoase, rautaciose sau chiar rauvoitoare. Spiritele pamantului pot fi uneori suparatoare, desi sunt atrase de fiinte umane incarnate de foarte putin timp. Nu o sa va prezint protectia pentru aceste entitati in acest articol, doar am mentionat pentru a distinge diferenta. 

2. Fiintele Dimensionale 

Aceste fiinte au constiinta centrata in densitatea a 4-a sau chiar mai mare. Uneori ele au interesul de a atrage fiinte din a 3-a densitate cum ar fi oamenii. Ei tind sa difere de entitatile negative non-umane (pe care le voi prezenta mai jos), deoarece fiecare are suflet individual. Ei pot veni in orice infatisare sau forma prin mai multe dimensiuni. Unele fiinte superior dimensionale sunt binevoitoare (ex. ingerii), unele sunt rauvoitoare si altele undeva la mijloc. Cele rauvoitoare sau cele care manipuleaza pot influenta sau pot avea o super-putere asupra unei persoane intr-un mod mult mai sofisticat decat entitatile negative non-umane. 

Fiintele dimensionale sunt foarte complexe. Celor care manipuleaza le pot cadea prada oamenii care pot vedea dincolo de val, moment in care pentru a detine controlul se vor prezenta "binevoitoare". Ele pot fi adevarati maestri. Exista o mare "falsa-dragoste-si-lumina" care circula in lumea spirituala de astazi, fiind total manipulate si sunt controlate de fiinte mai putin binevoitoare din aceasta categorie. 

3. Entitatile Negative non-umane 

Aceste sunt entitatile care pot poseda oamenii, traiesc in corpul energetic al omului ca o gazda. Aceste entitati actioneaza ca niste paraziti, adesea fara stirea gazdei. Unii oameni au abilitatea vizuala de a patrunde in densitatea a 4-a si sa fie capabili sa ii vada, mentionand tot felul de descrieri, forme si marimi. Frecvent oamenii mentioneaza tentacule sau carlige care se agata ca o lipitoare de campul energetic al persoanei. 

Cea mai comuna sursa de hrana a acestor entitati este energia emotionala. Nu au suflete individuale desi ele pot actiona individual. Aceste fiinte apartin unui grup cu suflet si constinta colectiva, existand ca parte a unei constiinte de stup. 

Cele mai multe nu sunt rauvoitoare, ele indeplinesc pur si simplu instinctul de supravietuire; Acestea sunt doar forme. Ele au invatat sa se hraneasca cu emotiile gazde ori de cate ori le este foame si pot consuma energia emotionala la cerere. 

De ce am o entitate in campul meu energetic? 

Aveti o entitate parazit in campul vostru energetic? Stiti ca ceva nu este corect? Va este luata energia? Iti activeaza emotiile? Te face sa te simti bolnav? 

In esenta este acolo deoarece ii permiteti sa fie acolo. Ok, poate subconstientul ii da voie, dar puterea este la tine. Entitatea nu vrea sa fie vazuta. Ea are un interes sa fie invizibila. Entitatea doreste sa co-existe fara ca gazda sa stie vreodata ca este acolo si nu doreste sa moara de foame. 

Cine este vulnerabil la atacul entitatii? 

Atata timp cat tu esti o fiinta umana (Homo Sapiens) esti vulnerabil la atac. Cei care au luat droguri sau medicamente sau isi fac singuri rau tind sa aiba cele mai mari probleme cu o astfel de entitate. Cu constiinta slabita de medicamente, se pare ca o persoana poate trece de la starea sa normala la o constiinta deschisa, pierzand cativa pasi importanti si necesari evolutiei. Se creaza un punct mort atunci cand acesti pasi lipsesc. Acesta este momentul in care entitatile pot sa intre pe usa. Este un punct mort, asa ca de obicei trece neobservat de catre persoana care a luat droguri. Acest lucru poate dura neobservat o perioada lunga de timp (ani sau toata viata). 

Ce pot sa fac? 

Deci, aici este cheia care deschide usa. Exista ceva in tine care poate sa blocheze. Aceasta va fi un blocaj, o distorsiune sau un buton. Entitatea poate exista numai in campul tau energetic si daca exista ceva de care sa se agate. 

Unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteti face este sa va asumati responsabilitatea pentru faptul ca este acolo deoarece ati oferit permisiunea de a fi acolo. 

Entitatile se hranesc cu emotii de tot felul. Care sunt emotiile declansatoare? Aveti oricare dintre emotiile de mai jos? 

Invinovatesti pe altii, furie, sentimentul de victimizare, paranoia, teama, vinovatie, senzatia de rau pentru tine, deranjat de a fi singur, de auto-depreciere, ca nu esti suficient de bun, lipsa de motivare, insecuritate, nervozitate, resentimente, gelozie, depresie, senzatie de iritare, capul in nori, refuzul de intuneric, evitarea realitatii, dependent de control... 

Daca recunoasteti oricare dintre aceste emotii ca fiind o problema mare pentru tine, este posibil sa aveti o entitate care se hraneste cu emotiile tale. 

Recunoasterea si acceptarea este primul pas pentru a deveni mai puternic. Urmatorul pas este sa sti ca entitatile sunt normale; cei mai multi oameni le au in campul lor energetic fara sa stie. 

Lucreaza la propriile tale emotii? 

Cel mai important lucru pe care il poti face este sa lucrezi pe lucrurile tale. Este adevarat ca este simplu. Odata ce ati scos sursa de hrana- distorsiunile emotionale - atunci ei nu se mai pot hrani si o sa iti paraseasca campul energetic. 

De asemenea este extrem de important ca noi sa nu ne negam emotia. Negarea si suprimarea de sine creeaza zonele "gri", unde se pot ascunde. 

Oamenii pot sa elimine aceste entitati si este o solutie ideala. Cu toate acestea, daca nu te descurci cu noua energie care iese la suprafata, ea va atrage o alta entitate din nou pana cand nu eliberati atasamentul pentru aceasta energie. Nimeni altcineva nu poate sa faca acest lucru pentru tine. Este o parte a calatoriei spirituale si a realizarii de sine. Fii inspirat si sustinut de altii, dar singur trebuie sa mergi pe aceasta cale. 

Eliberati emotia, atasamentul fata de aceasta emotie si nu va fi nici un loc pentru nici o entitate. Cei mai multi oameni au de a face cu acest lucru de mai multe ori in viata pentru diferite probleme si prin diferite niveluri ale constiintei vibrationale. Nu este o solutie rapida. Este un mod puternic al calatoriei spirituale.


Sursa: www.secretele.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu