luni, 1 septembrie 2014

Accepta-ti Universul ca sa te Accepti pe Tine!


Ma intreb cat de multi oameni de pe aceasta planeta se accepta cu adevarat . Eu sunt inca pe calea de a ma accepta in cea mai mare parte. Am parcurs un drum lung, si exista multe aspecte ale propriei acceptari. La nivel de suflet, simt o acceptare totala, pentru ca la acest nivel nu exista nici o judecata. Multi dintre noi nici macar nu ne dam posibilitatea de a ne asculta vocea noastra interioara, intuitia noastra, inima noastra. Suntem atat de prinsi in viata de zi cu zi, repetand aceleasi lucruri zi de zi, si pur si simplu nu avem timp in tacere sa ne acceptam sinele, sa acceptam ceea ce el ne spune. 




Daca aveti probleme cu acceptarea de sine, atunci traiti dor in minte, aruncand la gunoi judecata. Cand ne judecam pe noi insine, inseamna ca suntem una cu gandul, si credem in el. Este destul de remarcabil cat de des oameni cred in gandurile lor. De asemenea, in contrast, este destul de remarcabil cum oamenii nu observa gandurile lor, si sa recunoastem ca neobservand gandurile nu vor cunoaste niciodata adevarul. In cea mai mare parte gandurile noastre vin de la un sistem de credinta. Acest sistem de credinta provine de obicei de la o perceptie ca lumea trebuie sa fie intr-un anumit fel, si ca fiintele umane care traiesc in cadrul sistemului trebuie sa actioneze si sa fie intr-un anumit fel. Nu trebuie sa fie un anumit fel, nu exista nici o modalitate de a fi, doar trebuie sa fii tu insuti. Provocarile si experientele pe care le poti avea atunci cand gandesti cu adevarat vor trece lin fara sa ai mari probleme. De aici, aveti posibilitatea sa invatati si sa cresteti in timp ce va deplasati, sau puteti ramane atarnat pe sistemel voastre de credinta, pana cand veti invata sa renuntati la ele. 

Un truc bun pentru a incerca este sa va intrebati daca gandurile respective provin de la voi. Cum fiecare dintre noi percepe realitatea? Ce tip de credinte si ce concluzii decurg din mintea ta pentru a crede cu adevarat? De ce le-ai crede? Nu credem ca exista un anumit mod de a fi? Exista un anumit mod de a actiona in anumite situatii? Rapuns este Nu. Cheia pentru aceasta experienta este de a fi tu insuti. Daca nu sunteti singur, probabil ca veti avea mai multe momente din viata in care veti avea posibilitatea sa fiti sincer cu voi insiva. 

Nu poti schimba planeta pana nu te accepti asa cum esti. Este doar un loc de acceptare a sinelui si a iubirii sinelui, pentru a iesi in lume si sa faci orice fel de schimbare semnificativa. Schimbarea pe care cauti sa o faci, incepe-o cu tine, incepe cu tipul de energie si intentie din inima ta. Din energia corespunzatoare si intentia din inima ta, vei avea posibilitatea de a manifesta orice tip de realitate dorita. Manifestarea, crearea si trairea viatii intr-un loc in care nu esti impacat cu tine, este inutil in incercarea ta de a schimba planeta. In acelasi timp, nu este in zadar ca indiferent de starea in care esti , universul va oferi intotdeauna experientele necesare de care aveti nevoie pentru a se dezvolta orice are nevoie sa creasca. Oriunde ai fi si indiferent de situatia ta, este intotdeauna perfect la nivelul de adevar absolut. 

Mintile noastre au tendinta sa ne faca sa uitam ceea ce este in sufletul nostru cu adevarat, fiecare experienta fiind o experienta in crestere. Asa cum ne-am judeca pe noi insine, avem tendinta de ne judeca doar experientele noastre. Cel mai bun lucru care trebuie facut este sa ne uitam la noi si la experientele noastre undeva dintr-un loc neutru, fara sa judecam. Din acel loc se poate invata si se poate creste. In cele din urma, vei ajunge la concluzia ca nu se intampla nimic "la" noi, ci doar „pentru” noi. 


Sursa: www.secretele.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu