luni, 29 septembrie 2014

CATEVA PRECIZARI ASUPRA ACTUALEI PERIOADEI




Privim in jurul nostru si parca nu mai intelegem ce se intampla. Unii din noi avem stari fizice ciudate: ameteli, dureri de muschi, de oase, probleme cardiace, somnolenta sau insomnie, probleme dentare, afectiuni ale gatului sau pur si simplu o stare de rau imposibil de descris. Altii parca nu mai pot sa isi gestioneze emotiile si cad prada depresiei, putand ajunge sa faca gesturi necugetate. Privim ingroziti stirile si parca se moare din ce in ce mai mult si mai stupid, de la accidente pana la crime stupide.
Fara sa vrem ne intrebam ce Dumnezeu se intampla?
De la echinoctiu de toamna din 23.09.2014, am fost supusi unor valuri de energii de transformare menite sa ne aduca schimbarile benefice mult asteptate, pe de o parte,  si unor valuri de energii negative menite sa impiedice exact aceste transformari.
Mai exact, energiile benefice sunt cele care sunt trecute in planul divin, care trebuie sa ne vindece acele afectiuni care au aparut in urma blocajelor pe care noi am reusit sa le spargem si sa le indepartam,  in urma lectiilor de viata pe care am fost capabili sa le invatam in sfarsit. Cu alte cuvinte, acum toti cei care au reusit sa-si inteleaga greselile, au fost sinceri cu ei insisi si au realizat ca ei sunt cei care au gresit si ca datorita lor au aparut problemele de orice natura in propria viata, sunt ajutati si condusi sa isi vindece corpul fizic si de aici problemele care si-au facut simtita prezenta.
Pe de alta parte, am fost supusi unor valuri de energii negative, caci este greu sa accepte ca vor pierde puterea. Mai exact, a inceput selectia naturala, caci toti cei care au mai pastrat in interiorul lor energii de vibratie joasa, nu pot sa mai faca fata noilor energii de vibratie inalta. Valurile de energie joasa incearca sa mentina o medie aparent joasa, dar, din pacate, atacurile din ultima vreme au avut un cu totul alt rezultat, caci au debusolat si mai tare mintea celor vizati, ducandu-i la adancirea depresiei, a sentimentului de neutilitate si a lipsei de perspectiva.
Vom vedea in curand cum se maresc numarul eruptiilor vulcanice, a cutremurelor de pamant, a fenomenelor meteo ciudate. Nu trebuie sa ne mai mire toate acestea, caci ele vor face din ce in ce mai mult parte din viata noastra.
Este foarte posibil sa asistam la cel putin o epidemie in aceasta toamna si de asemenea este foarte posibil ca evenimentele din Ucraina sa capate o alta conotatie, gravitatea tuturor acestora depinzand doar de puterea noastra de  a contracara prin rugaciune, meditatii si ganduri pozitive. Protestele se vor acutiza in toate colturile lumii.
Este important sa va ascultati ghizii spirituali si sa incercati sa le urmati sfaturile cat mai exact. Aceasta ascultare poate face diferenta in multe.
Incercati si va protejati de energiile negative cu ajutorul metodelor caracteristice, unele le gasiti in caseta din stanga blogului, la rubrica
"UNELTE PENTRU GASIREA FERICIRII"


Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine peste aceasta perioada si Ingerii Lui sa ne calauzeasca !

Cu multa iubire,
Sfatuitoarea


https://www.youtube.com/watch?v=DqHxgxKjsVQ

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!!iATA CA ,CONFUZIA ESTE TERMENUL CEL MAI POTRIVIT LA CELE DESCRISE AICI SI ASTA DIN LIPSA DE ADEVARATA INFORMATIE DE GENUL CELOR CARE SANT GASITE NUMAI IN ASTFEL DE SITE-uri,apoi mai putem enumera lipsa de interes,si putem continua cu neincrederea in cele scrise aici,la care putem adauga zvonistii si raspandacii care cu cele mai infailibilele arme ale manipularii rastalmacesc sensul frazeologic al ideii de baza ,ca apoi cei bine intentionati care depun o serioasa munca de documentare apoi de postare sa fie daca nu jigniti,marginalizati sapandu-li-se doza de credibilitate.Si atunci ne intrebam draga mea,cum sa nu le fie frica ,atata timp cat biblia lor este ori televizorul ori bisericuta zvonacilor ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este alegerea fiecaruia, caci de aceea Dumnezeu ne-a inzestrat cu liber arbitru.

      Ștergere