duminică, 28 septembrie 2014

CONFERINTA - BUCURESTI - 11 OCTOMBRIE 2014 - KARMA - CUM PUTEM IESI DE SUB INFLUENTA LEGII KARMEI SI SA DOBANDIM HARUL DIVIN

De multe ori ni s-a intamplat sa ne simtim blocati, sa nu stim incotro sa o luam, ce sa schimbam sau ce sa facem. De multe ori ni s-a intamplat sa nu intelegem ce ni se intampla si mai ales de ce ni se intampla. Atunci unul sau altul au venit si ne-au spus ca asta ne este karma.De cele mai multe ori, o asemenea afirmatie "paralizeaza mintea" si ne blocheaza orice forma sau mijloc de a reactiona si de a combate situatia data. Si totusi... nimic nu este "batut in cuie" si totul poate avea o rezolvare.Pentru a incerca sa intelegem si sa gasim o rezolvare la  toate acestea, Alina - Mihaela Huidan - Sfatuitoarea si Mihaela Popescu - Profa de Geogra, va invita sambata, 11 OCTOMBRIE 2014, in Bucuresti, la conferinta  " KARMA - CUM PUTEM IESI DE SUB INFLUENTA LEGII KARMEI SI SA DOBANDIM HARUL DIVIN".Vom incerca sa intelegem ce este karma, cum ne influenteaza ea viata, sanatatea, iubirea si prosperitatea, ce este karma colectiva si cum ne raportam fiecare din noi la ea.


Vom incerca sa intelegem ce avem voie sa schimbam din karma si cum putem infaptui acest fenomen, cum o putem reduce sau chiar anula.Vom analiza si vom incerca sa intelegem cum se genereaza karma negativa si cum o putem anula, sau cum putem iesi de sub influenta Legii Karmei si sa dobandim Harul Divin.


Vom discuta despre accelerarea timpului si eliberarea Karmei Negative  - conexiuni cu Romania si cum acumulam karma pozitiva ptr noi ca tara.Vom face meditatii de cunoastere a karmei si de eliberare de sub influenta celei personale si a celei negative de neam si tara.


Tematica este urmatoarea:

1. RUGĂCIUNE PENTRU CURATAREA KARMEI

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

2. MEDITATIE DE ELIBERARE A KARMEI

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

           
3. - Ce este karma si cum functioneaza /

- CUM ACŢIONEAZĂ KARMA / Cele 12 legi sfinte ale karmei


- Cum sa ne ardem Karma / De ce există crime, foamete, boli în lume?

- DEASUPRA LEGILOR DESTINULUI/ Intelepciunea lui Solomon: Cele ZECE lectii de viata ale Regelui Solomon

-  Karma negativa / Karma negativa in iubire / Regasiri si Reintalniri karmiceMEDITATIE PENTRU ARDEREA KARMEI NEGATIVE SI PURIFICARE

Coordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)


-  AFECTIUNI KARMICE – BAGAJE DE CARE SA SCAPAM

- Cum putem şterge karma avută într-o viaţă anterioară

-  Cum sa-ti transformi radical destinul / Purificarea karmei

- Karma colectivă

- PUTEM RUPE INLANTUIREA KARMEI? /Transmutarea karmei

- MODELUL DIVINMEDITATIE DE DOBANDIRE A HARULUI DIVINCoordonator: Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea)

5. Procesul Trezirii si eliberarea de Karma - calea spre a trai "MEREU IN ACUM"  sau Cum am devenit o persoana permanent conectata la DUMNEZEUL/CRISTUL INTERIOR.


Meditatie de constientizare a "FIINTEI DIVINE MINUNATE CARE SUNTEM" - gasirea fortei interioare de a putea trece cu gratie peste toate incercarile vietii din 3D si a fi Mereu conectati la Divinitatea/Cristul din noi.


Coordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

6. Accelerarea timpului si eliberarea Karmei Negative  - conexiuni cu Romania si cum acumulam karma pozitiva ptr noi ca tara.

Meditatie de eliberarea de Karma negativa si de neam a RomanieiCoordonator: Mihaela Popescu (Profa de geogra)

Conferinta va avea loc intre orele 10:00-15:00, sambata,11.10.2014, in Bucuresti, locatia va fi anuntata prin e-mail, celor care doresc sa participe la eveniment.Va rog sa confirmati participarea la adresa de e-mail:


sfatuitoarea@gmail.com

Investitia participantilor, in afara de timpul alocat, va fi tip donatie.
La sfarsitul conferintei, Alina - Mihaela Huidan (Sfatuitoarea), va oferi consultatii si/sau scanari doritorilor. Pretul va fi tot tip donatie, dupa apecierea fiecaruia.

Va asteptam cu mare drag!
 https://www.youtube.com/watch?v=Mr6XWqbIQ5I

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu