duminică, 28 septembrie 2014

Nostradamus a prezis criza din Ucraina. Ce urmează este ÎNFRICOȘĂTOR

Nostradamus a prezis criza din Ucraina. Ce urmează este ÎNFRICOȘĂTOR

Cel mai cunoscut profet al tuturor timpurilor, Nostradamus, a prezis evenimentele din Peninsula Crimeea și consecințele dezastruoase ale acestora. După evenimentele care au avut loc în Ucraina, un grup de cercetători rusi și francezi au descifrat într-o cheie nouă catrenele lui Nostradamus, scrieSanovnik, citat de  ziare.com.
A devenit clar că, în catrenele sale, se vorbește despre o serie de conflicte care vor avea lor pe pământurile aflate la nord de Marea Neagră, care vor fi însoțite de multă violență. Acestea vor sta la baza izbucnirii celui de-al treiela război mondial.
Conform cuvintelor profetului, în acest razboi, Europa va fi nimicită. În conflict va fi folosită pe post de armă letală o nouă armă biologică. Aceasta va conține o nouă formă de ciumă, necunoscută până acum.
Când Nostradamus făcea aceste predicții, Crimeea se afla încă sub stăpânirea Imperiului Otoman. Crimeea a fost închinată Porții Înalte între 1447-1774. După această perioadă, intră sub influență rusă, eveniment prezis de proroc.
Cercetătorii francezi care descifrează catrenele lui Nostradamus spun că în pământurile Crimeii se ascunde o energie puternică de origine extraterestră. Aceasta este cauza evenimentelor din Peninsula Crimeea și va conduce la izbucnirea unui nou război mondial. Puterea energiei este atât de mare încât va afecta toată lumea și va întuneca conștiința oamenilor.
Printre cei care au descifrat catrenele lui Nostradamus este și ucraineanul Alexander Lazarev. El spune că în al treilea război mondial se vor folosi toate tipurile de arme: biologice, chimice, nucleare. Până în 2016, populația Europei va fi redusă la minimum. Puținii supraviețuitori vor suferi de diferite boli. Sfârșitul războiului va fi în 2025, crede el.
Sursa: http://www.voceatransilvaniei.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu