luni, 29 septembrie 2014

Mesaj de la Grupul Arcturian 28 Septembrie 2014

Mesaj primit prin Marilyn Raffaelle
cale
Noi cei din Grupul Arcturian vorbim astăzi despre multele schimbări pe care voi le experimentați în viața voastră și le observați și în viețile celorlalți. În acest moment, mulți au ales să părăsească Pământul, dar încercați să nu-i agitați sau să-i deplângeți, pentru că în aceste vremuri de intensificare a acestor energii puternice, este alegerea fiecăruia dacă să rămână sau să plece. Mulți au determinat la un nivel mai profund că nu sunt în măsură să evolueze la timp din punct de vedere spiritual până la nivelul la care ar fi necesar să fie pentru a lua parte la frecvențele mai înalte ale energiei ascensiunii care intră pe Pământ în acest moment. Ei au ales să se încarneze mai târziu în ceea ce va fi atunci, când energiile vor fi stabilizate. Toți sunt acolo unde trebuie să fie.
Le vorbim celor îngrijorați de faptul că nu evoluează suficient de repede sau că nu fac ceea ce este necesar pentru a încorpora noile energii. Fiți siguri dragilor, că odată ce ați ales să evoluați (prin activitățile de căutare, citit, meditație, și chiar prin declararea intenției voastre, etc.) veți primi orice lecții, curățări, experiențe și ghidare de care aveți nevoie. Nu vă comparați cu descrierile pe care le-ați putea citi în unele cărți despre felul în care ascensiunea sau evoluția ar trebui să fie simțită sau să apară în scopul de a fi autentică – fiecare persoană își va experimenta călătoria în modul în care este potrivit pentru ea. Fiecare Sine Mai Înalt știe ce este necesar și când este necesar.
Voi, cei treziți, știați de dinaintea încarnării voastre că aceste timpuri vor fi puternice și probabil dificile, dar în ciuda acestui fapt ați fost dornici să fiți pe Pământ și să luați parte la ele. Deși în viețile voastre anterioare voi ați mai putut veni cu una sau două lecții de învățat, de această dată ați înțeles că va fi necesar să rezolvați toate situațiile karmice rămase, să eliberați experiențele traumatizante care mai sunt stocate în memoria celulară și să vă treziți la o stare de conștientizare conștientă a adevărului în scopul de a asimila înaltele frecvențe ale energiei ascensiunii. Procesul nu este întotdeauna plăcut, după cum ați descoperit, pentru că multe curățări sunt re-experimentate pe măsură ce ies la suprafață.
Problema este că odată ce un suflet intră într-un corp fizic, densitatea energiei fizice îl face să uite. Copiii își aduc aminte în primii câțiva ani de viață pe Pământ, pentru că ei încă mai rezonează cu ”acasă” și acesta este motivul pentru care copiii adeseori văd și interacționează cu spiritele și cu îngerii, vorbind aparent cu ei înșiși. Cu timpul, și sub presiunea sistemului de credință trei dimensional, individul începe să se identifice cu sinele ego, cu personalitatea, și uită de unde vine și cine este.
Este un timp de schimbare pentru toți – și pentru cei ne-treziți precum și pentru cei treziți – pentru că vechile căi nu mai funcționează, sau pur și simplu nu mai rezonează într-un mod semnificativ. Mâncarea, prietenii și distracțiile care în trecut v-au satisfăcut, brusc simțiți că sunt depășite și nu vă mai interesează. Relațiile sau ocupațiile pot fi simțite ca și încheiate. Acest lucru se datorează faptului că, câmpul vostru energetic nu mai rezonează cu câmpul energetic al multor lucruri cu care înainte ați rezonat – ați crescut dincolo de ele. În acest punct fie veți fi atrași de aceleași lucruri dar de manifestarea lor la un nivel mai înalt de exprimare, fie ele pur și simplu nu vor mai face parte din viața voastră.
Atâta timp cât mai persistă orice manifestare a conștiinței trei dimensionale, vor fi învățături, credințe și soluții bazate pe dualitate și separare – cu cât mai mult cu atât mai bine, trăiești doar o singură viață, moartea este permanentă, ești separat de Dumnezeu și de celelalte viețuitoare, etc. Mulți dintre cei care promovează soluțiile trei dimensionale sunt sinceri, dar sunt indivizi ne-treziți încă, care oferă ceea ce ei știu cel mai bine. Mai sunt și alții, care deși sunt de fapt treziți, au ales să servească în acest fel, lucrând în sistemul de credință trei dimensional pentru cei care au nevoie de acest nivel de ajutor. Voi, cei care citiți aceste mesaje sunteți pregătiți să vă mutați în noile moduri.
Fiți atenți întotdeauna la subtila intruziune a credinței lumii care funcționează cam la fel cu publicitatea subliminală. Credințe false și sugestii atractive propuse de către cei care urmăresc să obțină profit fără nici un efort de la o societate ignorantă, care sunt turnate în mințile lăsate nesupravegheate, și care nu este conștientă de motivul pentru care este necesar să fie atentă și centrată tot timpul. Limitați vizionarea știrilor și a emisiunilor de televiziune care reprezintă cel mai de jos numitor comun al umanității. Înțelegeți că ceea ce acceptați în mintea voastră devine cu ușurință starea voastră de conștiință și la un moment dat vor trebui curățate.
Fiți conștienți, fiți atenți, fiți treji.
Vrem să vorbim despre energiile conflictului atât de vizibil pe Pământ în acest timp. Aceste apariții sunt manifestarea unor energii vechi, îndelung stocate în corpul lui Gaia precum și în memoria celulară a anumitor grupuri de persoane. Fiind adormită pentru atât de mult timp, Gaia, cu ajutorul tuturor celor care s-au trezit, are nevoie să curețe aceste energii dense și învechite o dată pentru totdeauna.
Focurile și dezastrele la care sunteți martori acum, fac parte din procesul de curățare al vechii energii a lui Gaia. Reflectați la violența și suferința care au avut loc în soluționările din vestul SUA precum și în alte zone specifice din lume. Gaia este un suflet viu și face ceea ce are nevoie să facă în scopul de a se ridica într-o energie mai înalt dimensională.
Treaba voastră este să vedeți prin aparențele exterioare recunoscându-le nimicnicia în lumina adevărului că nu există NICI O lege care să susțină aceste lucruri. Ele sunt susținute și menținute doar de către credințele lumii în separare și dualitate și acesta este motivul pentru care cei care vor să obțină profit din violență și război lucrează din greu pentru a perpetua frica și rezultatele care decurg din ea.
Perpetuarea jocurilor războiului și manipularea oamenilor încep să fie recunoscute drept ceea ce ele sunt – trucuri pentru instituirea fricii și suferinței în scopul de a păstra umanitatea blocată în vechea energie. Aceste lucruri nu pot să funcționeze într-o societate trezită. Mulți încep să vadă prin publicitatea, știrile și bombardamentul constant al informațiilor negative și pline de frică și își depășesc frica prin evoluția în Lumina Adevărului.
Evenimentele din lumea trei dimensională pot să apară a fi foarte puternice, dar au doar energia credinței ignorante care să le susțină și mențină. Da, ele par a fi foarte distructive și puternice, dar este doar o iluzie dragilor. Iluzia nu este niciodată ACOLO, iluzia este în percepția observatorului – totul este perceput în funcție de starea de conștiință a cuiva. În lumina adevărului, a murit vreodată cineva?
Să știți că lecțiile de viață sunt stabilite și acceptate înainte de încarnare. Sunt mulți care în acest moment în mod curajos își rezolvă mati cantități de energie karmică atât la nivel personal cât și universal prin experiențele lor – ei au ales să servească în acest fel. Amintiți-vă, karma este o echilibrare energetică, nu o pedeapsă.
Ca ființe trezite este momentul să vă acceptați responsabilitatea de a servi ca Lucrători în Lumină. Odată ce un individ devine conștient de adevăr, el nu mai poate sta inactiv – el trebuie să curgă, adăugând Lumină câmpului energetic al lumii, ceea ce la rândul său, îi va ajuta pe alții să se trezească pentru că nu există decât UNUL. Când fructul este lăsat să putrezească în pom, el nu servește nici pomului nici altora, ci pur și simplu stagnează. Pe măsură ce în tăcere și secret eliberați Lumina pe care o purtați, și mai multă vă este dată. Acesta este un flux, și aceasta este evoluția.
Voi sunteți vindecătorii care aduc schimbarea, dragilor, voi sunteți care trebuie să trimiteți Lumină și iubire necondiționată către aceste locuri, oameni și activități de luptă. Recunoașteți aparențele drept ceea ce ele sunt – manifestarea conștiinței unei lumi a dualității și separării. În loc să judecați, vizualizați cum iubirea necondiționată și lumina curg către acei oameni și locuri care par a-și fi pierdut calea. Folosiți și puternica flacără violet a transmutării dar nu-i atașați nici o direcție așa cum se face la orice trimitere de Lumină, pentru că energiile Luminii Divine funcționează ca plenitudine și completitudine și ele știu ce este necesar.
Energia Pământului se mișcă cu repeziciune într-o frecvență mai înalt dimensională în ciuda aparențelor contrare. Treaba voastră este să rămâneți în adevăr tot timpul, să trimiteți iubire necondiționată și Lumină către locurile și oamenii care nu sunt încă conștienți de Unitate, și apoi aveți încredere.
Voi vă creați lumea, așa că amintiți-vă să o creați bine și veridică.
Noi suntem Grupul Arcturian, 28 Septembrie 2014.
onenessofall.com
http://daniilgaucan.wordpress.com/

Un comentariu:

  1. totusi de teribila asemanare dintre radacina de matraguna si trupul omenesc, cat si despre utilizarea ei in magie. tehnici de umbrire

    RăspundețiȘtergere