vineri, 3 octombrie 2014

Avem deja un guvern mondial

papusarii1-300x168Nu ati aflat?  Si eu am aflat tarziu, abia dupa ce m-am decuplat putin de la evenimentele  dictate de prompterul suprastructurii de presa.  Stiam ca exista un plan vechi in directia asta,  dar  credeam ca va mai dura pana se va realiza. Oricine poate observa ca este o forta la nivel mondial care actioneaza in numele nostru, dar fara sa ceara acrodul nimanui. Coordoneaza, atentioneza, sanctioneaza, sfatuieste in numele unei autoritati planetare fara nicio legitimitate reala.

Inainteaza cu o retorica abosolut paralizanta in care toate valorile sunt rasturnate – Poarta razboaie in numele pacii, ucide cu bestialitatea, disproportionat,  pentru a opri crima. Batjocoreste adevarul mimand devoalarea minciunii. Este imoral in numele moralitatii, imbolnaveste promitand sa vindece, raspandeste saracia in numele bunastarii.

Acest guvern mondial nu a fost ales oficial si nici nu s-a anuntat nimic in presa. Nu este legitim dar isi impune vointa si agenda. Este opresiv intr-un mod foarte oficial dar in mod egal si subversiv.  Este condus de un grup de bancheri si oameni de afaceri care controleaza o mare parte din capitalul mondial au deturnat America si apoi intreaga planeta. Controleaza structura sistemului  financiar si aproape intregul sistem bancar. Sunt proprietarii unei masini imense de razboi care controleaza Oceanele lumii si tine in sah intregul glob pamantesc.  Controleaza peste  90 la suta din presa mondiala. Actioneaza in numele unor principii pe care ei, in primul rand, nu le respecta.  Are ministere si ministri care sunt sub  controlul unor entitati private.
Ministerul de Finante – FMI, Banca Mondiala, BIS
Ministerul Sanatatii – Organizatia Mondiala a Sanatatii
Ministerul Apararii – NATO
Ministerul Educatiei si Culturii – UNICEF, UNESCO
Minsiterul de Interne,  Ministerul Justitiei – ONU
Ministerul Propagandei – Marile trusturi de presa. Presa  din cainele de paza al democratiei, a ajuns magicianul si anestezistul care distrage atentia si adoarme ratiunea critica.
Are si un slogan : Libertatea, Bunastare,  Democratie. Notiuni  goale in numele carora vor instaura  ultima dictatura a sfarsitului de istorie.
Are si opozitie – tarile BRICS, Iran, etc.
Are o cultura – cea  occidentala.
Dar cel mai important aspect, care va defini lumea, mergand spre  urmatoarea mare revolutie mondiala ce va preceda al treilea  razboiul mondial, este ca acest guvern imparte lumea in doua prin adeziunea si opozitia pe care le  naste.  Putem vedea si la noi deja  impartirea romanilor in doua tabere – cei care vor asa zisa bunastare occidentala  cu orice pret, calcand in picioare moralitatea, traditia si credinta  si cei care nu vor accepta junk-ul occidental doar de dragul de a se simti integrati in cultura colonizatoare si de teama de a nu fi marginalizati si mustrati  de Statul Dadaca.
Despre alegerile acestea merita sa discutam si nu despre concursul de papusi trase de sfori din noiembrie.
http://gandeste.org/

2 comentarii:

  1. NAMASTE !!! Da sant cunoscute dar nu CONSTIENTIZATE suficient incat fiecare traitor de buna intentie sa simta cocoasa in spate a acestui autoindrituit guvern,probabil ca si ponta tot pe el mizeaza cand ata de autoritar a impus lakeilor ce3-l sevesc ,cu orice sacrificiu sa ajunga presedinte. Stiu ce va urma: batalia reala se va da intre el si iohannis. Va castiga ponta in turul 2 prin frauda grosolana ,dar nimeni de atunci incolo nu va mai avea curaj sa ridice vocea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate sau din fericire :), va fi vai de capul celui care va iesi presedinte. :) Crede-ma!

      Ștergere