miercuri, 22 octombrie 2014

ECLIPSA DE SOARE 23.10.2014-SFARSIT SI INCEPUT


peclipse115014

Ziua de 23 octombrie 2014 se vede ca o eclipsa solara partiala situata in Scorpion, 0 grade, in conjunctie cu Venus, ceea ce marcheaza și mai mult nevoia de familiarizare cu procesul de transformare spirituala care devine ceva absolut necesar. Aceasta eclipsa ne amintește că nu avem nevoie mereu să fim în scaunul celui ce conduce ci putem sta si pe scaunul care ne ofera bucuria călătoriei, lasand lucrurile doar sa se intample,deoarece Scorpionul reprezinta neprevazutul,adancimea si tenebrele dinaintea zorilor.  Orice eclipsă de soare în Scorpion ne va purta în ape adânci, dar acest fapt ne oferă si un rezervor de oxigen și tot echipamentul necesar pentru a ne bucura de coborâre,  din dorința de a îmbrățișa întunericul ce preceda rasaritul. .
De aceea e bine sa nu opunem rezistența,mesajul este de speranta si renastere,Totul vine ca o provocare, dar in prezenta de ACUM si in felul acesta se poate descoperi doar un mod cu totul nou de a merge inainte pe valurile de schimbare, cu zambet si incredere in Planul Divin.
Aceasta eclipsa vine, de asemenea, ca un timp de finalizare. incheind un ciclu karmic si plasand picioarele ferm pe un nou drum al carui efect poate dura mai mult timp. Atunci cand ceva se sfarseste,ceva nou incepe.
Iar Scorpionul este unul dintre cele mai puternice semne din zodiac ... Scorpionul este Inaltul vulturul. ce urca tot mai sus, ca o pasare magica ,Pheonixul ce se ridica din cenusa trecutului pentru a se naste din nou.
Odata cu eclipsa este si o Luna Noua
magica ,motivul Neptun in Pesti in armonie cu Soarele,Luna si Venus in Scorpion aducand o energie de vindecare si potential de telepatie divina.
De asemenea Venus in Scorpion are un potential magnetic profund in ceea ce priveste relatiile,intimitatea si dragostea.
peclipse10302014

.. Desi traversam vremuri întunecate, si de multe ori ne simțim singuri,totusi Duhul Sfant este întotdeauna langa noi,desi nu recunoastem acest lucru. Din fericire,prin această eclipsă de soare, vom recunoaște aceasta atingere datorita lui Neptun in Pesti prin formarea  unui trigon norocos cu Luna Noua. 
Aceasta aliniere duce la o perturbare a fluxului obișnuit de energie solară, provocand dizolvarea modelelor  vechi de comportament si energie, astfel  incat ceva nou se poate manifesta.
Aceasta eclipsa solara este flancata de Venus, pe de o parte și de asteroidul Pallas pe de altă parte.aducand raspunsuri tulburătoare  pentru noi.Pallas vine ca un razboinic justitiar pentru egalitate si echilibru. Pallas in Scorpion ne amintește că toți avem colțuri întunecate, unde monștrii se ascund, dar ca aceste locuri devin cele mai creative și mai profunde surse de înțelepciune.
 
În timp ce Pallas ne îndeamnă să intram în labirintul din lumea noastră interioară, Venus ne asigură biletul de călătorie  indiferent de ceea ce vom găsi acolo.  Ea este un prieten prețios pentru noi acum, ne duce în întuneric, cu un zâmbet cunoscător și un anumit dar de mers relaxat si protector.
  Aceasta eclipsa ne îndeamnă să renunțam la frică și ne permite o mai profundă cunoaștere a tot ceea ce suntem; ne pune in tema cu puterea,emoțile si dorințele noastre, însăși natura ființei noastre.Ea ne îndeamnă să privim și să ascultam,  în întuneric susținand ceea ce vom găsi acolo  puritatea și pacea noastră. Întunericul nu distruge lumina, ci contribuie la formarea si conturarea ei. Am putea spune ca dincolo de cuvinte care pot fi o mărturie mai trebuie si o minte care poate înțelege.
pheonix1



Pentru ca la o eclipsa de soare se planteaza seminte solare in pantece de Luna Noua marcand momentul  unui sfarsit major si un nou inceput se fauresc posibilitati de constientizare suplimentar mai puternice . 

peclipse10242014


Este un moment al Adevarului gol golut,ca o dezvelire
de toata coaja intunericului,exact ca dupa o operatie de cataracta in care s-a indepartat pielita ce ne impiedeca sa
vedem asa cum trebuie realitatea.
NAMASTE!

Sursa: primit pe mail,
Multumiri Mira

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu