miercuri, 22 octombrie 2014

Vaccinurile impotriva Ebola vor contine microcip RFID


Dr. Cyril Broderick, un om de stiinta liberian și un fost profesor de Patologie de la Universitatea Colegiului de Agricultură și Silvicultură din Liberia, spune ca Occidentul, în special SUA este responsabila pentru izbucnirea Ebola în Africa de Vest. Dr. Broderick susține următoarele într-un articol publicat exclusiv în Daily Observer cu sediul în Monrovia, Liberia. El a scris următoarele:

Departamentul Apararii al SUA (DoD) finanțează studii Ebola asupra oamenilor, studii care au început cu doar câteva săptămâni înainte de izbucnirea Ebola în Guineea și Sierra Leone. Rapoartele continua și spun ca DoD a dat un contract în valoare de 140 milioane dolari pentru Tekmira, o companie farmaceutica canadiana, pentru a desfășura activități de cercetare a virusului Ebola. Această muncă de cercetare a implicat injectarea oamenilor sanatosi cu virusul mortal Ebola. Prin urmare, DoD este listat ca un colaborator intr-un studiu clinic "În primul rând, pe oameni" al Ebola (NCT02041715), care a început în ianuarie 2014 cu puțin timp înainte ca epidemia Ebola sa fi fost declarata în Africa de Vest în luna martie.

Dr. Broderick susține că guvernul american are un laborator de cercetare situat în orașul Kenema din Sierra Leone( o noua confirmare a laboratorului finantat si de Gerorge Soros si Bill Gates,n.t.), care studiază ceea ce el numește "bioterorism al febrei virale", si care este de asemenea, orașul în care el recunoaște că este "epicentrul focarului de Ebola din Africa de Vest”. El spune că "este nevoie urgentă de acțiune în protejarea țărilor sărace din Africa, în special a cetățenilor africani, ale căror țări nu sunt din punct de vedere științific și industrial înzestrate ca Statele Unite și majoritatea țărilor occidentale”.

Afirmațiile domnului Broderick par a fi adevărate. La urma urmei, guvernul SUA a experimentat boli mortale asupra ființelor umane de o lungă perioadă de timp. Un exemplu este Guatemala. Între 1946 și 1948, guvernul Statelor Unite sub conducerea președintelui Harry S. Truman, în colaborare cu președintele din Guatemala Juan José Arévalo și oficialii lui din sănătate în mod deliberat au infectat mai mult de 1500 de soldati, prostituate, deținuți și chiar pacienți cu boli mintale cu sifilis și alte boli cu transmitere sexuala, cum ar fi gonoree și chancroid( cred ca este vorba de șancrul, n.t.), din mai mult de 5500 de persoane din Guatemala care au participat la experimente. Problema este că nici unul dintre subiecții testați infectati cu aceste boli nu si-au dat vreodată consimțământul si nu au fost informati.

,,Agențiile guvernamentale ale SUA au o lungă istorie in efectuarea cercetarilor privind războiul biologic in laboratoarele din Liberia și Sierra Leone. Aceasta include Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), care este în prezent agenția principala pentru gestionarea Ebola în Statele Unite ", a declarat Prof. Francis Boyle.
,,De ce administrația Obama a trimis trupe în Liberia, atunci când nu au nici o pregătire pentru a oferi un tratament medical africanilor pe moarte? Cum a ajuns Ebola din Zair în Africa de Vest de la aproximativ 3500 km distanță unde a fost identificata pentru prima data in 1976? "

Un martor din CDC a facut recent marturisiri, pentru a expune planurile guvernamentale nefaste care ar folosi iminenta pandemie Ebola din SUA, ca o oportunitate de a implanta tehnologia RFID în corpul cetățenilor americani.

Brent Hopskins a fost un antreprenor din CDC, înainte de a iesi în fata cu acuzații grave la adresa fostului său angajator. Hopskins susține că a fost pregătit un vaccin Ebola pentru publicul larg sub formă de seringi de unică folosință. Dezavantajul este însă faptul că fiecare dintre aceste seringi va conține nu numai vaccinul, ci si un microcip RFID.

Oficialii CDC intenționează să emită aceste pachete de seringi la peste 200.000 de gospodării de la 1 decembrie. Consumatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a solicita vaccinul contra Ebola de la farmacii.
Hopskins indică, de asemenea faptul, că cipul RFID implantat va permite mai ușor identificarea și separarea celor care au fost implantati și cei care nu. Persoanele care refuză să primească vaccinul Ebola se va confrunta cu obstacole serioase în obținerea unui loc de muncă, de a vizita locuri publice, obținerea pe viitor a ingrijirii medicale, si chiar potențial de a fi bagat la închisoare.

Brent Hopskins spunea : "Eu nu pot sta cu mâinile în sân să văd cum aceste atrocități se desfășoară ... Guvernul american vrea să implanteze cipuri RFID în fiecare bărbat, femeie și copil. Aceasta se va desfasura, folosind amenințarea Ebola pentru a pune in aplicare acest complot infam. Publicul este obligat să ia o decizie între a renunta la această oribilă ofertă, sau a renunta la fiecare gram de intimitate prin implantarea unui cip RFID sub pielea lor.” 

Mulți americani și-au exprimat îngrijorarea că oficialii CDC colaboreaza cu guvernul pentru a utiliza acest nou sistem ca o modalitate de a introduce legea marțială. Alții, cum ar fi Alex Jones, insistă asupra faptului că virusul mortal a fost în mod deliberat plantat pe teritoriul Statelor Unite pentru a reduce populația în continuă creștere. 
Hopskins mai spune: "Acesta este un mic pas spre controlul complet al maselor care au crescut din ce în ce mai frustrate și neîncrezătoare în Guvernul Federal. Scopul final al Guvernului Statelor Unite ale Americii este de a subjuga toate persoanele care se prabusesc financiar, moral, etc.intr-o categorie de impozitare speciala și Ebola este modul în care au de gând să o facă. "


Video cu dovada ca concernul Monsanto, cel mai mare producator mondial de seminte modificate genetic, finanteaza crearea vaccinului antiebola, care va ucide mai multi oameni decat virusul insusi :


 Acum, dupa ce am deconspirat si acest plan al cabalei, sa speram ca nu va putea fi dus la indeplinire. Sperante sunt. Ben Fulford, in ultima sa informare din 20 oct. spunea ca Societatea Dragonul Alb, prin negocierile cu Occidentul de preluare a FMI si Rezerva Federala a SUA, a cerut oprirea imediata a raspandirii Ebola, eradicarea ei din zonele infestate, precum si oprirea operatiunii steag-fals Statul Islamic. Se pare ca foarte curand vom asista la disparitia Ebola asa cum au fost si celelalte arme biologice: gripa aviara, gripa porcina, boala vacii nebune, etc. si a actiunilor criminale ale gruparii islamiste, care a fost creata de Occident si este in continuare finantata si inarmata de acesta.
     
                 http://vaticproject.blogspot.ro/
    
         Drum drept spre Lumina !

Sursa: http://burebista2012.blogspot.ro/

COMENTARIU SFATUITOAREA:

Sa speram ca noi vom fi prea saraci sa le cumparam vaccinurile! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu