luni, 27 octombrie 2014

Rezonanta Schumann si accelerarea fenomenelor


Timpul accelereaza. De mii de ani, Rezonanta Schumann sau pulsul (ritmul cardiac) al Pamantului a fost de 7.83 cicli pe secundă(sau Hz), Armata a folosit acest lucru ca pe o referinta foarte fiabila. Cu toate acestea, din 1980 această valoare a crescut încet. Unii oameni de știință cred că aceasta este în creștere mai rapida decât putem măsura.

   Ce spun fizicienii ?
 "Universul este în expansiune. Distanțele interstelare sunt din ce în ce mai mari. Cum facem ca relația dintre spațiu, timp și viteza luminii sa compenseze asta? Modificările distanțelor interstelare sunt măsurabile; viteza luminii este constantă și este măsurabilă. Dar.. ce zici de Timpul în sine, pot fi măsurate modificările Timpului? Sau acesta este un paradox în sine? Cum putem masura potențialul schimbării Timpului în sine, dacă se schimbă în timp ce noi încercăm să-l măsurăm?
De exemplu, ipotetic vorbind, dacă încercați a măsura un băț din curte care scade în lungime față de un al doilea băț din curte, care de asemenea scade în lungime în același ritm ca și primul și, dacă totul în jurul tău (inclusiv tu) scazi în lungime în același ritm, niciodată nu s-ar confirma că o astfel de schimbare, de fapt a avut loc. Deci, dacă ne uităm la relația dintre spațiu, timp și viteza luminii( S = c x t), daca extinderea spațiului este masurabilă și viteza luminii este încă constantă, cât poate fi acceleratia Timpului?
Nu-i de mirare că ei spun: "cu cât esti mai în vârstă, cu atât mai repede trece timpul". Omenirea se străduiește continuu de a face vehiculele sale, tehnologiile și procesele mai rapide, dar noi niciodată nu părem să avem suficient timp sau ne-am dori să avem mai mult timp."


Tot mai mult și mai des oamenii sugerează că timpul se accelereaza. Am auzit oameni care spun: " îmi pare că nu am suficient timp pentru a face tot ceea ce mi-am propus" sau "cum a trecut asa repede timpul ?". Anii cu siguranță zboară mai repede decât oricând și există un motiv științific de ce Timpul se accelereaza. Există, de asemenea, o serie de motive pentru care noi suntem într-o schimbare atât de rapidă și totul este legat de accelerarea Timpului. Ființele umane sunt din ce în ce mai conștiente și oamenii sunt atrași spre spiritualitate și dezvoltare personală în număr mai mare decât oricând înainte. 

   De ce se întâmplă asta?
Oamenii de stiinta au descoperit în urmă cu mai mulți ani că Pământul emite un puls. Acest puls sau frecvență care a fost comparată cu bătăile inimii a fost stabilă la aproximativ 7.8 cicli pe secundă pentru mii de ani. Cu toate acestea, în jurul anului 1980 bataile inimii Pământului au început să se accelereze. Cel mai incredibil lucru este că unii oameni de știință cred că Pământul se va opri de fapt, din rotație, atunci când acest puls ajunge la 13 de cicli pe secundă (13 este urmatoarea valoare din sirul Fibonacci,n.t.). Se crede că Pământul va rămâne astfel pentru aproximativ 3 zile și apoi începe din nou rotatia în direcție inversă. Acest lucru va duce la o inversare a câmpului magnetic din jurul pământului, poate si a polilor, dar ce se va întâmpla după acest moment este neclar, pentru ca doar mayasii au mai trait un astfel de moment acum cca. 13.000 de ani (voi publica un articol mai amplu despre ceea ce cunosc mayasii, in curand,n.t.) În acest moment te gândești la două lucruri. Fie vă gândiți că sună uimitor sau pur si simplu nu puteti crede. Ceea ce trebuie sa facem este sa ramanem cu mintea deschisa si convinsi ca traim momente cosmice de profunde schimbari.
Toate acestea se datorează aceastei rate - puls tot mai mari pe care o simțim ca și cum timpul se accelereaza. De ce "simtim" ca și cum timpul se misca mai repede decat obisnuia sa fie? Ceea ce noi o dată percepeam a fi o perioadă de 24 de ore, de acum se simte doar ca 16 ore. Ceasurile noastre continuă să evolueze în secunde, minute și ore și încă faceți clic pe o zi întreagă în 24 de ore, dar din cauza bătăilor accelerate ale inimii Pământului, noi percepem aceasta de cel mult 16 ore.

Cercetatorii spun ca accelerarea Timpului si procesele energetice planetare si ale fiintei umane se vor accelera continuu pana cand ne vom situa in Punctul Zero, moment in care constiinta oamenilor va expansiona catre infinit si vom avea acces instantaneu la Cunoasterea Universala( a se citi cartea lui Gregg Braden ,,Trezirea la Punctul Zero,n.t.). Noi suntem acum in dimensiunea a 4-a , iar gandurile, insotite de emotii pe masura, pot fi materializate mai rapid. Această perioadă a vieții pe pământ este locul unde karma - bine și rău - se va întoarce la noi aproape imediat. Acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni, deși, probabil, nu știu de ce, devin conștienți, întorcându-se spre spiritualitate departe de materialism și lăcomie. Simtim nevoia de a face nu numai ceea ce trebuie pentru propriul nostru corp și minte, dar suntem mai dispuși să ajutam pe alții mai mult decât oricând înainte în istorie.

Rata de creștere a gradului de conștientizare sau a trezirii spirituale este în topuri. Asa cum odată aveam nevoie de ani de lectură, învățare și vizionare pentru a deveni mai conștienți spiritual, acum ne ia numai un an sau chiar luni. In prezent există informații mult mai multe decât oricând înainte disponibile în cărți și pe internet, care servesc pentru a accelera învățarea noastră și ne ajută să ne îndepărtăm de întuneric, de frică și a ne indreapta spre lumina iubirii. Așa cum in prezent simțim nevoia de a ne schimba direcția în viață și să ne eliberăm de obiceiurile noastre proaste, incepem să ne întâlnim cu alte persoane care se simt la fel ca noi, cu alte cuvinte cu care suntem in rezonantă și colectiv ne ajutăm unul pe altul. Ne dăm seama că noi suntem parte din ceva mai mare decât noi înșine, ca fiintă individuală și aceasta accelerează și mai mult evoluția noastră spirituală. 

Gregg Braden despre centura fotonica si rezonanta Schumann

   Gregg Braden care în prezent călătoreste peste tot in lume si tine conferinte publice, spune de dovada științifică că Pământului trece prin Centura Fotonica a galaxiei iar Pământul îsi încetineste rotația. În același timp, există o creștere a frecvenței de rezonanță a Pământului (rezonanta Schumann). Când Pământul se va opri din rotație și frecvența de rezonanță ajunge la 13 Hz, vom avea un câmp magnetic de Punct Zero. Pământul va fi oprit, iar în 2 sau 3 zile, va începe transformarea pentru a incepe rotatia în direcția opusă. Acest lucru va produce o inversare în câmpurile magnetice din jurul pământului.


Conditia geofizica nr.1 – Cresterea frecventei de baza a Pamantului

Frecvența de bază a Pamantului, sau "bătăile inimii", (numită Rezonanța Schumann, sau RS) este în creștere în mod dramatic. Deși variază între regiuni geografice, de zeci de ani valoarea generală a fost de 7,8 cicli pe secundă. Acest lucru a fost odată considerat a fi o constantă; comunicațiile militare la nivel mondial s-au dezvoltat pe această frecvență. Gregg Braden a găsit datele colectate de cercetatorii norvegieni și ruși cu privire la aceasta (nu sunt raportate pe scară largă în SUA, singura referire la RS pot fi găsite în secțiunea de referință Seattle Library, si este legată de vreme, iar stiința recunoaște că RS este un indicator sensibil al variațiilor de temperatură și condițiilor meteorologice la nivel mondial, Braden, de asemenea, este de părere că RS poate fi un factor important în furtunile puternice, inundații, și schimbarile climatice din ultimii ani.)

 Conditia geofizica nr. 2 – Diminuarea campului magnetic al Pamantului


În timp ce rata "pulsului" Pământului este în creștere, intensitatea câmpului magnetic, pe de altă parte, este în scădere. Potrivit profesorului Banerjee de la Universitatea din New Mexico, câmpul magnetic planetar a pierdut până la jumătate din intensitate în ultimii 4000 de ani. Si acest nivel de câmp este un precursor pentru inversările polare magnetice. Prof. Banerjee este de părere că o altă inversare de poli este iminentă. Gregg Braden consideră că aceste schimbari sunt asociate cu înregistrările geologice care indică inversări magnetice ciclice temporal, ce au avut loc în istoria Pământului. Și, pe scara timpului, au existat destul de multe.

  Rezultate posibile
1.     Timpul va părea accelerat pe măsură ce se apropie de Punctul Zero. O zi de 24 de ore va părea de aproximativ 16 ore sau mai puțin. Amintiți-vă de Rezonanta Schumann (sau "bataile inimii" Mamei Pământ) a fost 7,8 Hz de mii de ani, dar a crescut din 1980, este la aproximativ 12 Hz în prezent. Se oprește la 13 Hz.
2.     Punctul Zero sau Schimbarea Erelor a fost prezis de către popoarele antice de mii de ani. Au fost multe schimbări, inclusiv cea care apare mereu la 13.000 de ani, la fiecare jumătate a 26.000 ani, cunoscuta ca Precesiunea Echinoctiilor.
3.     Punctul Zero sau schimbarea polilor magnetici, probabil, se va întâmpla în curând, în următorii câțiva ani. S-ar putea sincroniza, eventual, cu al patrulea  ciclu al bioritmului Pământului, care are loc la fiecare 20 de ani pe 12 august. Următoarea apariție este 12 August 2003. Proiectul Montauk (proiect militar secret de călătorie in timp) si Experimentul Philadelphia au fost închise la 12 August.
4.     Se spune că după ce planeta va atinge Punctul Zero, Soarele va rasari din partea de Vest și va apune în Est. Evenimente anterioare ale acestei schimbări au fost găsite în înregistrările vechilor civilizatii.
5.     Interesant, planul Noii Ordini Mondiale de a fi la putere era anul 2003. Dar nu a fost sa fie si nici nu va fi.
6.     Punctul Zero, probabil, ne va introduce în dimensiunea a 4-a. Aici, tot ceea ce credem sau dorințele se vor manifesta instantaneu. Aceasta include dragoste și teamă. INTENTIA noastră va fi de cea mai mare importanță.
7.     Cele mai multe tehnologii pe care le stim nu vor mai funcționa. Posibile exceptii ar putea fi tehnologia bazată pe așa-numita "Punctul Zero" sau energia liberă.
8.     Corpul nostru fizic se schimbă pe măsură ce ne apropiem de Punctul Zero. ADN-ul nostru este în curs de "upgrade" de la 2 la 12 spirale. Un nou corp de lumina este creat. Suntem din ce în ce mai mult intuitivi.
9.     Calendarul Maya a prezis toate schimbările care au loc în prezent. Ei spun că vom fi dincolo de tehnologie și ne vom întoarce la ciclurile naturale ale naturii și Universului. După 2012, vom intra în dimensiunea a 5-a (după ce vom tranzita cea de-a 4-a dimensiune).
10.  Toate aceste informații nu sunt de speriat. Fiti pregatiti pentru schimbarile care le va aduce noua eră de lumină. Vom fi dincolo de bani și de timp în care conceptele bazate pe frica sunt complet dizolvate.

Noi plecăm din Era Pestilor, o perioadă distructivă și opresivă și ne deplasăm în Era Vărsătorului, o perioadă de iubire, bunăstare și pace. Acesta este un moment dificil pentru multi oameni care luptă pentru a se împăca cu ceea ce se întâmplă în jurul lor și ceea ce se întâmplă în mintea și sentimentele lor. Cheia este de a da drumul și a avea încredere în acest proces natural de schimbare și nu de a lupta cu sentimentele tale, de a le lăsa să iasă la suprafată din adancul fiintei, a le constientiza si a le transforma in ceva pozitiv si benefic. Cu cat ne vom apropia mai mult (vibrational) de a cincea dimensiune, gândurile, sentimentele și intențiile se vor manifesta în realitatea noastră aproape instantaneu. Ce înseamnă acest lucru, înseamnă că aceia dintre noi care trăiesc cu gânduri de frică și agitație, acestea se vor manifesta în viața lor si le vor provoca durere de nedescris. Cu toate acestea, aceia dintre noi care se simt fericiti și pozitivi, se va manifesta doar iubire și pace. 
Acesta este un moment dificil pentru multi oameni, pentru a se împăca cu ceea ce se întâmplă în jurul lor și ceea ce se întâmplă în mintea și sentimentele lor. Cheia este de a da drumul și încredere în acest proces natural de schimbare și nu de a lupta cu sentimentele tale, de a le reprima, cum spune Drunvalo Melchizedek, de a trai in inima si nu in minte. Este vorba despre alegere, și e alegerea ta de a fi, nimeni nu o poate face pentru tine.
Așa cum vom continua să ,,trecem” prin această perioadă interesantă din istorie, întreaga lume se va schimba odată cu tot ce există în ea. În cele din urmă, vom fi nevoiți să eliberăm temerile noastre, nu există nici o altă cale. Frica va înceta să mai existe și cele mai mari cauze ale acesteia, timpul și banii nu vor mai fi parte a existentei noastre. Aceasta este o perioadă interesantă pentru a fi în viață, așa că am de gând să merg cu fluxul și bucurați-vă cat mai multi de această plimbare.

   Meditatie cu rezonanta Schumann 432 Hz : 


https://www.youtube.com/watch?v=oXzL6MxF5zc

                http://www.arizonaenergy.org/

     Drum drept spre Lumina !

Sursa; http://burebista2012.blogspot.ro/

4 comentarii:

  1. Timpul nu se scurge mai repede ori mai incet, este acelasi, una era cand eram in armata si timpul trecea asa de incet ca numaram zilele ramase (AMR-ul) si alta cand eram in permisie ca nu stiam cand au trecut 3 zile.
    -Chestia este ca receptam trecerea timpului diferit din ipostaze diferite si nu din timpi diferiti, adica cand eram tanar timpul trecea si greu si usor, vorba bucaturului: tine o tigaie in mana care te frige si stai cu gagica tot atat care spune ca trece greu si care repede?

    RăspundețiȘtergere
  2. -Iar legat de schimbarea polilor:
    -Daca asta se va intampla iar soarele va rasari de la apus atunci marile si oceanele vor invada pamantul, tsunamiul din decembrie 2004 nu va fi decat o mica gluma fsta de ce urmeaza.

    RăspundețiȘtergere