sâmbătă, 21 mai 2011

Socant: cutremure si inundatii create artificial

Scris de Mirela Danciu in 21 Mai 2011 la 13:45, in Stiinta.
In ultimii 10 scursi s-au intamplat o multitudine de lucruri stranii pe intreaga planeta, cum ar fi cutremurele care s-au produs, in regiuni ale globului, in care nu s-a mai intamplat asa ceva niciodata, informeaza viewsbuzz.com.

Sursa imagine: pakalertpress.com
Cel mai celebru om de stiinta din lume doctor Rosalie Bertell sustinea ca oamenii de stiinta americani lucrau acum ceva timp la un proiect de producere a unei arme secrete care sa poata induce modificari majore ale mediului inconjurator.
Cu multi ani inainte de declansarea acestui proiect ultrasecret, mai exact in anul 1970, un consilier american pe probleme de securitate a descris in cartea sa “Intre doua varste” o astfel de arma.
Anul real al aparitiei acestei arme a fost anul 1980 si tot atunci s-au dezvaluit si tarile care detin aceasta arma: cele doua mari puteri ale lumii SUA si Rusia; de atunci intre acestea doua s-a nascut Razboiul Vremii.
Dezvaluirile au fost facute publice de un fost ofiter al armatei americane Marc Filterman.
In timpul celui de al Doilea Razboi, Olanda este prima tara din lume care creeaza o astfel de arma, pe care a folosit-o pentru producerea valurilor tsunami, iar proiectul din care a facut parte s-a numit Proiectul Seal.
Aceasta ar a fost predestinata Japoniei in acele vremuri.
Arma sovietica, care va aparea in anii 1980, a facut parte din proiectul Pamir si predestinata producerii cutremurelor de mare intensitate.
Thierry Meyssan, un faimos jurnalist, publica in raportul sau din Ianuarie 2010 faptul ca recentul seism din Haiti nu a fost nimic atlceva decat rezultatul unui experiment stiintific, care a avut ca rezultat o arma seismica.
Michael Chosodoskey, faimosul profesor de la Universitatea Ottawa din Canada scria ca SUA au descoperit si produs arme fatale care sunt capabile sa schimbe conditiile climaterice si sa creeze inundatii, furtuni si cutremure artificiale.
Proiectul stiintific care a dat nastere acestei mortale arme poarta numele de HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program).
HAARP este un program de cercetare asupra frecvenţelor auroreale active desfăşurat pe teritoriul Statelor Unite, lângă localitatea Gakona, Alaska.
Acest program reprezintă activitatea de cercetare desfăşurată asupra ionosferei, pentru a putea fi stabilit comportamentul ozonului, azotului şi ionilor acestora la bombardamentele radiaţiei solare şi cosmice, dar şi la emisiunea de radiaţii de înaltă frecvenţă (HF) sau joasă frecvenţă (ELF) de pe Pământ.
Fiind un program ştiinţific guvernul american alocă anual un buget recunoscut oficial de 30 milioane de dolari.
HAARP este desfăşurat de Institutul de Geofizică al Universităţii din Alaska de la Fairbanks iar titularul de proiect de proiect este Departamentul Apărării al Statelor Unite, respectiv US Navy şi US Air Force.
HAARP este conectat la unul din cele mai mari computere din lume de tip CRAY-YMP/TM3D/T3E al Universităţii Alaska de la Fairbanks, iar sistemul propiu-zis aflându-se într-o bază militară de lângă Gakona din statul Alaska, de acest proiect beneficiind US Space Force.
Pentru proiectul HAARP se utilizează un echipament terestru, constituit dintr-o reţea de antene, fiecare antenă fiind alimentată din propriul său generator putând încălzi părţi din ionosferă prin intermediul undelor radio.
Până în prezent au fost construite 48 de antene urmând ca în final numărul acestora să se oprească la 360.
Conform specialistilor si expertilor in materie, in acest moment, HAARP este total functional, iar SUA detine puterea de a provoca imense catastrofe oriunde si oricand in lume, relateaza viewsbuzz.com.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu