duminică, 1 mai 2011

Sporul casei furat


Sporul casei in opinia lui Ovidiu-Dragos Argesanu
“Sincer nu am crezut că există aşa ceva până într-o seară, mai exact chiar într-o noapte de revelion, când o femeie m-a întrebat dacă am să-i schimb cincizeci de mii de lei. Binevoitor, i-am oferit şi mi-a dat în schimb tot o hârtie de cincizeci de mii! Atunci când, nedumerit, m-am întrebat ce înseamnă schimbul acela ciudat, o prietenă mi-a spus: „N-o să ai bani tot anul! A schimbat soarta ei cu a ta, în ceea ce priveşte banii!” „Prostii!” am răspuns neîncrezător, precum slujitorul din poezia „Mistreţul cu colţi de argint”. Doar când am văzut că dacă luam bani dintr-o parte, se ivea altă necesitate pentru care să fie nevoie să-i dau, fără să pot pune nimic deoparte, deşi salariul îmi crescuse relativ recent, am început să-mi pun întrebări şi să studiez mecanismul. Ideea este că bogăţia este cumva un lucru nativ, determinat, fiecare om având în preajma lui un spirit, un duh care se ocupă de aşa ceva, care îţi creează confortul material. Ceva gen Aladin şi duhul din lampa fermecată! Solomon, când a primit darul stăpânirii duhurilor, avea mai multe! O dată cu banii proprii se poate schimba şi acest duh, care poate fi legat de cei care ştiu. Ca orice duh, de altfel. Aşa că rămâi fără el şi, implicit, fără acel ceva care să se ocupe de problema aceasta din lumea cealaltă. Evident că există indivizi care cunosc acest fapt, care îşi doresc, totuşi, să fie bogaţi şi pentru aceasta sunt gata să recurgă la magie pentru a-i obţine. Metoda cea mai bună de protecţie este să nu dai bani oricui, să nu împrumuţi pe şi de la oricine. Se fac dezlegări, dar din păcate în rugăciunile ortodoxe nu am găsit referire special la acest act magic şi nu cred că le pot rezolva. Nici măcar rugăciunea Sfântului Ciprian nu face referire la spor şi la argintul viu, iar pentru că nu le putea dezlega şi pe acestea, eu unul o utilizez într-o formă completată.”
Ovidiu-Dragos Argesanu – “Atacul PSI intre stiinta si magie” – editura DAO PSI

Sporul casei şi sporul personal in opinia lui Constantin Gheorghita
 Descriere
“Fiecare om are o anumită sumă de bani pe care o câştigă lunar prin Drept Divin. Această sumă este determinată de karma personală şi de cea de neam, de păcatele personale şi nu în ultimul rând de ceea ce face omul cu banii câştigaţi. Această sumă de bani se poate creşte sau se poate micşora în funcţie de ceea ce face persoana în cauză.
Pentru această problemă, omul are îngăduit de Dumnezeu un înger sau un ghid spiritual care se ocupă cu problemele lui financiare. Acest înger este denumit popular spor. In momen-tul în care este legat sporul, de fapt este legat acest înger. Există şi posibilitatea în care acest înger este furat şi legat să servească pe altcineva, în general pe cel care îl fură.Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care trăiesc în respectiva casă.
 Simptome
Nemaiavând cine să se ocupe de partea financiară, din punct de vedere spiritual, omul începe să piardă banii, îi cheltuie fără să se aleagă cu nimic sau nu-i mai câştigă. In cazul în care este furat sau legat sporul casei, problemele financiare apar la toată familia şi trebuie dezlegat sporul tuturor membrilor familiei.Sporul poate fi furat printr-un simplu schimb de bani. In ideea protecţiei nu este indicat a cumpăra de la ţigani sau a dabani cerşetorilor ţigani indiferent dacă sunt copii sau nu. în general, aceştia au programe de furat sporul făcute de către vrăjitoarele lor.
 Alte indicaţii
Se poate măsura radiestezic cat la sută este legat sau altfel spus, cât ia sută te mai ajută acel înger. Acest tip de atac psi apare în momentul în care omul greşeşte faţă de bani, şi astfel scăzându-i suma de bani meritată prin Drept Divin, Dumnezeu îngăduie să îi fie legat sporul. Pentru rezolvarea problemelor financiare trebuie văzut unde greşeşte omul faţă de bani şi ce trebuie să schimbe în viaţa lui pentru a merita mai mult.
 Autocontrol
Se vizualizează acest înger, apoi folosind o foarfecă la nivel astral se taie toate legăturile de pe el. Dacă se observă că mai sunt şi alte lucruri negative pe el, se curăţă şi de acelea.
 Alte metode
Pentru rezolvarea acestei probleme, omul trebuie să înţeleagă unde greşeşte faţă de bani şi să schimbe aceasta. Ca un punct de plecare, pentru cei interesaţi, voi enumera câteva greşeli faţă de bani: fumatul, vândutul la un preţ mai mare decât cel meritat, furtul de bani, camătă, a cumpăra un produs mult mai scump doar pentru că provine dintr-un magazin de „fiţe” când în alte locuri este mai ieftin, a cheltui de fală etc. De asemenea, atenţie la ceea ce spuneţi, juraţi sau gândiţi. Dacă cineva spune mereu că el nu are nevoie de bani sau că el nu vrea bani, acela nici nu primeşte. Nu mai spun, în momentul în care se jură că nu vrea, indiferent că o face sincer sau de ochii lumii. Corect este să vrei cât îţi este îngăduit de Dumnezeu, nici mai mult nici mai puţin”.
Constantin Gheorghita – “Terapia spirituala” – editura DAO PSI

Parintele Argatu ne invata:
„Daca ai de primit o suma de bani de la vrajitor o pui separat, nu ii amesteci cu ceilalti bani, pana nu ii dezlegi.
- Ii speli cu apa si detergent ii clatesti cu apa, apoi ii treci prin Agheasma pe care o ai intr-un castron. Dupa folosire, Agheasma aceasta o dai la plante in gradina, nu la canal. Banii ii aliniezi frumos intinsi, ca sa se usuce. Sa stii ca daca mergi la robinet cu mainile doar umede de Agheasma, toata apa care trece peste mainile tale si merge la canal, se transforma in Agheasma si e pacat de spurcare a Duhului Sfant. Deci curatire (spalare), sfintire (cu Agheasma) + dezlegare (prin rugaciuni si post negru vinerea pana la ora 24)
 Daca ai relatii, de dat, de cumparat, de vandut si trebuie sa dai o suma de bani vrajitorului, mai intai ii stregi cu Agheasma, astfel nu va putea sa lege vraji pe ei.Daca simti ca in timp ce numeri banii vrajitorul iti meneste vraji cu privirea si cu gandul fara sa se atinga de banii tai se dezleaga astfel:
- post negru vineri pana la ora 24 + rugaciuni + rugaciunea de dezlegare urmatoare: Dezleaga Doamne tot ce a legat acesta asupra banilor mei.
 Uneori iti cere pentru o ora sau pentru cateva minute o suma neinsemnata, ca sa iti lege vraji pe bani. Ti-i da inapoi, iar tu ii pui langa ceilalti bani ai tai si incepi sa ai pagube si uiti tot timpul sa iei restul si termini salariul in cateva zile. Vrajitorul te lucreaza asa si la salariul urmator si tot asa”.
 Preot Alexandru Argatu – „Va sfatuieste Arhimandritul Ilarion Argatu despre vraji si  farmece si lupta impotriva lor” – cu binecuvantarea I.P.S Pimen Arhiepiscop al Sucevei si Radautilor.
Sa va fie de folos!

52 de comentarii:

  1. Felicitari draga mea pentru aceasta postare ,mare dreptate are Pr Ilarion Argatu -Domnul sa-l odihneasca ,un sfat de luat in seama ,cu mare drag,Anonima.
    HRISTOS A INVIAT!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e chiar inedit! Am observat ca de cite ori dau bani la cersetaori dar si la biserica-am pierderi ulterioare din putinul meu. Poate o fi alta explicatie..nu stiu! Dar e interesant ce ai postat

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate asa se explica ceea ce patesti.
    Multumesc de apreciere,
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna ziua! Am gasit din intamplare acest site si este foarte interesant ceea ce ati postat.
    Cred ca si eu am un blocaj,un furt de spor sau nu stiu cum sa-l numesc,ca din ce castigam amandoi,eu cu sotul,ajungem undeva la patruzeci si ceva de milioane(bani vechi) pe luna.Dar noi ,tot fara bani suntem tot timpul si tot cu datorii.Cum luam asa dam.Parca furam si nu muncim.Si muncim...
    Ce ma sfatuiti sa fac?Sau ce as putea face pentru a ne merge si noua cat de cat si sa mai putem pune si noi ceva deoparte pentru zile negre fara a mai sta cu grija datoriilor ca nu am din ce sa le platesc.
    Multumesc pentru rabdare si astept un raspuns de la Dumneavoastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am auzit de ceva timp,dar am si verificat.Cand primesti banii sa nu-i cheltui in aceeasi zi.Sa-i lasi macar 1-2 nopti in casa

      Ștergere
    2. Asa este, pentru ca banii sa "stea" in casa!

      Ștergere
  5. Draga mea,
    Incearca sa nu mai cheltuiesti bani cum ii iei. Tine banii in casa o noapte dupa ce ii iei si abia a doua zi apuca-te si plateste datoriile.
    Incercati si tu si sotul sa va schimbati atitudinea fata de bani. Ei nu sunt un scop in sine, ci un ajutor in a supravietui.
    Roaga-te Ingerilor sa te ajute sa faci cumparaturi ieftine si bune, atunci cand pleci la cumparaturi.
    Daca mai ai intrebari, scrie-mi pe adresa de mail.

    Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-am trimis un mail personal dar nu stiu daca l-ati primit sau daca nu ati avut timp sa-l cititi.Numele meu este Daniela si daca l-ati primit v-as ramane datoare daca mi-ati trimite un raspuns.
      Am incercat sa va urmez sfatul,dar din pacate esuez de fiecare data.Tot nu se cunoaste nimic.
      Sa va binecuvanteze Dumnezeu si pe Dumneavoastra si astept un raspuns.

      Ștergere
    2. Am trimis raspunsul, scuze de intarziere.

      Si pe tine sa te binecuvanteze Domnul Dumnezeu!

      Ștergere
  6. Buna seara.
    Sora mea are 44 de ani si castiga fte greu bani, mai ales ca nu are un serviciu stabil, fiind terapeut. Orice castiga se duce pe mancare si datorii. De asemenea nici putere fizica nu mai are desi este inca tanara. Ea crede in Dumnezeu insa nu merge la biserica si nici rugaciuni nu face. Pot eu s-o ajut in ceea ce priveste sporul ? Mentionez ca ma rog seara, merg la biserica, fac milostenie, fac donatii la biserica, imi dau acatiste, am dat si pentru ea. Scuze pentru incoerenta. Ma puteti ajuta sa o ajut ? Singura nu poate. Multumesc anticipat. G.

    RăspundețiȘtergere
  7. Dati-mi o adresa de mail ca sa va pot raspunde.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua.Am mari probleme financiare care nu le pot rezolva.Am citit Acatiste,am mers la biserica si merg in continuare,nu astept sa ma imbogatesc peste noapte dar macar o ameliorare a situatie.Si mama mea este la fel,in aceeasi situatie.Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna seara!V.am trimis mail.Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am primit nimic. Te rog sa-l mai trimiti odata si ai grija sa fie bine scrisa adresa.
      Iti raspund cu drag!

      Ștergere
  10. Poate va apare la spam.Elena

    RăspundețiȘtergere
  11. La aceasta adresa

    sfatuitoarea@gmail.com

    nu am primit nimic.
    Nu e nici la spasm.
    Pune adresa cu copy si paste.
    Nu te da batuta. E ciudat tare!

    RăspundețiȘtergere
  12. Bună seara. Vă rog, dacă puteţi să mă ajutaţi. Avem probleme financiare foarte mari. Nu ştiu ce să mai fac, nici puteri nu mai am.

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna seara!Am incercat ...copy si paste ,nu pot sa copiez.E foarte ciudat ce se intampla,nu am patit asa ceva pana acum.Am trimis iar,sper sa primiti.O seara buna!Elena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simt un blocaj, o opreliste care se opune legaturii noastre.
      Nu am primit nimic.
      Scrie-mi pe adresa

      sfatuitoarea@yahoo.com

      Sa incercam si asa, dar inainte, roaga-te Ingerilor si Arhanghelilor tai buni sa te ajute si sa poti trimite mailul. Lasa putin timp, intre 15 si 30 de min. si apoi incearca sa il trimiti.

      Dumnezeu sa te ajute in tot si toate!

      Ștergere
  14. Multumesc!Am trimis....Pot sa va las mailul meu?Poate reusim asa.

    RăspundețiȘtergere
  15. Lasa-mi mailul tau. Nu pot sa inteleg ce se inteleg de ce nu merge?

    RăspundețiȘtergere
  16. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua! am gasit acest site din intamplare,si ma bucur mult pentru ca mi se pare tare interesant ce am citit aici.Felicitari!
    Poate ma sfatuiti si pe mine ca sa fac ca sa pot vinde ,,ceva" ,am nevoie de bani.Cineva mi- a gasit cumparatorul dar tot timpul imi spune sa astept ca se face vanzarea saptamana viitoare si asta se intampla de vreo 3 luni.

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumim pentru postarile foarte interesante. Va rog mult sa-mi spuneti si mie ce trebuie sa fac sau cum sa ma rog pentru ajutor in vederea casatoriei. Am vazut mai multe rugaciuni si psalmi, dar sicera sa fiu, nu stiu cum trebuie sa ma rog. Mai multi preoti mi-au spus ca am cununiile legate .

    RăspundețiȘtergere
  19. Minunat site, minunata munca faci aici, felicitari. Am hotarat sa scriu pentru ca citind articolul mi-am amintit o intamplare veche de 20 de ani> sefa mea din acea vreme a imprumutat bani (o suma mica, 1 leu cum ar fi acum) de la cea care avea sa imi fie soacra mai tarziu; a venit in birou cu bancnota in mana, a indoit-o in doua si la mijloc a pus sare mormaind ceva ce nu am inteles, apoi a pus banii in buzunar; la sfarsit de program i-a dat aceeasi bancnota inapoi soacrei mele. In mai putin de o luna soacra a cazut in niste datorii imense, o paguba enorma.Din nefericire exista si oameni fara frica de Dumnezeu. De asemeni sporul casei se poate lua si daca ti se fura ceva din casa, orice, dar mai ales cutit. Feriti-va de falsi prieteni, ca eu am patit-o. Dumnezeu sa ne ajute pe toti si sa ne apere.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc pentru cuvintele tale minunate!

      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Toata iubirea mea!

      Ștergere
  20. Buna ziua, nu ma mai satur de citit...foarte interesant tot ce este aici.
    In legatura cu sporul, nu stiu cum sa interpretez ce s-a intamplat mai demult, mai bine va povestesc. Acum 5-6 ani, in noaptea de Anul Nou am chemat acasa la noi (eu, sotul si fetita care avea cam 3 ani) mai multi prieteni. Noua ne mergea forte bine, dar nu apreciam banii care ne veneau in casa si cheltuiam aiurea. Se stie superstitia conform careia sa ai bani in buzunar la trecerea dintre ani, asa ca o prietena ffff buna si chiar suntem fff apropiate i-a dat bani fetitei mele, iar eu simtindu-ma i-am dat bani baietelului ei, cate o bancnota cu valoare identica. La ceva timp, nu-mi mai aduc aminte a inceput sa ne mearga din ce in ce mai rau financiar...si nu numai. Ma tot gandesc daca a avut vreo legatura cu intamplarea respectiva?! Scuze pentru polologhie si multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc pentru raspuns...credeti ca as putea face ceva? NU-i vreau raul prietenei mele si n-as face ceva ca sa-i fie ei mai rau, ma bucur ca-i merge bine, dar as vrea sa-mi mearga si mie bine. Multumesc mult!! Liliana

    RăspundețiȘtergere
  22. sant plecat in alta tara la munca de 1 an si ceva.nustiu ce se intampla cu mine ca imi merge numai rau si am numai ghinioane nu reusesc sami gasesc de munca si parca e facut sa am numai de suravietuire si datoriile cresc de la o zii la alta va rog mult daca puteti sa ma ajutati.vam lasat si un mail novacgabriel_82@yahoo.com va rog ajutatima sau dati un sfat.va multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie-mi pe adresa de mail:

      sfatuitoarea@gmail.com

      Ștergere
    2. am trimis....lati primit?

      Ștergere
    3. mia-u furat si banii si sporul,am facut si camata .Ajuta-ma sa alung neczul in care am ajuns

      Ștergere
    4. daca ma poti ajuta iti multumesc din suflet

      Ștergere
    5. Scrie-mi pe adresa de mail:

      sfatuitoarea@gmail.com

      Ștergere
    6. Buna ziua , ma scuzati ca deranjez am trimis si eu eu mail vroiam sa stiu daca l-ati primit Georgeta.
      Doamne ajuta

      Ștergere
    7. Se pare ca nu l-am primit.

      Doamne ajuta!

      Ștergere
  23. buna seara imi este furat sporul ce sa fac va rog mult sa ma ajutati mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca astea:

      Rugaciunea miraculoasa pentru BANI
      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/01/rugaciunea-miraculoasa-pentru-bani.html

      Banii se fac greu - Demontarea crezului negativ cu EFT
      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/10/banii-se-fac-greu-demontarea-crezului.html

      Conferinta - Eliberarea emotionala: bani, abundenta, menire
      http://sfatuitoarea.blogspot.ro/2013/10/conferinta-eliberarea-emotionala-bani_2.html

      Ștergere
    2. va multumesc mult de raspuns

      Ștergere
  24. Cee ce va pot spune despre farmece si vrăji este sa nu va duceți la acele persoane care își fac publicitate pe internet,căutați babe,femei in vârsta care nu au astfel de publicități .
    Dacă aveți probleme de genul :
    Farmece,vrăji,blesteme Etcc îmi puteți lasă un mesaj pe adresa gabryele 84 @ yahoo . it si va pot îndruma .

    RăspundețiȘtergere