miercuri, 29 iunie 2011

Illuminati jubilează: Grecia e la un pas de prăbușire


Sursa: Enigme si Conspiratii
Așa cum am mai arătat in alte materiale publicate pe acest site, Oculta Mondiala nu-si mai ascunde bucuria cu care priveste prabusirea economiei unor state precum Argentina (in anii 1999-2002), sau Grecia, in prezent. De prisos sa adaugam ca responsabilitatea dezastrului de care vorbim, apartine acelorasi “Illuminati” , ca parte a “Planului” de care am mai vorbit…  Iata un nou articol al unui astfel de slugoi… numit Mihai Giurgea, – cititi si comentati:
Prăbușirea Greciei trebuia sa se petreacă de anul trecut!
In clipa asta, mii de greci urla si se bat cu politia pe străzi. Cei pe care ii vedeți cu la televizor cu Molotovul in mana nu sunt patronii de firme, evident. Sunt cerșetorii: asistații sociali, bugetarii si copii lor. Care sunt cu toții disperați ca vor muri de foame. Ei bine, au dreptate: chiar vor muri. Si moartea lor trebuie sa ne bucure! Pentru ca viața lor e o povara inutila pentru sectorul privat. Atât in Grecia, cat si in România.
De fapt, toate astea trebuiau sa se întâmple încă de anul trecut. Întârzierea a însemnat bani aruncați si timp pierdut. Daca Grecia ar fi intrat in faliment din 2010, acum era deja pe lungul drum către revenirea economica.
De ce nu s-a întâmplat? Pentru ca europenii, in special francezii, sunt niște cretini. Numai niște cretini pot sa spere ca daca dau 100 de miliarde de euro pomana unor cerșetori, respectivii se vor lăsa de cerșit. De ce, ca li s-o face rușine? Dimpotrivă: realitatea arata ca grecii au fost încurajați de slăbiciunea europenilor. N-au fost recunoscători pentru bani, nici rușine nu li s-a făcut, ci au început sa fie obraznici: cică europenii ar fi obligați sa-i tina in spate! Nu zău, bai, cerșetorule? Ei, las’ ca vezi tu ce “spate” o sa primești!
Si exact in aceeași situație e si România: in ultimii doi ani, guvernul Boc a dublat datoria externa a tarii, iar reforma – ioc!
N-o sa iasă nimeni din criza cu taxele astea!
In urma cu câteva minute, Parlamentul grec a votat Planul de Austeritate. Salariile bugetarilor vor fi tăiate cu 30%, pensiile vor fi reduse, dar si taxele vor creste. Așa ca planul va eșua. Economia Greciei nu-si va reveni! Uniunea Europeana se bucura degeaba.
Se mai mira U.E. ca firmele europene sunt necompetitive? Pai cele mai mari taxe din lume sunt in Europa. Cea mai puternica protecție sociala, cele mai rigide contracte de munca tot in Europa sunt. Si atunci – de unde economie? In Uniunea Europeana funcționează dictatura cerșetorilor, care a reușit sa-si taie singura craca de sub picioare.
In Romania de pilda, statul ia cam 80% din cat câștiga o firma. Când își va reveni Romania? Când statul va lua doar 10%! Asta înseamnă cu tot cu TVA, impozite, CAS-uri si orice mai inventează el. Pai atunci, vor mai bani de pensii si salarii pentru bugetari? Evident, nu! Sistemul de pensii oricum va trebui distrus, pentru ca e un abuz, o hoție. Iar salariile bugetarilor sunt oricum pomeni electorale.
Așa ca, la întrebarea cum o sa supraviețuiască statul fără bani, răspunsul e simplu: cum poate!
Dezintegrarea UE e inevitabila.
Excluderea Greciei din UE e o decizie de bun simt. Grecia nu mai are nici o șansa sa scape de faliment. Si nu e doar ea in rahat pana –n gat, ci si tari foarte mari: Spania, Italia si Franța. Pe astea cum le mai salvezi? Cine sa le mai salveze? Franța cheltuiește imens pe subvențiile agricole, iar francezii nici nu se gândesc sa facă reforma: reducerile lor de cheltuieli sunt doar simbolice. Așa ca ii așteaptă același viitor ca si pe greci, doar ca puțin mai târziu.
De România, ce sa mai vorbim! Si Băsescu, si Ponta, si tăntălăul de Antonescu (așa-zisul “liberal”, care a fost bugetar toata viața) sunt total rupți de realitate! Se musca intre ei ca niște câini turbați, in timp ce România se scufunda. Si visează creșteri de salarii, de pensii, de parca ar trai singuri pe un norișor rozaliu. Optimismul politrucilor români nu mai e simplă imbecilitate: a devenit trădare de țară. In clipa asta, oricine susține vreun partid in România, merita împușcat împreuna cu șefii lui.
Singurii care au dat dovada de realism in ultimii 2 ani au fost germanii si britanicii. Guvernul britanic a tăiat in carne vie: 50% reducere cam din toate cheltuielile bugetare. Asta da, reforma a statului! Dar tarile europene care mai au plămâni sa iasă din criza, se pot număra pe degete.
Drahma greceasca va fi hârtie igienica. Dar marca germana va fi mai puternica decât euro!
Fără Germania, moneda euro dispare peste noapte. Dar pentru Germania asta ar fi un lucru bun! Revenirea la marca, ar economisi sute de miliarde de euro din taxele cetățenilor germani. In clipa asta, poporul german muncește ca sa tina in spate o mare turma de șobolani (printre care si șobolanii tricolori români). Așa ca Germania își va face propria ei Uniune Europeana: cu Austria, cu Ungaria, probabil cu Slovacia si poate si Polonia. Hm…parca am mai văzut harta asta odată: in al Doilea Război Mondial.
Cat despre România: mi-e teama ca România nu mai intra in calculele nimănui. Sa salvezi România, înseamnă mai multa bătaie de cap decât profit.
Așa ca, da-i dracului de români! Sa se descurce singuri!
sursa

Un comentariu:

  1. esti roman cumva? ai trait doar in puf? sa te vad pe tine stimate domn stand 10 ore pe santier ca sa te poti descurca de azi pe maine ..............

    RăspundețiȘtergere