miercuri, 29 iunie 2011

Vindecare prin puterea Sinelui



Sinele Suprem şi corpul de lumină
Cu toţii sîntem înzestraţi cu un Sine Suprem. Acesta este o prezenţă cu care sîntem conectaţi în permanent. Ne gîndim că sîntem separaţi de el, însă în realitate nu este aşa. Cercetările recente întreprise la U.C.L.A de către Valerie Hunt dovedesc faptul că toţi avem un „corp de lumină”, o energie care este mult mai puternică şi mai elevată decît propriul nostru corp fizic. În timpul unui experiment în care foloseau un electromiograf pentru a măsura energia electromagnetică conţinută în muşchi, cercetătorii au descoperit accidental că, înainte de a ataşa electrozii corpului şi muşchilor, electromiograful depista un cîmp electromagnetic în afara corpului fizic. Au descoperit că întregul corp este împrejmuit cu energie şi această energie este mult mai mare decît cea a corpului fizic. Corpul nostru biologic are o natuă electromagnetică. Activitatea undelor cerebrale la o persoană obişnuită este între 0 şi 100 de cicluri pe secundă (cps). Muşchii în general au 225 cps, iar inima în general este de 250 cps. Cîmpul energetic din afara corpului are diferite frecvenţe, depinzînd de la persoană la persoană sau de gîndurile pe care le emitem. Frecvenţa medie a unei persoane care este focalizată în special pe lucrurile materiale şi pe lucrurile obişnuite de zi cu zi este de 250 cps, deci o frecvenţă egală cu cea a inimii. Cercetătorii au examinat apoi mediumii şi pe cei care sînt capabili de a vindeca prin puteri paranormale şi frecvenţa lor de vibraţie a fost estimată de la 400 la 800 cps. În fine, au facut aceste măsuratori şi pentru mistici, acei oameni care işi trăiesc în mare parte viaţa ghidaţi de Sinele Suprem, şi care deţin un control perfect asupra gîndurilor lor. Au constat că frecvenţa lor de vibraţie era mai mare decît limita maximă a echipamentului (20.000 cps) aşa că au construit un echipament nou şi astfel au descoperit că misticii aveau în medie o frecvenţă de vibraţie de 200.000 cps în cîmpul energetic din jurul corpului !!!
Cînd corpul energetic funcţionează la 200.000 cps, boala nu ne mai poate atinge. Pentru ca boala să existe, ea trebuie să funcţioneze cu vibraţii mai joase. Astfel pot apărea miracole, vindecări subite. Se spune în Biblie că atunci cînd ne rugăm, este necesar să credem cu toată tăria în Dumnezeu. În acele momente, frecvenţa de vibraţie se ridică foarte mult şi astfel pot apărea miracolele.
Boala şi vindecarea
Gîndirea poate să ne modifice sănătatea şi starea noastră generală. Orcie gîndim are un scop şi gîndurile se duc direct înspre împlinirea acelui scop. Nu există gînduri „inactive”. Cum ar putea ca un gînd sa fie inactiv, cînd are puterea de a readuce sănătatea sau succesul, sau din contră de a aduce boala în corp sau eşecul? Fiecare gînd pe care îl emitem rămîne cu noi pentru totdeauna, nu numai în această viaţă. Energia după cum ştim, se schimbă, însă ea se schimbă numai cînd noi o schimbăm. De exemplu, cînd avem o credinţă asupra unui lucru, acea credinţă se menţine pînă cînd ne schimbăm mintea. Boala nu este ceva pe care noi să o avem, ci e ceva pe care noi o creăm, prin gîndurile noastre de vibraţie joasă. Ce anume aduce boala în fiinţa noastră ? Boala reprezintă energii înţepenite, atitudini, credinţe negative care sînt manifestate în corpul nostru. Cînd oamenii sînt prinşi în situaţii stresante, frecvenţa lor de vibraţie scade şi astfel poate apărea boala. Cînd ne îndreptăm către Sinele Suprem, tot acest stress se sfîrşeşte, frecvenţa noastră de vibraţie creşte şi energia începe să circule liber prin corp. Această conectare la Sinele Suprem este atît de puternică încît aduce cu ea foarte multe purificări în fiinţă, inclusiv eliminarea bolilor. Cînd începem să ne schimbăm mintea, frecvenţa noastră se schimbă şi ea de la 250 cps la 500 – 800 cps, iar în acest interval de valori boala nu poate funcţiona. Dacă rămînem conectaţi la Sinele Suprem suficient de mult timp, corpul începe să se vindece de la sine. Nu există nimic mai înalt şi mai înelept decît Sinele Suprem. Unor oameni nu le place să folosească cuvîntul „Dumnezeu” însă orcium ar fi, Siele Suprem este o scînteie din Dumnezeu, din Fiinţa Universală. Sănătatea şi starea de bine este o călătorie, nu o destinaţie. Dacă dorim sănătate, relaţii armonioase, succese pe multiple planuri, trebuie să facem din toate acestea o călătorie. Acest lucru nu înseamnă că va trece mult timp pînă vom ajunge la destinaţie. Putem ajunge chiar şi în acest moment. Putem să ne bucurăm de fiecare pas pe care îl facem. Viaţa este o călătorie, nu o destinaţie…
Gîndirea pozitivă
Ştiinţa descoperă că într-adevăr gîndurile au efecte. Fiecare gînd este o formă de energie şi are o vibraţie specifică. De exemplu, dacă în general avem o gîndire negativistă, ne uimim cum de găsim atît de mulţi oameni pesimişti în jurul nostru. Chiar ne vom intreba de unde oare au apărut ei… Dacă în general sîntem optimişti şi cineva ne spune: „Nu-i aşa că lumea este negativă?”, ne vom întreba oare despre ce vorbeşte acea persoană pentru că nu sîntem obişnuiţi cu astfel de oameni în preajma noastră şi de fapt nici nu-i vom recunoaşte…
Iubirea
Ori de cîte ori facem un compliment sincer, ori de cîte ori gîndim benefic despre o persoană, ori de cîte ori alegem să lăsăm o persoană să fie ceea ce ea este fără a ne gîndi că ea ar trebui să se schimbe pentru a fi pe placul nostru, în toate aceste situaţii frecvenţa noastra de vibraţie se ridică foarte mult. De fiecare dată cînd ne gîndim că altcineva ar trebui să se schimbe pentru propria noastră satisfacţie, frecvenţa de vibraţie coboară. Nu este nimic mai minunat decît de a-i lăsa pe ceilalţi să fie aşa cum vor, în laturile benefce ale personalităţii lor. Ce este iubirea? În esenţă ea este capacitatea de a nu încerca să schimbi o persoană după cum gîndeşti tu că ea ar trebui să fie… În această direcţie, misticii tuturor timpurilor ne învaţă că suprema iubire este de fapt a vedea Sinele Suprem în toţi ceilalţi, de a vedea pe fiecare din jurul nostru ca fiind perfect aşa cum este, ca fiind o manifestare plină de lumină a lui Dumnezeu.
Aici şi acum – a trăi în prezent
Majoritatea oamenilor trăiesc în trecut. Cînd sînt întrebaţi dacă sînt fericiţi sau nu, ei s-ar gîndi la toate motivele care i-ar putea face ca în acel moment să fie fericiţi sau nu. Oricum, aceste lucruri s-au întîmplat în trecut, acum 5 secunde, acum 5 ani sau acum 50 de ani. În general oamenii trăiesc prin proiectarea trecutului lor în viitor, considerînd că s-au împotmolit, că vieţile lor nu au cum să se schimbe. Însă ce este acest „acum” sau „aici şi acum”? Dacă întrebăm pe cineva dacă doreşte să facă ceva în acest moment, el crede că ne referim la următoarele 10 minute, sau poate la următoarea oră. „Acum” reprezintă petru cei mai mulţi oameni o jumătate de oră, un minut sau o secundă. În realitate „acum” este în afara oricărui timp şi s-a demonstrat că timpul îl putem experimenta numai prin intermediul corpului fizic. În reaitate noi trăim în acelaşi „loc” în care am trăit de cînd am fost creaţi – şi acel loc este „aici şi acum”. Iar fiecare moment pe care îl trăim, cum ar fi chiar această secundă, este diferit de momentul anterior. Acest moment absolut este denumit „momentul prezent” pentru ca el nu are nimic de-a face cu momentul exact anterior, în afara de cazul în care dorim noi ca el să o aibă.
Idealurile propuse
Idealurie sînt în general evenimente care vor avea loc în viitor, Vrem să facem ceva peste 5 ani. Dacă ne schimbăm idealurile foarte des, e clar că nu vom ajunge să le atingem. Singurele idealuri pe care le putm atinge sînt acelea care sînt aduse aici şi acum, în momentul prezent, în care realizăm ceva pentru ele. Celelalte idealuri sînt idealuri viitoare pe care nu le vom atinge niciodată. Cînd învaţăm să trăim în momentul prezent, datorită conştientizării faptului că sîntem înzestraţi cu un Sine Suprem, începem să lăsăm deoparte toate acele lucruri care ne stresează, care ne aduc nelinişti, agitaţie etc. pentru că înţelegem că ele nu au nici o valoare. Înţelegem că putem să ne detaşăm de ele, să le lăsăm în urmă şi să ne preocupam de creşterea noastră spirituală. Începem astfel să avem mai mult noroc, oamenii încep să vină înspre noi cu diferite oportunităţi, încep să apară mici miracole în viaţa noastră. Dacă în momentul în care trăim acum miracolele nu apar, cu siguranţă că ceva nu funcţionează armonios în viaţa noastră. Un miracol este o corecţie în viaţa noastră, nu e ceva care se întîmplă în exterior, ci e o parte din noi.
Sinele Suprem
Noi nu sîntem corpul fizic. Ne identificăm cu corpul fizic pentru că îl putem atinge şi ştim că el este acolo. Dar constatăm că atunci cînd ne apropiem de străini, puten percepe energia lor specifică pentru că stăm fiecare în cîmpul energetic al celuilalt. Putem merge în casa cuiva şi putem simţi dacă acolo este o atmosferă negativă sau una plină de iubire. Putem simţi multe alte lucruri şi această simţire reprezintă o anumită formă de identificare cu Sinele nostru. Ne identificăm cu Sinele nostru zi de zi, însă nu conştientizăm acest lucru. Dacă nu credem că avem un Sine, probabil că nu am trăit încă la nivelul lui suficient de mult timp pentru ca să aflăm de existenţa sa. El este însă permanent acel glas care ne îndrumă paşii, ori de cîte ori sîntem dispuşi să îl auzim. Putem să atingem Sinele Suprem, însă sîntem atît de îndreptaţi către a-l căuta în exterior încît de cele mai multe ori uităm că el este în interiorul nostru…
Sursa:www.artadeatrai.ro
Sursa: Dincolo de Orizont

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu