luni, 27 iunie 2011

MESAJ DE LA INGERI ( 4 ) - LECTIA DE IUBIRE

Dragii nostrii, invatati ce este iubirea !
Renuntati la orice sentiment de ura sau de neiubire, pe care-l puteti avea fata de voi insiva, sau fata de oricine altcineva!
Invatati sa va iertati pe voi si invatati sa va iubiti! Invatati sa va iubiti copii, sotul, sotia, parintii, vecinii, prietenii, dusmanii si mai ales invatati sa va iubiti pe voi. Nu va mirati, marea majoritate nu stiti ce este aceea, iubirea sinelui. Cum sa Il iubiti pe Dumnezeu, daca nu puteti sa va iubiti pe voi?
Daca o sa invatati acest sentiment, astfel incat in sufletul vostru sa nu mai incapa nici cel mai mic firicel de ura sau neiubire, fata de nimeni, ceea ce va veni, va va gasi pregatiti si, fara a va mai teme, o sa treceti usor peste tot.
Poate ati vazut cum, atunci cand s-au produs anumite calamitati, unii oameni sau chiar copii neajutorati, au supravietuit si au fost gasiti vii si nevatamati. Sigur v-ati intrebat: "cum a fost posibil?".
Simplu:  in sufletul lor nu a existat nici cel mai mic sentiment de neiubire. Ei s-au increzut in iubirea Lui Dumnezeu pentru ei si au fost capabili sa isi lase viata in mainile Lui, fara nici un fel de teama.
Deci, invatati sa iubiti si sa nu va mai temeti. Primiti-l pe Dumnezeu in inima voastra si nu uitati ca El , a fost Cel, care si-a trimis Fiul, sa va invete cea mai de pret lectie a umanitatii: IUBIREA.
Domnul Nostru Iisus a fost, cel care va invatat, sa iubiti si sa nu va mai temeti. Nu uitati aceasta lectie, lectie care este esenta vietii voastre.
Invatati iubirea si rugati-va din tot sufletul si astfel, totul se poate schimba in bine, in binele vostru!

Mesaj preluat de Sfatuitoarea

2 comentarii:

  1. Frumos....foarte frumos!!!

    I-real

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca vom avea nevoie de iubirea noastra a tuturor si de iubirea Lui Dumnezeu, in curand.
    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere