luni, 27 iunie 2011

STUDIU: Statisticile demonstreaza – MORTALITATEA INFANTILA este mai mare in tarile unde se administreaza mai multe VACCINURI copiilor

Citez din articolul New Study Finds Direct Link Between Vaccines and Infant Mortality:
Un recent studiu socant publicat intr-o revista medicala de prestigiu indica o legatura statistica directa intre dozele de vaccinuri si mortalitatea infantila in tarile dezvoltate, sugerand ca prin cresterea numarului de inoculari administrate fortat copiilor de catre autoritatile medicale, in special in Statele Unite unde se administreaza cantitatea cea mai mare de vaccinuri si de asemenea se inregistreaza  cel mai mare numar de decese infantile, are de fapt un impact daunator asupra sanatatii.

Studiul intitulat Rata de mortalitate infantila regreseaza contrar numarului de vaccinuri administrate de rutina: Este o toxicitate biochimica sau sinergetica? a fost efectuat de catre Z. Miller si Gary S. Goldman. A fost publicat in Human and Experimental Toxicology, indexata de Biblioteca Nationala de Medicina.
Conform biografiei sale, “Goldman a lucrat ca recenzent pentru Jurnalul Asociatiei Medicale Americane (JAMA), Vaccine, AJMC, ERV, ERD, JEADV, si Jurnalul Medical Britanic (BMJ). Este inclus in Comisia Editoriala de Cercetare si Recenzii in Biostiinta.”
Miller, un jurnalist medical si directorul institutului Thinktwice Global Vaccine Institute, a studiat pericolul vaccinurilor de 25 de ani.
“Conform analizei de regresie liniara simpla, ratele de mortalitate infantila indica o corelatie semnificativa statistic intre cresterea dozelor de vaccinuri si cresterea cazurilor de decese infantile.” arata studiul, adaugand ca rezultatele cer  o investigatie “esentiala” a corelatiei intre dozele de vaccinuri, toxicitatea biochimica sau sinergetica si mortalitatea infantila.
In ciuda faptului ca in Statele Unite se administreaza cel mai mare numar de vaccinuri din toate tarile dezvoltate, 26 inaintea implinirii varstei de un an, rata de mortalitate infantila este mai ridicata decat in alte 33 de tari in care se administreaza mai putine vaccinuri. Acest studiu ilustreaza clar faptul ca tarile dezvoltate care administreaza mai putine vaccinuri intampina un risc mai scazut de mortalitate infantila, sugerand o legatura directa intre efectele secundare ale vaccinarii si decesele infantile.
   De exemplu, cele doua tari dezvoltate ce necesita imunizarea copiilor cu cea mai scazuta cantitate de vaccinuri, sunt in capul listei pentru cele mai scazute rate de mortalitate infantila.
Din cele zece tari dezvoltate cu cele mai scazute rate de mortalitate infantila, sapte se regasesc in topul celor zece tari ce administreaza cele mai putine vaccinuri.
Prin comparatie, tabelul tarilor aranjate in functie de administrarea celor mai putine vaccinuri este foarte similar cu tabelul tarilor aranjate dupa ratele de mortalitate infantila.
Desi  administreaza cele mai multe vaccinuri, SUA are cea mai ridicata rata de mortalitate infantila din toate tarile dezvoltate, in medie 6,22 de decese la mia de nou-nascuti. Are o rata de mortalitate infantila mult mai ridicata decat Cuba sau Slovenia in ciuda cheltuielilor ridicate alocate pentru sanatate.

Tabelul din stanga arata tarile cu cele mai putine decese infantile in capul listei. Tabelul drept arata tarile cu cel mai mic numar de vaccinuri administrate in capul listei. Observi un tipar? Statele Unite in care se administreaza cele mai multe vaccinuri copiilor, de asemenea are cel mai mare numar de decese infantile la mia de nasteri din tarile dezvoltate.
Corelatia dintre vaccinuri si mortalitatea infantila au un context mai sinistru considerand ca in conferinta TED din Februarie 2010, Bill Gates, un sustinator entuziast al programelor de vaccinare, a declarat ca vaccinurile ar trebui sa fie folosite pentru reducerea populatiei globale in scopul reducerii emisiilor de dioxid de carbon.
Gates este un eugenist declarat dorind reducerea drastica a populatiei globului in numele combaterii incalzirii globale. Este alarmant din moment ce Fundatia Bill si Melinda Gates finanteaza productia si distributia vaccinurilor destinate lumii a treia.
Dezaproband faptul ca populatia se indreapta catre noua miliarde , Gates a declarat ca, “Daca facem o treaba buna cu noile vaccinuri, asigurarea seviciilor de sanatate publica, serviciile de sanatate reproductiva, se poate scadea numarul cu poate 10-15%.”
Gates a continuat in Iulie 2010 cu Aspen Ideas Festival in Aspen Colorado, pledand pentru “death-panels”, implicand ca pacientii in varsta urmand tratamente costisitoare are trebui sa fie lasati sa moara, banii cheltuindu-se altundeva.
Fiind unul dintre cei mai bogati oameni de pe planeta, Gates se intalneste cu alti miliardari in secret pentru a discuta modalitati de a scadea populatia globului. Cea mai recenta intalnire, unde au participat David Rockefeller Jr, Warren Buffett, George Soros, Michael Bloomberg, Ted Turner si Oprah Winfrey, a avut loc pe 5 Mai 2009 la resedinta lui Sir Paul Nurse, un biochimist britanic laureat al Premiului Nobel si presedintele Universitatii Rockefeller din Manhattan.
Parintii devin din ce in ce mai educati in legatura cu riscurile numarului crescand de vaccinuri fortate copiilor lor. Programul de imunizare din SUA recomanda ca toti nou-nascutii sa primeasca 26 de vaccinuri inainte sa implineasca un an. Conform unui sondaj de opinie efectuat in luna August al anului trecut, 52% dintre americani sunt ingrijorati in legatura cu siguranta vaccinurilor.
Efectele secundare ale vaccinurilor, bolile, si decesele sunt in crestere, ceea ce va cauza implozia musamalizarii supervizata de industria farmaceutica, mai multi oameni vor refuza vaccinurile cunoscand faptul ca inocularile au o legatura mai stransa cu profiturile decat cu protectia sanatatii publice.
Citeste studiul complet la http://www.scribd.com/doc/54772978/Infant-Mortality-Rates-Regress-w-Higher-No-of-Vaccine-Doses
*********************
Paul Joseph Watson este redactor pentru Prison Planet.com si autorul cartii Order Out Of Chaos. Watson are si rolul de gazda de rezerva pentru The Alex Jones Show.
Comentariu saccsiv:
   Site-urile lui Alex Jones trebuie citite cu oarece rezerve, deoarece solutiile propuse duc din pacate tocmai spre reala NOM.
FITI FOARTE ATENTI DE UNDE VA INFORMATI! Alex Jones va invita sa faceti parte din RENASTEREA SPIRITUALA A SECOLULUI 21 …
Dar materialul de mai sus merita toata atentia …
Cititi va rog si:
ROCKEFELLER cheama la ordin personalitatile si sefii fundatiilor ce finanteaza principalele programe pentru reducerea populatiei globale
VIDEO – Bill Gates: VACCINURILE si AVORTURILE vor diminua CRESTEREA DEMOGRAFICA …
Intr-o formula prezentata de BILL GATES, CO2 se reduce … REDUCAND POPULATIA. Cum? O spune limpede cu gura lui: PRIN VACCINARE
Bill Gates si David Cameron: “Alianţa globală pentru vaccinuri”. Rezultat: 243 milioane de copii vaccinati
 
Sursa: Saccsiv’s Weblog

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu