marți, 23 august 2011

MESAJ DE ARHANGHELII MIHAIL, GAVRIL SI METATRON

Dragii nostrii,
Ceea ce va urma nu trebuie sa va sperie in nici un fel. A fost scris cu mult timp inainte de nasterea voastra sa se intample asa si asa se va intampla. Tot ceea ce se va intampla, se va intampla cu voia lui Dumnezeu, sa nu va indoiti de asta!
In perioada imediat urmatoare, vor fi schimbari mari, mari de tot si in plan social si personal si spiritual. Toate se vor schimba. Veti simti ca sunteti intr-un tren de mare viteza si ca va apuca ameteala.
Vor cadea bolovani si se va misca pamantul.
Cei care au inselat, cei care au mintit, cei care nu au ajutat, ba chiar au asuprit oamenii, vor plati. si vor plati tare! Sa nu va indoiti de asta!
 Cei care sunteti curati la suflet, nu trebuie sa va temeti! Veti fi calauziti si avertizati de calauzele voastre spirituale, atat prin vise cat si prin mesaje ale gandului. Sa le ascultati si sa nu va indoiti de ele. Deja, noi am incercat sa va pregatim pana acum, cum comunicam cu voi.
Sa nu va indoiti ca sunteti pregatiti sa treceti prin schimbarile ce vor urma. Va trebui, la un moment dat sa va parasiti locuintele si sa mergeti acolo unde vi se va spune, apoi va veti putea intoarce. Nori toxici vor veni in anumite zone.
Schimbarile prin care treceti vor fi greu de suportat. Vor aparea anumite suferinte fizice, dar nu sunt boli. Sunt urmari ale transformarilor voastre.
Dupa ce toate vor fi trecut, nici nu o sa puteti sa va ganditi, cum a fost inainte de transformare.
Lumea asa cum o stiti acum , nu va mai exista. Este timpul sa se schimbe tot. Dumnezeu nu mai indura rautatile si blasfemiile si nedreptatile unor semeni de ai vostri.
Toti cei care inteleg si cred ca au gresit, sa fie sinceri cu ei insisi si sa se schimbe. Toti au avut mesaje si semne care le-au dat de gandit. Sa iasa de sub imperiul raului. Daca se pot minti pe ei insisi, sa inteleaga ca nu il pot minti pe DUMNEZEU.
Sa nu va speriati dragii nostri! Pana acum ati invatat fiecare cum trebuie sa fiti. Ascultati-va ingerii care va sfatuiesc si veti fi ocrotiti!
Dumnezeu sa va binecuvanteze pe voi pe toti!

Mesaj preluat de Sfatuitoarea

3 comentarii:

  1. Draga Sfatuitoare,
    Iti multumim pentru toata munca ta pe acest blog, dar mai ales pentru ca ne transmiti aceste mesajele.
    Dumnezeu sa te binecuvanteze!
    Paul

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci incepe...,nu? De aceea sunt atat de intense visele?
    Bogdan

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragii mei,
    Va multumesc pentru aprecieri, dar eu nu incerc decat sa fac ceea ce trebuie, pentru a face trecerea peste aceasta perioada cat mai usoara, preluand si transmitand mai departe mesajele pe care le primesc de la ingeri.
    In aceasta perioada visele sunt intense, pentru ca se produc multe schimbari.
    Ascultati-va ingerii, caci ei nu vor altceva, decat sa va ajute.
    Dumnezeu sa ne ajute pe toti!

    Sfatuitoarea

    RăspundețiȘtergere