sâmbătă, 10 septembrie 2011

ADEVĂRURI ŞI SPECULAŢII DESPRE 11 SEPTEMBRIE ŞI NU NUMAI

Mai sunt două zile şi SUA şi întreaga lume vor comemora marea nedreptate de la 11 septembrie 2001. Toată lumea e de acord că a fost un gest inuman, un gest disperat, josnic, condamnabil dar încă necondamnat sau cu autori necunoscuţi sau nepedepsiţi. Pentru că indiferent cine l-a comis până la urmă alţii au fost pedepsiţi. Dacă luăm în calcul varianta oficială, aceea că de vină a fost Al Qaeda şi Osama Bin Laden, cei pedepsiţi au fost civilii americani, decedaţi în acele atentate, civilii irakieni şi afgani care au suferit şi suferă au murit şi mor în numele unei răzbunări la fel de nedrepte. Dacă făptuitorii loviturilor de la 11 Septembrie NU sunt cei despre care spun oficialităţile americane , atunci victimele sunt nu numai cei decedaţi ci întreaga americă, întreaga omenire, noţiunea de democraţie , întreaga civilizaţie, pentru că nimeni nu poate garanta că ceea ce s-a întâmplat ieri , nu se va mai întâmpla şi mâine.
                De fapt ceea ce s-a întâmplat ieri, s-a întâmplat şi alaltăieri şi atunci înseamnă că a devenit un obicei şi se va întâmpla şi mâine.
Să începem cu o melodie în ton cu subiectul :

Şi să ne reamintim :
1. 7 mai 1915-1Churchill – în calitate de Lord al Amiralităţii, a regizat scufundarea vasului britanic Lusitania, ca să ofere pretextul intrării S.UA. în Primul Război Mondial.
l198 de oameni mor nevinovaţi pentru a crea un pretext. Printre decedaţi se aflau 114 americani şi toată lumea ştie ce sensibil sunt americanii când le moare cineva. Sentimentul acesta a fost speculat şi în alte ocazii, vom vedea mai jos. Deşi vasul a fost torpilat de un submarin german( despre care se ştia ce caută prin zonă) scufundarea vasului a fost cauzată de o altă explozie ciudată, care s-a auzit mai târziu (o să vedem mai târziu, la fel ca în cazul turnurilor gemene americane. Scenariile se repetă.)
2. 31 august 1939: operaţiunea Tannenberg – soldați germani purtând uniforme militare poloneze au înscenat un atac asupra stației germane de radio „Sender Gleiwitz”, la frontiera germano-polonă, în scopul de a furniza lumii un pretext – casus belli – pentru invadarea Poloniei de către Germania. În această acţiune au murit germani omorâţi de conaţionalii lor, pentru a justifica un război. Scenarii similare şi de o parte şi de alta. Cine a spus că scopul nu scuză mijloacele ?
3. 14 noiembrie 1940 :Nemţii bombardează şi aproape distrug total oraşul Coventry, bombardament cunoscut de Churchill dinainte, datorită interceptărilor şi decriptărilor oferite de Enigma, dar nu se ia nici o măsură, de absolut nici o natură, pentru a nu deconspira cunoaşterea codului, – de parcă nu puteau „captura” la repezeală un spion, pentru că aveau lista lor şi forţa să deconspire, păstrând astfel secretul Enigmei- şi pentru a crea o stare de ură în rândul englezilor, pentru că erau mulţi germanofili chiar în rândul înaltelor cercuri.
4. 7 decembrie 1941:Pearl Harbour, nu mai necesită nici o prezentare. Ceea ce se ştie acuma şi s-a ascuns mult timp este că americanii tot datorită Enigma şi informaţiilor proprii, cunoşteau totul despre acest atac, dar au păstrat tăcerea sacrificându-şi o parte din oameni pentru a sensibiliza opinia publică americană care nu dorea să intre în război împotriva Germaniei pentru că nu era războil lor. După Pearl Harbour, a devenit! Obiectiv atins cu pierderi : 4 cuirasate au fost scufundate (două fiind ulterior ridicate, reparate și trimise în luptă spre sfârșitul războiului), iar alte 4 au fost avariate. Japonezii au distrus și 3 crucișătoare, 3 distrugătoare, 1 puitor de mine, 188 de avioane, au omorât 2.402 persoane și au rănit 1.282 de personae. Puţini . O parte ( cei mai importanţi) erau în “libere” iar navele mai importante (portavioanele) plecate din port. Au lăsat în port exact cât şi-au permis pentru a nu da de bănuit şi a-şi atinge scopul.
5. 11. Septembrie 2001: conform datelor oficiale (dacă privim în spate şi în celelalte cazuri declaraţiile oficale au susţinut că atacurile aparţineau duşmanului sau doar duşmanului)-19 membri Al Qaeda deturnează patru avioane de linie americane, din care două lovesc turmnurile gemene unul Pentagonul, iar celălalt este la răndul său deturnat de pasageri de la terorişti şi explodează în aer. Acestea sunt datele oficiale.
Ce s-a întâmplat cu adevărat ? Nu există dovezi sau nu sunt acceptate cele prezentate de unele posture tv, ziarişti, martori oculari, echipe de investigaţii private, pentru că dacă ar fi investigate mai atent şi ar ieşi la iveală ceea ce s-a întamplat ar putea semăna cu toate celelalte cazuri prezentate mai sus. Iată ce susţin unii, cu probe video, audio, martori oculari, declaraţii investigaţii, unii chiar sub jurământ :
A. Unul din turnuri a fost lovit de fapt de un avion militar;
B. Avionul care a lovit Pentagonal nu a fost Boeing a fost unul de dimensiuni mai mici, pentru a provoca pagube minore;
C. Partea lovită a Pentagonului era dezafectată, înăuntru se aflau doar nişte calculatoare;
D. Zborul 93 care s-a prăbuşit în Shanksville- Pennsylvania a fost de fapt doborât;
E. Boeingul care a lovit al doilea turn era o hologramă nu apare pe înregistrări video din alte unghiuri, în anumite filmări făcute de amatori din puncte mai înalte, nu apare;
F. Turnurile nu se puteau prăbuşi în modul în care s-au prăbuşit numai ca efect al coliziunii cu avioane;
G. Au existat încărcături cu exploziv puse în turnuri, s-au auzit explozii;
H. Unul din avioanele care au lovit turnurile -dacă nu amândouă- aveau ataşate bombe sub fuselaj, fapt imposibil dacă acceptăm varianta oficială. În înregistrările filmate chiar de oficiali se poate vedea că există ceva sub burta avionului, ceva ce nu ar fi trebuit să fie;
I. A existat şi un alt avion, alb, fără însemne care a trecut pe lângă turnuri şi se speculează că ar fi fost pregătit în caz că misiunea ar fi eşuat, dar oficialităţile nu au raportat prezenţa pe radare a unui alt zbor, nici nu a fost raportat ca deturnat alt avion;
J. În unele înregistrări apar pe film unele obiecte zburătoare să le zicem ciudate, sau OZN-uri în zona turnurilor, după lovirea acestora;
K. Explozia avioanelor la contactul cu turnurile a fost una care nu se justifică prin simpla explozie sau ardere a combustibilului, pentru că Kerosenul arde cu flacără albastră, iar flăcările observate la explozie sunt roşii ca în cazul unor explozivi.
L. În unele filmări se observă o flacără în botul avionului înainte de ciocnirea cu turnul, fapt ce alimenteză idea că explozia provine de la bombe sau încărcături explozive şi fustifică “pătrunderea ” avionului în turn ca printr-o poartă déjà făcută. Nici o parte a avionului nu a căzut şi nu a rămas în afară, deşi la simulările făcute şi verificările firmelor constructoare, nici un avion nu a reuşit să intre cu totul în clădire;
M. Zborul 175 care a lovit turnul de Sud, nu avea ferestre;
N. Unii din cei ce au investigat, relatat ca martori ocularui sau membri de familie ai celor decedaţi care deţineau unele date confidenţiale, au dispărut ciudat;
                Speculaţii, teorii ale conspiraţiei or mai fi, nu le-am putut inventaria pe toate, acestea sunt cele mai importante şi chiar dacă unele par absurde, cum ar fi cea cu holograma, nu sunt nici imposibile şi nici de neluat în seamă. Cum se apără guvernul american de aceste speculaţii sau opinii ? Le ignoră, le ridiculizează, le pune pe seama unor aventurieri, îi discreditează pe cei ce le susţin, spun că probele sunt contrafăcute. Metode de intoxicare cunoscute.
Această ipoteză cu probele contrafăcute este însă o sabie cu două tăişuri. Pentru că dacă tu guvern american admiţi că un amator poate truca un film şi să arate de exemplu că avionul care a lovit al doilea turn era un F16 şi nu un Boing 757 cine mă poate convinge pe mine că guvernul american cu toată aparatura necesară şi specialiştii la dispoziţie nu poate truca filmul pentru a prezenta un F16 drept un Boing 757 ?
În România încă nu am ajuns la astfel de performanţe (asta aşa tangenţial vorbind) noi abia lucrăm la biblii şi “trucarea“ mâinilor prezidenţiale şi a alegerilor.
Pe lângă aceste ipoteze mai mult sau mai puţin susţinute ( ca şi cea oficială) mai există şi nişte întrebări care nu au răspuns.
1. De ce guvernul american nu a ordonat lovirea avioanelor care au lovit turnurile şi pentagonul când acestea se aflau în aer şi ştiau că sunt deturnate, că s-au abătut de la traseul de zbor planificat. Este ciudat dar în filmele de profil cu Bruce Willis nici nu apucă teroristul să se gândească la deturnare că FBI-ul a aflat şi deja îi dejoacă planurile. Acest lucru a fost sesizat şi de Senatorul Dayton în interpelarea sa din august 2004.În realitate însă uite că avioanele îşi fac de cap pe cerul american, ca viespile iar Pentagonul se joacă de-a…
2. Aplicaţia NORAD care se desfăşura exact în ziua aceea având ca subiect lovirea unor clădiri civile de către terorişti la bordul unor avioane de linie IAR TINTA ERA EXACT Word Trade Center. Deci întrebarea este: era doar o coincidenţă, sau un exerciţiu real planificat din timp?
3. De ce cu trei luni înainte de acest atac, vicepreşedintele Dick Cheney îi ordonase lui Donald Rumsfeld să îi dea comanda NORAD comandă pe care o avea- contrar tuturor tradiţiilor şi uzanţelor şi- pe data de 11.09.2001?
4. De ce serviciile secrete nu au cunoscut nimic sau mai bine zis de ce nu au luat măsurile necesare când de fapt fuseseră avertizate de britanici şi mai ales când reţeaua Al Qaeda reţea înfiinţată de americani pe timpul când actualii duşmani le erau amici şi luptau împreună împotriva ruşilor în Afganistan era şi este împânzită de agenţi CIA ? Să fie serviciile secrete americane atât de slabe şi nepricepute?
5. De ce un Boeing este în măsură să distrugă un turn întreg deşi  l-a lovit la etajele superioare şi îl face să se prăbuşească în totalitate în 18 minute, dar nu e în stare să spargă în aceeaşi zi decât un zid, o mică parte dintr-o latură a Pentagonului provocând daune minime clădirii?
6. De ce nu s-au luat măsuri de destituire judecare şi condamnare a şefilor serviciilor secrete, a Vicepreşedintelui care a comandat NORAD pe 11.09.2001, a tuturor factorilor de răspundere care trebuaiu să reacţioneze înainte şi pe timpul atacului, deşi raportul comisiei de control spune clar că au fost depăşiţi de eveniment?
7. În fine , când vom afla adevărul şi despre acest eveniment care ca şi celelalte a schimbat soarta lumii provocând nu numai victime ci războaie, pentru că toate aceste evenimente enumerate mai sus, au un lucru comun : AU ÎMPINS POPOARE ÎN RĂZBOI !
Ataşez mai jos toată bibliografia studiată pentru cei ce vor considera că fabulez sau cei ce vor să ştie mai mult.
http://www.ne-cenzurat.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=23239:jocurile-murdare-ale-serviciilor-secrete-i-marilor-puteri-i&catid=1:dezvaluiri&Itemid=7
http://ro.wikipedia.org/wiki/Opera%C8%9Biunea_Tannenberg
http://ro.altermedia.info/politica/holocaust-ologii-vectori-ai-razboiului-axiologic-4_10879.html
http://www.eyewitnesstohistory.com/snpwwi2.html


Clipuri :
1.Strange things in 911 footage – look closely
http://www.youtube.com/watch?v=r3AwEz0K-UI&feature=related
2. 9/11: Total Proof That Bombs Were Planted In The Buildings!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8n-nT-luFIw
3. Never before seen Video of WTC 9/11 attack
http://www.youtube.com/watch?v=J0Qu6eyyr4c&feature=related
4. Mystery White Plane at the WTC
http://www.youtube.com/watch?v=14M08plhUJs&feature=related
5. No Windows on Flight 175
http://www.youtube.com/watch?v=jRC4lCQuBmc&feature=related
6.. Was Extra Equipment Attached To Flight 175? (The plane that struck the south Twin Tower on 9/11)
http://www.youtube.com/watch?v=huK0MAb0Xa4&feature=related
7. Rare Pentagon 9-11 Surveillance Camera Video of Impact
http://www.youtube.com/watch?v=paWiZ2Y8fRg&feature=related
8. September 11, 9/11 Pentagon Truth + Flight 93 Pictures and Radio Transmission + Proof and Evidence
http://www.youtube.com/watch?v=ae63iivRHt8&feature=related
9. Would you believe this?(un avion miltar loveste turnul)
http://www.youtube.com/watch?v=YFjjmvu5ei8&feature=related
10. Total Proof No Planes Hit The Buildings on 9/11
http://www.youtube.com/watch?v=SXr_sGrUFO4&feature=related
11. PROOF ‘PLANE’ WAS HOLOGRAM THAT HIT 9/11
http://www.youtube.com/watch?v=ek-Q0T9wK2g&feature=related
12. 9/11 Fake: As Seen On TV!
http://www.youtube.com/watch?v=zaOOf0SwY08&feature=related
13. 9/11 Fake: No Plane Seen in Live Footage, Added Later! (debunked: watch?v=ymf30rN4Mxo)
http://www.youtube.com/watch?v=B65M_smGewo&feature=related
14. Missile hits world trade center!
http://www.youtube.com/watch?v=wbCcb6NV8Io&feature=related
15. Third plane WTC 911 – never seen
http://www.youtube.com/watch?v=ulMKlBinqYI&feature=related
16. The pentagon was not hit by a airliner. See for yourself
http://www.youtube.com/watch?v=BmP2Vy8K0i0&feature=related
17. It was a Military Plane!
http://www.youtube.com/watch?v=jdB5iMydROM&feature=related
18. Dark Object After 2nd Plane hit WTC
http://www.youtube.com/watch?v=jMt4oNDdaPw&feature=related
19. Clues EVERYONE MISSED- povesti pregatite
http://www.youtube.com/watch?v=wwq04_KhCeI&feature=related
20. Mysterious Deaths of 9/11 Witnesses (MUST SEE)
http://www.youtube.com/watch?v=bvay28lZiHU&feature=related
21.Dick Cheney commanded NORAD on 9/11
http://video.google.com/videoplay?docid=9202883730425098020#
Şi spre vizualizare două clipuri care mi se par mai edificatoare :






Sursa: MARIN NEACSU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu