marți, 27 septembrie 2011

Am scăpat de Cometa Elenin? In nici un caz!

Cometa Elenin. Comet c 2010 x1 Elenin . Punct si de la capat. Spectacolul, devine tot mai interesant. Suntem in grafic!

2011 devine, fără discuţie, anul fenomenelor astronomice foarte importante.
Cometa Elenin (Comet c 2010 x1), descoperită de tanarul astronom rus Leonid Elenin, se va apropia ameninţător de Pămînt în această toamnă. La momentul descoperirii ei, cometa se afla la o distanţă de 647 milioane kilometri faţă de Terra,
însă în patru luni, s-a apropiat la
247 milioane kilometri.


Pericol pentru omenire?
În 16 octombrie, conform calculelor astronomilor, cometa se va afla la o distanţă de 35 milioane kilometri faţă de planeta noastră, iar acest lucru se spune că va avea efecte distrugătoare asupra omenirii. Apropierea cometei ar putea duce la inversarea polilor, la tsunami distrugătoare, la mişcări violente ale plăcilor tectonice, ce vor da naştere la catastrofe naturale fără precedent.


Astronomul rus Leonid Elenin a observat, în decembrie, această cometă ce aparţine familiei Jupiter, care se îndreaptă către Pămînt. Imediat au început să se întreprindă cercetări care, iniţial, arătau că acest corp ceresc va trece pe lîngă noi la o distanţă considerată a fi destul de mare. Însă, cîteva luni mai tîrziu, cometa şi-a schimbat traiectoria, iar acum rezultă că se apropie de Pămînt. Calculele arată că pe 16 octombrie ea va fi cel mai aproape de noi. Specialiştii de la NASA, dar şi unii dintre cercetătorii de la Academia de Ştiinte din Moscova infirmă aceste teorii
şi spun că totul va fi doar spectacol.


În schimb, cei care sînt preocupaţi de sfîrşitul lumii spun că apropierea acestei comete este încă un motiv pentru care omenirea ar trebui să se teamă. Mai mult, cei care au studiat cu atenţie această problematică spun că Elenin ar putea fi responsabilă şi de
o nouă eră glaciară, ce ar distruge practic omenirea.

La sfarsitul lui iunie 2011, celebra cometa Elenin, despre care au curs valuri de speculatii pe net daca va lovi sau nu pamantul, aducand apocalipsa, sau daca nu cumva e chiar misterioasa planeta Nibiru, se va intersecta cu orbita planetei Marte. Mai trebuie spus ca din aprilie si pana in junie, conform observatiilor astonomilor, cometa nu s-a apropiat mai mult de Terra, asa cum s-a speculat, ci a avut o traiectorie paralela cu planeta noastra.

In schimb, chiar la inceputul lui iulie, dupa ce a intersectat orbita lui Marte, cometa va avea o orbita foarte accentuata catre Pamant, ca si cum ar urma sa se izbeasca cu planeta noastra. Trebuie spus, insa, ca nu e vorba, deocamdata, de vreo ciocnire, din calculele matematice, cometa va trece la 35 de milioane de km de Terra. Este o distanta considerata sigura, trece doar cu putin mai aproape de noi decat, de pilda, planeta Venus.
Dar asta o va face si observabila cu ochiul liber.
In fotografia de mai sus se vede o imagine luata cometei in 21 iunie 2011, de catre observatoarele astronomice. Ea se afla foarte aproape, in trena Soarelui, iar in curand va da impresia ca va disparea, ascunsa de razele puternice ale astrului din centrul sistemului nostru planetar.
C/2010 X1 (Elenin) nu va iesi din conjunctia solara decat august-septembrie in acest an, cand va deveni vizibila cu ochiul liber sau cu mici instrumente astronomice. Apoi, la 11 octombrie 2011 se va afla la distanta cea mai apropiata de Terra, cand va putea fi observata in toata splendoarea pe cerul noptii.
Leonid Elenin
traducere dupa SpaceObs


Event” (Evenimentul) este un show SF de televiziune, de la NBC, despre un presedinte al SUA negru care se confrunta cu o problema de securitate nationala despre care nu stie daca sa o spuna sau nu opiniei publice. practic el ar trebui sa anunte existenta vietii extraterestre.

Cometa Elenin este un corp ceresc ce orbiteaza spre interiorul sistemului solar dinstre Norul lui Oort si care se apropie de Terra, avand maximum de apropiere in noiembrie 2011, fiind “vinovata” de producerea de cutremure terestre si de eruptii vulcanice. Care ar fi legatura dintre Cometa Elenin si showul TV “The Event”? Exista un puternic paradox in jurul Cometei. Ei bine, acest paradox va fi dezvaluit in ultimul sezon al serialului “The Event”. Exista elemente, spune presa americana, ca serialul sa fi fost de la bun inceput un vehicol prin care opinia publica sa fie pregatita pentru un incident major.


Chiar daca aceasta Cometa Elenin a fost descoperita in decemrie 2010 de catre un astronom rus amator, Leonid Elenin, trecerea acesteia prin sistemul solar poate fi anticipata deja printr-un soft extraordinar al NASA, pus si la dispozitia publicului – JPL. Ei bine, ceva senzational a fost descoperit de catre un cercetator bosniac care a urmarit comportamentul cometei, “deruland inapoi pana in 2006″ comportamentul acesteia.
Dr Mensur Omerbashich a descoperit ca Elenin a fost aliniata cu Pamantul dar si cu alte planete atunci cand cutremure importante au avut loc pe Terra. Asta sugereaza ca Elenin este un corp ceresc foarte mare daca are o influenta atat de mare asupra scoartei terestre. O masa enorma si un camp gravitational urias, dupa cum sugereaza
Dr Omerbashich.


Din acest punct de vedere, masa si marimea cometei Elenin ar putea fi la fel de mare ca o stea de tip “brown dwarf” despre care unele teorii ale conspiratiei sustin ca se apropie de pamant. In 1983, Washington Post si New York Times au publicat mai multe articole despre misterioasa Planeta X. Una foarte mare care s-ar afla la marginea sistemului nostru solar. Apoi, aceleasi publicatii au scris ca Planeta X ar putea fi o stea de tip “brown dwarf”. Dupa anumiti cercetatori ai diferitelor religii, Planeta X nu ar fi altceva decat misterioasa Planeta Nibiru din textele sumeriene, ale civilizatiei annunaki, cea despre care a facut cercetari Zecharia Sitchin.


In 1976, Sitchin a scris lucrarea “A 12-a Planeta” (el a inclus si Soarele si Luna printre planete) care conform textelor cuneiforme sumeriene este numita Nibiru, planeta mama a extraterestrilor numiti annunaki. Nibiru are o perioada de 3.600 de ani de rotatie in jurul Soarelui. Dupa Sitchin, la fiecare trecere, Nibiru produce dezastre majore. de pilda, potopul a fost produs de Nibiru, disparitia dinozaurilor etc. In decembrie 2012, Nibiru va trece mai aproape de Terra ca niciodata, ceea ce ar urma sa schimbe miscarea de rotatie a Pamantului, inversarea polilor, tot soiul de evenimente apocaliptice. De aceea, legatura ca Elenin produce deja cutremure majore inseamna pentru unii cercetatori dovada ca Elenin e Nibiru. De aceea, acestia spun ca numele dat de ELENIN este de fapt numele de cod de la “Extinction Level Event Nibiru is Near”.

Problema principala, insa, e ca JPL Tracker de la NASA arata ca Elenin e un obiect de masa mica, chiar minuscula comparativ cu ce s-a vorbit pana acum. Elenin ar trebui sa se roteasca in jurul Soarelui in mai putin de trei luni intre septembrie si noiembrie 2011, dupa cum arata JPL, ceea ce ar fi imposibil daca ar fi o stea de tip “brown dwarf”. Donald Yeomans, de la JPL, afirma ca date softului nu se pot pune in discutie si ca lumea nu trebuie sa se ingrijoreze de Cometa Elenin. Deci, iata paradoxul despre care e vorba. despre datele pe care le inregistreaza JPL si despre ceea ce spune Dr Omerbashich referitor la activitatea seismica si gravitationala si pe care toti o putem observa in ultima vreme de cand s-a marit rata cutremurelor, a eruptiilor vulcanice etc.


Si acum revenim la ultimul episod al sezonului din “The Event” care, culmea, se desfasoara pe fondul unor cutremure in toata lumea. In episodul final, o exoplaneta apare in sistemul solar, ca o inregistrarea a anomaliilor de langa orbita terestra. Ea este de dimensiuni ceva mai mari decat Luna noastra, iar partea cea mai ciudata a episodului din serial este ca ea este “casa” extraterestrilor, iar pe masura ce devine vizibila cutremurele se intensifica. Va e cunoscut scenariul? E cumva Nibiru si annunaki?


Se pune, deci intrebarea, este cometa Elenin de vina pentru intensificarea cutremurelor, ori e ceva mult mai mare, asa cum s-a vorbit depre planeta Tysche, atat de mare si ata de misterioasa, despre care s-a spus inclusiv ca a intrat in sistemul nostru solar, aflandu-se la marginea lui, dintr-o alta dimensiune a universului? Este bizar, din acest punct de vedere cum ar dori sa pregateasca americanii populatia prin serialul “The Event”. La fel cum, de curand, personalul NASA a inceput sa fie pregatit pentru o catastrofa terestra de mari proportii. Interesant e ca nu numai filmul “The Event” e despre Nibiru, dar in septembrie, cam cand o sa devina vizibila si Cometa Elenin, apare un alt film despre misterioasa planeta, film intitulat “Melancholia”. Cine si de ce vrea sa ne pregateasca pentru o asemenea catastrofa?


Este de-a dreptul senzational cum anumite “forte” planetare incearca sa pregateasca omenirea pentru un soi de “sfarsit al lumii”, legat de planete necunoscute, de comete, de impacturi cu Tera, de existenta extraterestrilor, cu toate ca atunci cand apar in presa acestea sunt tratate drept teorii ale conspiratiei. Asa se face ca se foloseste din plin mesajul subliminal, al unui inconstient colectiv.

In ultimii ani s-au facut cele mai multe filme din istorie despre Apocalipsa. Care au fost tratata pe toate fetele, dar un tipar tot a reiesit. In acest Tipar (prezent si inserialul de succes Fringe), apar extraterestri care vor sa invadeze planeta noastra, care vin dintr-un alt univers paralel, al multiversului nostru, apoi, un asteroid sau o cometa se prabuseste pe Tera, incalzirea globala face ravagii si deregleaza clima planetei etc.

In acest an, de pilda, printre teoriile conspiratiei a aparut si cometa elenin care se apropie neasteptat de tera, apoi, aparitia brusca a planetei Tysche, mare cat Jupiter si Saturn la un loc, de parca ar fi sosit brusc dintr-un alt univers, apoi teoriile legate de Nibiru sau de Planeta X, care in 21 decembrie 2012 trece foarte aproape de Tera, va schimba polii, va inversa sensul de rotatie etc. Iar pe aceasta misterioasa planeta se afla annunaki, celebri extraterestri pomeniti de sumerieni care au creat rasa pamanteana.

 NASA zice ca nu exista Nibiru, totusi a recunoscut existenta Tysche, a vorbit si despre o posibila Planeta X, dar face in continuare tot posibilul sa ascunda omenirii ceva. Doua informatii din aceste zile, insa, ne arata ca se lucreaza puternic la subconstientul populatiei planetei.
Google pare implicat in acest proces. Dupa ce pe Google Sky a fost ascuns pozitia lui Nibiru, apoi a cometei Elenin, apoi locatia unde se presupunea ca va aparea o “pitica rosie” (stiindu-se ca Nibiru apare pe cer de culoare rosu intens), acum transmite un mesaj subliminal odata cu aniversarea primului zbor uman din cosmos facut de Yuri Gagarin.
Google si-a schimbat logoul, cum face de obicei, dar stupoare, in centru a aparut fix “o planeta rosie” care e legata cu un soi de “coada de cometa” galbena si care se parabuseste, sau trece foarte aproape de Pamant, care se reflecta din geamul castii lui Gagarin. Foarte interesant, mai ales cu antecedentele Google in domeniul Nibiru.


Al doilea indiciu este lansarea cu mare tam tam a filmului Melancholia, in mai acest an, al lui Lars Von Trier. In rolul principal a fost aleasa Kirten Dunst, iar filmul incepe cu imaginea ei goala sub stele,
care va face furori si va buluci publicul in salile de cinema.

Ce e senzational, insa: “Cum arata Armageddon-ul lui Lars Von Trier? Omenirea se afla in pericol: o planeta sta asunsa dupa soare si este programata sa distruga pamantul. In spatele soarelui este ultimul loc unde ar cauta astronomii!” Adica exact ce se zice acum despre Planeta Nibiru, care apare in emisfera sudica, sub soare, ceea ce ascunde NASA, conform teoreticienilor conspiratiei.

Voi incerca sa tin pasul cu avalansa de informatii!
 Spectacolul, devine tot mai interesant. Suntem in grafic!
Se pare ca realitatea, va bate filmul!
Tineti aproape!
__________________
______________________________________________

Sursa: Enigme si Conspiratii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu