marți, 27 septembrie 2011

Cometa Elenin este o mama-nava a Federatiei Galactice I

Nu am publicat nimic din această sursă înainte, şi nu am nici o modalitate de a verifica conţinutul acestuia; cu toate acestea, se pare ca ar putea fi credibil.  Cu ceva de genul asta care are un element de gravitate la ea, atunci când eu doar nu ştiu destul, aştept pur şi simplu şi privesc.  Dacă cineva are informaţii despre acest lucru , aş aprecia sa aud asta de la el .
 Acest articol este destul de lung, dar în ea Stankov povesteste unele date foarte specifice şi evenimente.  Vă rugăm să citiţi cu discernământ.

 05 septembrie 2011
Comet Elenin este o mama-nava a Federatiei Galactice; va declansa Despartirea vizibila a Pamantului, in PamantulInaltat ( A ) si Pamantul Catastrofic ( B ) în octombrie 2011

 Comet elenin - "Kachina albastră"???
 Comet e\Elenin este o mama-nava a Federatiei Galactice.
Aceasta va declansa Despartirea vizibila a Pamantului, in PamantulInaltat ( A ) si Pamantul Catastrofic ( B ) în octombrie 2011
Primul val al Maestrilor Ascensionati omului este de aşteptat între 16 octombrie şi 11 noiembrie 2011.
Pamantul va intra în Centura Fotonica pe 11.11.11.
.
Comet elenin este la ştiri şi în mintea comunităţii mondiale, deoarece a fost descoperită de către astronomul amator rus Leonid Elenin la 10 decembrie 2010, prin control de la distanţă al observatorului Reţelei Internaţionale ştiinţifice Optice robotizate lângă Mayhill, New Mexico.
Când am prezis ultima oară într-un interviu că colapsul financiar va avea loc la sfârşitul lui septembrie şi octombrie, am subliniat în mod explicit faptul că numai după aceasta, adevăratul sfârşit al timpului Revelatiilor şi a Bucuriei (nu necazuri) omenirii va începe.  Aceasta va fi perioada finală de pregătire pentru Ascensiune. Toate faptele trebuie să iasă la iveală.  Ţi-am spus că trebuie să aibă în vedere două date pivot, 11.11.11 şi 12.12.12, care marchează ultimele două portaluri stelare, deschidere a drumului de ascensiune pentru pământ şi omenire.  Portalul 11.11.11 va fi începutul procesului de Ascensiune oficial pentru umanitate.  Aşa cum am mai scris în numeroase ocazii, va fi declanşată de primul val al Maestrilor Ascensionati umani. 
 Acum, eu vă pot oferi informaţii noi şi mai precise privind modul în care aceste evenimente dramatice şi care te fac să iţi ţii respiraţia se vor desfăşura în detaliu în cursul aceastei toamne.. Această informaţiile le primesc continuu, de la lumi de cauzalitate, cu care am stat  în contact telepatic deschis din anul 1992.
 Această prima informaţie este despre rolul, pe care Cometa Elenin îl va juca în evenimentele viitoare cruciale. Spre deosebire de confuzie curentă din mass-media şi pe Internet, în mod deliberat instigat de către cei intunecati, Comet Elenin este o mamă-nava a Federatiei Galactice şi se îndreaptă spre Pământ pentru a sprijini începerea Ascensiunii umane. Acesta este pătată ca un asteroid gol / asteroid de proportii relativ modeste. Mai important5 mari părţi dimensionale din această mamă-nava sunt invizibile pentru ochii omului şi nu pot fi detectate cu dispozitive materiale.
 Înainte de a continua cu scenariul de Înălţarea în următoarele două luni, permiteţi-mi să explic în primul rând, modul în care această fraudă a fost creat de către NASA şi de alte organisme guvernamentale.
La momentul descoperirii, cometa a fost aproximativ de 150.000 de ori mai slabă decât poate fi văzută cu ochiul liber [5]. Descoperitorul, Leonid Elenin, a estimat că nucleul cometei este la 3-4 km în diametru.
Aceasta descoperire a declanşat un val de speculaţii sălbatice în jurul valorii de scenariu apocaliptic, care au fost speculate în scenarii întunecate mai mulţi ani în mass-media de film, televiziune şi de masă. În ceea ce priveşte cometa, ea  era destul de mică, dar a fost postulat ca un pitic maro se ascunde în spatele acesteia, care poate avea un impact imens gravitaţionale pe pământ şi va provoca distrugeri masive. Aceste scenarii de groază au fost în mod deliberat lansate de Cabal pentru a umfla temerile colective ale oamenilor şi a-i înşela despre timpul real al ascensiunii, unde poţi intra, doar, dacă aceştia sunt liberi de frici existenţiale. Într-o a doua etapă, NASA a intrat în scenă ca un interlocutor competent şi a respins toate aceste profeţii apocaliptice, cu argumente aparent ştiinţific irevocabil. Mai jos, preyint  un mic eşantion de dezminţire oficială falsificată ştiinţific de NASA, pe care voi discuta din punct de vedere al teoriei fizice noi a Legii Universale:

"Este posibil să fi văzut titluri de ziar infricosatoare. Este posibil să fi citit aceste e-mailuri alarmante. Dar nu vă vine să crezi? Doar preventiv, NASA a spus despre o cometa numit Elenin. Şi nu, acestea nu sunt "fapte" profeţiile apocaliptice vă vor spune.
Pe scurt, 3-5 km la nivelul cometa nu ne poate răni. Într-adevăr, nu se poate. E prea mic şi cea  mai mare apropiere de Pamant va adduce de 90 de ori distanta Pamant-Luna. 90 times the Earth-moon distance. 90 de ori distanta Pamant-Luna. Acesta este enormă. 35 milioane km (22 milioane mile) distanţă. Nu ar putea exista nici un impact imaginabil în viaţa noastră de zi cu zi al acestui bulgăre de zăpadă murdară?
Filme: de la meteoriti la asteroizi, a naviga pe Discovery News lista de redare şi de a descoperi ceea ce este nevoie pentru o bucată de rocă de spaţiu pentru a activa potenţial periculoase pentru viata pe Pamant.
ANALIZA: Legatura Pământului cu Comet Elenin va împlini Profeţia 2012?
Mă îndoiesc serios că acest lucru va calma imaginaţia hiperactiva a unor teoreticieni ai conspiratiei, dar NASA a simţit nevoia să răspundă la teoriile nebune, fiind aruncat în jurul valorii de şi pentru a aborda câteva dintre întrebările mai raţională. (NASA făcut un lucru similar în 2009, când a răspuns la nonsensul despre Judecata de Apoi din 2012, şi emitea o declaraţie că nu exista nici un motiv cunoscut astronomic pentru sfârşitul lumii pe 21 decembrie 2012.)
Doi oameni de stiinta NASA au dus greul la locul de muncă în ultimele luni, raspunzand la intrebari din partea publicului. Ieri, NASA a compilat unele dintre întrebările cele mai populare, şi a crearet un "tot ceea ce ai nevoie să ştiţi despre Cometa elenin" Q & A.
 Răspunsurile despre Elenin au fost furnizate de Don Yeomans de la NASA Near-Earth Object Program de Oficiul pentru la Laboratorul NASA Jet Propulsion din Pasadena, California, şi David Morrison a Astrobiologie NASA Institutul de la NASA Ames Research Center din Moffett Field, California Morrison nu este străin pentru a răspunde la aceste tipuri de intrebari, care au devenit NASA in-house 2012 debunker Doomsday.
AVIZ: Nibiru - Armaghedon Planet sau tâmpenie Astronomic? (by David Morrison) (De David Morrison)
Se pare că teoreticienii apocalipsei şi astrologii, cât cred că orice obiect ceresc, indiferent cat de mic sau îndepărtat, poate avea o oarecare influenţă magică asupra  Pamantului. Din fericire, acest lucru nu este adevărat ".
* *
Vă rugăm să reţineţi că NASA conectează pe Elenin cu Nibiru, evident fără nici un motiv astronomice. Acest lucru ar trebui să fie cântărit în funcţie de informaţiile scurse de la NASA, care la puţin timp înainte de ultima lansare în spaţiu a unei navete spatiale, angajaţii de la NASA au fost informaţi la o întâlnire specială, că vor trebui să creadă , deoarece program spaţial a fost întrerupt, dar că NASA se asteapta foarte curand la o invazie de extratereştrii diabolici. Cu toate acestea, toţi angajaţii concediaţi ar putea solicita refugiul intr-unul din multele baze subterane ale întunericului SUA-Cabal.
Aceasta a fost manipularea uzuală de oameni intimidatăţi, de către cei intunecati, cu scopul de stabilire a dumpingului oricăror oamenii de ştiinţă care ar critica  NASA, care ar fi putut avea de pus câteva întrebări specifice sau chiar scurgeri de informaţii secrete cu privire lae Elenin şi evenimentele viitoare. Acestea sunt, desigur, cunoscute de către şefii de camuflaj acestei organizaţii, care funcţionează ca o acoperire pentru asociaţii secrete comune ale Elitelor SUA cu Imperiul Orion.
Acum, înapoi la elenin şi dezminţirea oficială frauduloasă dată de NASA. Nu este scopul acestei nave-mamă a Federatiei Galactice de a provoca catastrofe naturale pe Pământ, ci pentru a ajuta la împărţirea celor două termenele ale Pământului în vremurile din urmă. După cum am scris în ultima mea carte, Pământ va împărţi în cele din urmă într-un pământ de Înaltati (A) şi un pământ Degradat, Catastrofic (B) în cele trei zile de stagnare în jurul valorii de 21 decembrie 2012, atunci când un tsunami fotonic imens de la Soarele Central al galaxiei va inunda Pământul şi va transporta Pământul urcat la a 5-a dimensiune (a se vedea, de asemenea, scenariul în curs de desfăşurare).
Acest proces va începe de fapt cu o forţă completă la 16 octombrie 2011, atunci când Elenin va ajunge la cea mai apropiată distanţă până la Pământ. Influenţa lui Elenin poate fi înţeleasă doar în legătură cu transformarea energetica a Pamantului, care se întâmplă din 01.01.01, în cazul în care cristalin 144-grila de pământ a început să fie reînnoită.. După căderea Atlantidei şi cucerirea deplină a acestei planete de catre fortele intunericului din Imperiul Orion, Pământul a fost pus sub carantină de restul galaxiei ca să nu se intoxice şi alte civilizatii cu energiile sale negative.
În primul rând, reteaua cristalina din perioada atlanta si Lemuriei era încheiată. Ca urmare, pământul s-a scufundat în densitate mai mare şi corporalitate. Vălul uitării a devenit impermeabil şi interceptarile energetice cu taramurile inalte de conştientizare cosmice şi suflete excarnate au fost, practic, tăiate. Acest carantină a durat din 1987, atunci când convergenţă prima armonică a avut loc în vara aceluiaşi an. După ce decizia finală a fost luată la începutul anilor 90, în cele mai inalte taramuri ale Providenţei Cosmice, că pământul şi omenirea vor urca in decembrie 2012, şi că pământul nu va fi distrus, regenerarea cristalin 144-grilă a fost iniţiată la 1 ianuarie , 2000.
În fiecare an, un nou portal stellar este deschis la date stabilite numerologic: 2.2.2, 3.3.3 ... 11.11.11, 12.12.12 şi. Fiecare portal corespunde la cladirea de circa 8,5% din pământului cristalin 144-grilă. Pe 11,11.11, grila va fi completat cu aproximativ 93%.
Acestea sunt faptele concrete cosmic, pe care NASA le ascunde în mod deliberat publicului, deşi Cabal întuneric ştiu foarte bine ce este în curs de desfăşurare pe pământ în vremurile din urmă. În schimb, acestea sunt jocuri insidioase cu publicul de incompetenti si ignoranti prin evitarea atenţia oamenilor de la fapte reale.
Impactul navei-mamă a Federatiei Galactice, cunoscut sub numele de Elenin, nu va fi la nivelul gravitaţional, aşa cum a fost în mod intenţionat difuzate de specialistii de la NASA, dar va fi la niveluri de înaltă frecvenţă, care, în prezent nu poate fi măsurate cu instrumente materiale . În acest sens, toate datele astronomice care au fost acordate de NASA sunt irelevante.
Eu am  dovedit în cărţile mele ştiinţifice că există o limită superioară de discriminare, precum că dispozitivele material nu poate depăşi. Aceasta este faimoasa constanta a  lui Planck h, care este cea mai mică Quantă de energie care poate fi masurată in mod curent. Acest fapt este în centrul nereuşitelor de ayi ale  mecanici cuantice şi este cunoscut sub numele de Principiul incertitudinii al lui Heisenberg sau interpretarea Copenhagener RHE de rupere a funcţiei de undă. Eu sunt destul specific privind acest aspect în răspunsul meu, pentru ca vreau sa contra-balansez frauda ştiinţifică de la NASA, cu argumente solide ştiinţifice.
( va urma )

Sursa: jhaines6.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu