marți, 27 septembrie 2011

Supraconştiinţa Cosmică


Gaia are un strat de viata organica care primeste si transmite energie in cosmos. – Planeta noasta are o biosfera si aceasta biosfera capteaza energii de la alte biosfere. In tot Universul sint cel putin 50 000 de planete care au viata si ele subtil sint conectate continuu intre ele cu raze cosmice – raze-viata, sustinundu-se reciproc. Aceasta ideie cu 18 nivele ale Gaiei si afirmatia ca al 19 strat lipseste are o mare semnificatie. Al 19-lea strat lipseste datorita omului. Omul nu a fost capaibil sa evolueze inca la nivelul de supraconstiinta, care ar fi de fapt receptorul. Razele cosmice vin de pe alte planete, dar noi nu avem un receptor aici. Si al 19-lea sistem poate fi creat, dar poate fi creat doar de oamenii care ajung la supraconstiinta, la iluminare.Asa cum Sigmund Freud a descoperit ca sub mintea constienta este mintea subconstienta, si sub mintea subconstienta este mintea inconstienta, si apoi Carl Gustav Jung a descoperit ca sub mintea inconstienta exista mintea inconstienta colectiva… Dar eu nu sint interesat de acest tip de aprofundari. Din contra…. doar sugerez celor interesati ca mai exista ceva de descoperit – sub mintea inconstienta colectiva exista mintea inconstienta cosmica.
Dar acestea sint pasi regresivi. In acelas fel, exista si straturi deasupra mintii constiente. In acelas fel, cum mintea subconstienta este sub mintea constienta, deasupra mintii constiente este mintea supraconstienta. Apoi exista straturi si mai superioare, egale ca numar cum sint sub mintea constienta, pina la mintea supraconstienta cosmica – despre care am mai vorbit…Cand ajungi la mintea supraconstienta cosmica, atunci nu mai e nimic de invatat, nicaieri de dus, nicaieri de crescut. Aici este liniste absoluta si pace profunda.Deci, daca noi vom reusi sa cream un nivel deasupra mintii constiente, acest al 19-lea strat va fi creat. Dar oamenii de stiinta nu pot face nimic.
Aceasta minte supraconstienta poate fi creata de meditatie foarte usor. Si daca cel putin 200 de oameni – doar 200 de oameni de pe pamint vor realiza mintea supraconstienta, vor deveni iluminati in aceiasi perioada de timp, atunci al 19-lea system va fi creat. Cel putin aceasta cantitate de minte supraconstienta e necesara pentru a capta energiile celor 50 000 de planete cu viata – care emit energie oricum continuu, dar noi nu avem inca un centru receptor pentru ele. – Si au nevoe masele de oameni de pe Pamint pentru ca acest strat de supraconstiinta sa apara ? – Aparitia stratului supraconstient va trasforma complet viata de pe pamint. Va schimba toata uritenia omenirii, violenta care exista in lume. Cu mintea supraconstienta nu va fi posibila aparitia celui de al treile razboi mondial. Cu mintea supraconstienta, atitea crime care se comit acum se vor opri pur si simplu. Doar energia e necesara sa patrunda aici , doar prezenta acelei energii. Si va fi ca un flux de energie noua, deoarece receptorii vor fi disponibili, si asta ii va schimba nu doar pe ceii 200 de oameni iluminati – ei vor fi schimbati absolut, dar va fi schimbata toata umanitatea, felul cum arata, metodele care se vor folosi, viziunile si inspiratia oamenilor. In acest moment umanitatea este foarte retardata. Psiholigic, virsta medie a fiintelor umane pe pamint e de 13 ani. Si este insultator – acel om este de 90 de ani dar are virsta mentala a unui baiat de 13 ani ; corpul devine batrin, dar mintea ramine blocata. Odata cu aparitia fluxului energiei supraconstiente, mintea va incepe sa creasca din nou, asa cum dupa ploaie totul devine verde si incepe sa creasca. Mintea are nevoie de acest component , care nu este inca disponibil pe planeta. Deci acei oameni aveau dreptate. Biosfera noastra are 18 sisteme. Aceste sisteme nu functioneaza bine deoarece omul a distrus ecologia planetei. Daca al 19-lea sistem va incepe sa functioneze, atunci omul va inceta sa distruga ecologia planetei; si totul va reveni la armonie. Omul va deveni suficient de constient ce face, ce trebue sa faca si ce nu trebue sa faca. – Poate Mass-Media , cum este TV-ul de exemplu, sa ajute la propagarea SUPRACONSTIINTEI ? – Intr-un fel poate ajuta. Poate ajuta prin a invata oamenii metodele de meditatie. Poate oferi instructiuni, pentru ca audienta sa urmeze aceste instructiuni urmarind programul TV.
Oamenii care vor urmari si vor practica aceste metode urmarinnd TV-ul , va fi este exact la fel cum aici facilitatorul de meditatie explica. Metode simple pot fi explicate, instructiuni simple cum sa progresezi pas cu pas, deci mass -media desigur poate fi folosita. Dar depinde daca oamenii vor dori cu adevarat sa ajunga la supraconstiinta sau vor prefera sa priveasca reclame stupide, filme, fictiuni, totul depinde de ei. Dar acest efort cu mass-medita poate fi facut. Eu pot sa va trimit citva instructori pentru asta. Si nu e nevoie de instructor in fiecare zi, puteti inregistra si puteti privi inregistrarea zi si noapte, cand doriti – si cei care sint interesati vor practica. Cativa cu siguranta vor fi interesati. Dar de supraconstiinta este absolut nevoie; altfel Pamintul va muri. Doar 18 sisteme singure nu sint suficiente; al 19-lea sistem trebue sa apara cat mai urgent. Aceste 18 sisteme au fost necesare pentru ca omul sa apara pe planeta. Dar cu aceasta aparitie a omului, cu evolutia umana, a aparut si pericolul. Omul are capacitatea sa distruga toata ecologia planetei, de fapt a si facut-o. Omul poate crea bombe nucleare, el a creat bombe nucleare; el e pregatit sa distruga toata planeta. Pina cand in interiorul omului nu se va schimba ceva in mod diametral opus, in mod radical, in asa mod incat toate valorile lui sa se schimbe profund si sa evolueze, pina atunci nu exista viitor pentru acesasta planeta. Si lucrul meu aici este exact asta: sa creez acest al 19-lea sistem. Iar problemele sint create de oameni de un nivel jos de constiinta, deoarece ei simt ca absolut tot ce au creat ei – aceasta lume, societate, natiunile, religiile – ele toate vor disparea. In momentul cand supraconstiinta va aparea, toata supra-structura societatii va intra intro schimbare totala. Deci toti cei care au interese obscure, cei care au exploatat acest sistem invechit se vor opune si vor incerca sa previna orice fel de revolutie supraconstienta.
SURSA
OSHO,Ultimul Testament, Vol 3Capitolul #2818 October 1985 pm in Sanai Grove
Sursa: 2012 – Mit şi Adevăr — sfârşit şi / sau început -? DE LA LUME ADUNATE !!! PAX Et LUX !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu