Un OZN a fost surprins în Japonia / FOTO: REALITATEA TV
Tot mai multe OZN-uri apar pe cer! Mai mulţi locuitori din Japonia şi Canada au filmat recent astfel de obiecte zburătoare. Într-una dintre înregistrări, un OZN survolează un vulcan activ!
OZN-ul a fost surprins de camerele de luat vederi atunci când cobora în coloana de fum eliberată de vulcanul Sakurajima, aflat în sudul Japoniei. Experţii care au studiat imaginile susţin că nu poate fi vorba despre un avion sau despre un elicopter, pentru că astfel de aparate se mişcă altfel.
Potrivit locuitorilor din zonă, nu este pentru prima dată când OZN-urile îşi fac apariţia deasupra vulcanului. S-ar mai fi întâmplat şi în aprilie, când mai multe OZN-uri ar fi survolat vulcanul.
Un OZN i-a pus pe jar şi pe canadieni. Obiectul a fost filmat de un bărbat în vârstă de 38 de ani din Ontario. Potrivit Examiner.com, OZN-ul avea o culoare deschisă, zbura în semicercuri şi strălucea. Bărbatul a apucat să surprindă obiectul pentru câteva secunde cu ajutorul telefonului mobil. Ambele OZN-uri şi-a făcut apariţia pe 8 septembrie 2011.