luni, 31 octombrie 2011

Apocalipsa 2018. Războiul care va distruge Europa

Apocalipsa 2018. Războiul care va distruge Europa. Trupe germane trimise în Grecia pentru a restabili ordinea. Rusia ocupă Moldova, Ţările Baltice şi Belarus. Armata franceză, pe străzile Italiei. Franţa ocupă Belgia şi umileşte armata britanică. SUA revine la politica neintervenţionistă şi priveşte impasibilă.
Puţin probabil ca tocmai acesta să fie viitorul, dar Angela Merkel a declarat deja că eventuala dispariţiei monedei Euro va pune în pericol pacea Europei, îşi argumentează istoricul Dominic Sandbrook, în Daily Mail, teoria fantezistă apocaliptică.
“Este 29 octombrie 2018, iar Marea Britanie trăieşte cel mai negru coşmar. Pe câmpurile de luptă ale Europei, forţele noastre armate au fost umilite. În lagărele de prizonieri, mii dintre tinerii noştri stau disperaţi, dovadă a prăbuşirii ambiţiilor noastre. De la câmpurile morţii din Belgia, până la străzile Atenei, întregul continent sângerează. Iar, în Est, ursul rusesc îşi întăreşte inexorabil strângerea, noul lor imperiu renaşte din ruinele unui vis european”, aşa începe scenariul apocaliptic al lui Dominic Sandbrook.
Potrivit scenariului publicat de Daily Mail, totul a început în octombrie 2011, la summitul liderilor europeni de la Bruxelles, care s-au angajat să salveze zona euro. În 2012, în Grecia se duc lupte stradale, bursele europene şi mondiale se prăbuşesc: aşa începe războiul. Germania şi Franţa trimit forţe de menţinere a păcii în Grecia, transmite publika.md. În acelaşi timp, Italia luptă pentru supravieţuire, iar întreaga Europă urăşte capitalismul şi este ameninţată de totalitarism. Summitul din 2013 de la Bruxelles, care este organizat în salvarea Europei, nu rezolvă nimic.
În Letonia, grav afectată de criză, sunt trimise trupe ruseşti, la insistenţa minorităţii ruse din ţară. Peste puţin timp, Vladimir Putin spune că şi Moldova, Belarus, Lituania şi Estonia au nevoie de ajutor. În pofida situaţiei catastrofale, Occidentul nu reacţionează, iar în 2016 toate aceste state sunt ocupate de Rusia.
Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, de cealaltă parte, se poartă ca Napoleon. Belgia este cucerită de Franţa în 2017, iar un an mai târziu, trupele lui Sarkozy se îndreaptă spre Marea Britanie. Totodată, Statele Unite nu reacţionează la valul de evenimente care distruge Europa.
Sursa: ziuaveche.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu