luni, 31 octombrie 2011

Previziunile lunii noiembrie 2011-Noiembrie, o luna cu multe semne de intrebare...


Previziunile lunii noiembrie 2011
Desi luna octombrie a fost mai aglomerata in evenimente, unele mai bune altele mai rele, insa au dominat cele negative, nu as spune ca luna noiembrie va fi mult mai buna. In plan astrologic cel putin se observa o ameliorare de situatie in anumite sectoare de activitate iar in altele se vor mai irautati lucrurile! 
Pentru aceasta luna doresc sa incep cu ceea ce este mai vizibil in plan astrologic. Adica, vom avea de suferit din urma relatiilor si raporturilor internationale, unde lucrurile in loc sa se imbunatateasca pot scapa de sub control. Deasemenea voi metiona faptul ca vor mai fi unele raporturi si reactii la imaginea tarii noastre care vor veni din afara granitelor sub forma de reprosuri, imagine negativa a Romaniei. Totodata anumite gesturi si reactii, precum si actiuni ale persoanelor aflate in strainatate de cetatenie romana, care prin faptele lor pot aduce din nou o imagine a tarii negativa. Seria de evenimente la cer suntem predispusi vor aduce pe primele raduri ale principalelor ziare internationale, stiri despre Romania ca si tara. Vor fi facute comparatii unele mai placute altele mai putin placute. La nivel diplomatic putem primi in continuare sanctiuni de nerespecatre a normelor internationale si deasemenea nemultumirle pot viza si politicienii sau principalele ministere care nu functioneaza bine. Investitii ale altro companii din strainatate care se vor finaliza prin renuntare la activitati si va fi o luna in care celelalte companii internationale nu vor investi in Romania. Tot la acest capitol cetatenii de alte etnii aflate pe teriotoriu tarii pot avea nemultumiri sau isi pot exprima pornirile la factorii decizionali din tara! Concluzionand va fi o luna in care raporturile si planu relatiilor cu strainatatea vor fi mult mai dificile decat in luna octombrie, iar la acest capitol nu se intrevad schimbri in bine.
In orice caz, referitor la nivelul de trai al populatiei, aici vor mai fi evenimente care vor veni sa socheze. In primul rand vom mai asista in aceasta luna la celebrele inghesuieli in magazine, ceea ce va aduce o imagine negativa a Romaniei ca si tara. A nu avea este una, a faca a saracie este cu totul altceva si asta sta in spiritul romanesc de cand ma stiu. Indiferent de situatii va fi o luna din acest punct de vedere in care putem asista la gesturi disperate, extreme chiar si o tendinta a resemnarii populatiei. O unda de nehotarare, aciditate in replici, ca si cum lumea din jur ar fi hipnotizata. Momente de isterie si de panica create de evenimentele care pot avea loc indiferent de sectoarele de activitate. Poate fi o luna in care rata somajului va creste si mult mai multi dintre cetatenii tarii sa ramana fara serviciu din diferite motive. Nu pot spune ca va fi o luna a "haosului" insa starea de spirit a natiunii, nu se va observa, ca si cum nu ar exista. Si tot in acest interval putem auzi si de gesturile disperate a unor oameni importanti in tara, care prin gesturile lor sa puna pe ganduri mintile luminate!
Tot la starea de spirit a natiunii vor contribui si o serie de evenimente negative dar care au legatura cu dragostea, povestile de iubire si planul relational.Deceptii, urmate de gesturi disperate ale unora, care pot soca prin atitudinea lor o tara intreaga. Probleme si nemultumiri impinse la extrem in segmentul sentimental, ric de sinucideri sau agresiune indreptata asupra reprezentantelor sexului frumos!
Cu pasi marunti dar siguri, clasa politica din Romania va avea o perioada dificila pe intreg parcursul lunii noiembrie. Dispute, discutii, o degringolada in ceea ce priveste organizarea si posibile anumite masuri extreme care sa vizeze direct clasa bugetara din tara. Decizii, documente, proiecte de legi care practic vor veni si vor sifona planul existential al cetateanului de rand. Vor fi amenintari indreptate la adresa factorilor decizionali si pot fi facute greseli, erori in tot acest interval. Initial cand lucrurile par a fi bune de fapt si de drept situatiile se vor complica astfel incat imaginea principalelor institutii ale statului vor fi stirbite de nehotararile si indeciziile de moment. Va fi o luna in care opozitia va fi avantajata in planul astrologic si poate veni cu proiecte viabile dar care sa nu fie ascultate sau luate in considerare. Intr-un cuvant vor avea continuitate nemultumirile la adresa institutiei prezidentiale si guvern. Predispozitia in continuare catre sanctiuni si mustrari verbale venite din partea marilor puteri in planul international. O luna mai sifonata pentru toti politicienii indiferent de culoarea politica si dincolo de baricadele din care acestea fac parte. Lupta va fi acerba si va pluti o stare de incertitudine sau actiuni vizibile care nu vor fi intru cu totul ata de functionale. Practic in plan politic o solutionare de moment nu se intrevede.
In aceasta luna, noiembrie, vor avea continuitate carnagiile in trafic si va trebui sa dam dovada de mult mai multa prudenta in trafic. Fie ca suntem participantzi la trafic sau pietoni va trebui sa ne gandim inainte de a apasa pedala de acceleratie. Vor avea continuitate si spun asta cu parere de rau pe tot parcursul lunii noiembrie incidentele si dezastrele in trafic pe fondul vitezei si nervozitatii la volan. Evenimente care pot fi evitate intr-o anumita masura. Pot fi in continuare pierderi de vieti omenesti si acidente dramatice care sa cutremure opinia publica. Deasemenea va trebui sa avem grija la incidentele din planul domestic si se intrevede o crestere luan aceasta a incendiilor si a exploziilor indiferent de natura acestora.
O luna in care sistemul de invatamant se va confrunta cu unele blocaje, fie ca vorbim de forma superioara sau nu. Deasemenea interesant este faptul ca in aceasta luna vor avea continuitate blocajele la nivel de Minister de Interne si Ministerul Justitiei, vor aparea noi reglementari si noi proiecte. Va fi din nou o luna a arestarilor si din nou vom asista la stiri in care vor fi dezbatute aceste descinderi pe deoparte si mediatice. Insa vor fi solutionate mai multe aspecte importante. O luna cu multe deficiente si in planul institutiei biserici. 
Interesant este faptul ca predispozitia din punct de vedere astrologic la o catastrofa aviatica poate fi evitata. Vor fi unele blocaje si nemultumiri vizibile la comapaniile aeriene. Dar si nemultumirea cetatenilor fata de serviciile oferite de unele companii.
Am ajuns si la ceea ce este mai important si anume finatele si bunurile. Va fi o luna a fluctuatiilor, insa ceea ce este mai important se pot vedea, nu unele imbunatatiri ci mai degraba unele proiecte de viitor care sa sune bine, doar pe hartie. Va fi un interval luna noiembrie in care pot fi unele incasari de acolo de unde nu ne asteptam. Si ceea ce este mai interesant este ca dupa o perioada de depreciere a leului se va face o revnire sau cel putin se va incerca acest lucru. O luna in planul financiar in care vom fi incurajati si vom primi asigurari ca totul va fi spre imbunatatire, minora as spune. Desi lucrurile vor sta cu totul altfel, mai degraba as spune ca este o luna a inducerii in eroare, din punct de vedere astrologic, dar care sa nu fie de rea intentie. Ca in povestea "ursul pacalit de vulpe". Fluctuatii si scumpiri vizibile la fina de luna noiembrie ceea ce va aduce cu siguranta un val de posibile proteste, nemultumiri si dezamagiri. Investitii care pot fi profitabile dar care sa nu fie finalizate!
Un progres usor poate fi vizibil in agricultura sau cel putin anumite decizii care sa faciliteze anumite nemultumri existente in momentul de fata. Va urama o perioada in care proiectele vor fi de bun augur, numai ca va trebui sa se treaca la actiune si invstitiile in acest sector de activitate poate fi profitabil. 
Din punct de vedere al vremii si fenomenelor meteorologice, vom avea parte de o luna usoara aextremelor, insa se va resimti si o protectie venita din partea a ceea ce astrologii numesc Pasu-ul Fortunei! Asadar indiferent de ce va fi o amelioare a vremii si usoara ei incalzire in anumite intervale ale lunii le vom observa cu totii. Va fi o luna in care predispozitia catre miscarile telurice va fi in continuare, insa intensitatea nu va fi mare, astfel incat nu va trebui sa ne facem griji. Vom mai auzi in schimb, la tarile vecine de miscari seismice mai mari.
In concluzie, luna noiembrie pentru Romania, va fi o perioada de nemultumiri, posibile imbolnaviri si aici va trebui sa mentionez o serie de epidemii care au directa legatura cu sezonul rece si nu numai. Un sistem sanitar in continuare deficitar. Masuri luate in pripa si manipulari care vor fi vizibile in viitorul apropiat. Intr-un cuvant o luna a miciunilor, inducerii in eroare si a nemultumirii populatiei raporatat la masurile de austeritate. Mentionez faptul ca acest studiu se refera la Romania ca si tara din prisma astrologiei, astfel incat orice coiencidenta cu realitatea poate fi neantamplatoare. Pentru ca "astrele predispun si omul dispune" asa spun unii.

Sursa: http://constelatiadestinului.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu