marți, 1 noiembrie 2011

Rasei umane: o specie de inginerie genetica de pe Pământ şi care este legătura cu Nibiru

Istoria se repetă din nou. A fost odată o rasă de extratereştri super-cunoscuta de către poporul antic de pe Pamant ca Anunnaki .
Stravechile texte sumeriene indică faptul că Pământul ("Tiamat") a fost lovit de o planeta mare, care s-a mutat în orbita sa actuală, şi a creat Luna si Centura de Asteroizi . În cărţile sale, A Douasprezecea Planeta şi Codul Cosmic , Zecharia Sitchin prezintă această "luptă celestă" astfel cum sunt descrise în textul babilonian numit Enuma Enuma . Planetă "Marduk" (sumeriană "Nibiru"), astfel cum a intrat în sistemul solar, pe cursul său eliptic, sensul acelor de ceasornic, a lovit Tiamat, care a fost deplasată în orbita hirotonit invers acelor de ceasornic. Unul dintre sateliţii lui Marduk a lovit Tiamat primul, urmat de inca două  dintre lunile lui Marduk. Apoi ea însăşi Marduk, un organism enorm planetar, a lovit Tiamat, zdrobind o jumătate din planetă în bucăţi, care a devenit Luna Pământului şi "Band Mare" (Centura de Asteroizi). Cealaltă jumătate a planetei, care a fost lovita de o luna mai mica de Marduk, a fost mutat într-o orbită nouă, împreună cu o bucată de material care a devenit luna sa. Noua planeta a fost apoi numit "KI", adică "despicate o." Sateliţii originali ai Pământului  au fost dispersati, mulţi schimbând direcţia  orbitele lor.
Mulţi cred acum că Anunnaki din Nibiru se întorc în curând pe Pamant. Ei cred că Planeta X are de gând să treaca pe langa Pământ odata la 3600de ani,  pe orbita sa în jurul Soarele nostru. Unii credincioşi sunt îngroziţi de consecinţele pe care l-ar putea aduce Nibiru in trecerea sa  nepermis de aproape de  Pamant. Ei se tem ca acest lucru va provoca cutremure, tsunami, inundaţii grave, lipsa alimentelor din cauza condiţiilor climatice, boli, furtuni de foc, meteori, eruptii vulcanice, furtuni Super Solar. Ei se tem că aceasta va conduce la o mare suferinţă ca rezultat al evenimentelor catastrofale de pe Pamant.
Civilizaţii foarte avansate au fost aici înaintea noastră, doar pentru a fi distruse de către unele mari catastrofe globale.. Dar pentru fiecare rasa care a murit, o alta i-a luat locul cu o selectie de amintiri şi cunoştinţele sacre ale rasei trecute. În vanitatea noastră credem ca am descoperit unele dintre marile adevăruri ale ştiinţei şi tehnologiei .. dar suntem, de fapt, doar începutul pentru a re-descoperi înţelepciunea şi tehnologii ale raselor din trecut.
Descoperirea de noi planete în ultimii 200 ani se datorează mai mult la matematică decât la telescoape mai mari. Nereguli matematice in orbitele planetelor exterioare, în special, se balansează ciudat şi anomalii gravitaţionale menţionat în orbitele lui Uranus, Neptun si Pluto, astronomii au determinat pe ultimele sute de ani pentru a căuta un corp planetar mare din sistemul solar exterior. Pe baza dovezilor matematice, astronomii au fost atât de siguri de realitatea acestei planete pe care ei au numit-o Planeta X. Numele vine de la o a zecea planetă, precum şi simbolul matematic pentru o cantitate necunoscută.
Chiar şi o jumătate orbită, atâta timp cât faptul că  cometa Kohoutek (7500 ani) ar lua Planetei a 12-cea de aproximativ 6 ori mai departe de noi decât Pluto. La aceasta distanta, planeta nu ar fi vizibila de pe Pământ. Istoriile vechi spun despre Batalia Astrala a lui Nibiru ca este, de fapt stiintific sofisticat, şi avansuri curente în astronomie au coroborat recent anumite aspecte ale mitologiei sumeriene

Cauta pentru Planeta X / Nibiru
Ne putem întreba de ce astronomii nu au cunoştinţă de existenţa acestei planete, de ce ei nu au detectat înainte acest obiect. De fapt, au făcut-o şi deja în anii 80 au gasit un corp ceresc necunoscut şi ei o numesc G1.9
G1.9 a fost identificata pentru prima data ca o "rămăşiţă a unei supernove", în 1984 de Dave Green de la Universitatea din Cambridge şi mai târziu a studiat-o mai în detaliu cu NRAO de Very Large Telescope Array de radio în 1985. Deoarece a fost neobişnuit de mica pentru o supernova s-a  gandit ca este tanara - mai mică de aproximativ 1000 de ani.
Dar, în 2007,  observaţiile făcute de NASA cu Chandra X-ray Observatory  a arătat că obiectul a fost mult mai mare decât ultima dată când a fost observata! Ea a crescut in dimensiuni cu 16%. Derutat de această observaţie, Very Large Array repetate observaţiile sale de 23 de ani în urmă şi a verificat că acesta a crescut considerabil în dimensiune. Ştiind că supernovele nu se extind atat de rapid, cu excepţia cazului în care au explodat, au explicat că G1.9 trebuie să fie o "foarte tinera" Supernova -, probabil, nu mai mult de 150 de ani. Dar nici o înregistrare a unei supernove vizibile nu a fost gasita corespunzătoare acestei perioade istorice (cu privire la momentul Războiului Civil American).
Astronomii spanioli au studiat acest obiect (G1.9), cu mare interes, deoarece acestia au anticipat aspectul său. Anomaliile gravitaţionale au fost aparut în Norul Oort de ceva timp, sugerând ca perturbatiilor au fost cauzate de un obiect din apropiere, cu masă considerabilă. Anunţul că G1.9 a crescut în dimensiune nu era un mister pentru ei. Este exact ceea ce aşteptau ei de la  obiectul mutat mai aproape de Pamant.
Astronomii spanioli, care se numesc "Echipa Starviewer" trebuie să convingă în continuare comunitatea ştiinţifică că G.19 nu este o supernova, ci mai degrabă o stea pitica maro în interiorul sistemului nostru solar, în acelaşi timp există şi controverse ale "Starviewers Echipa" care a susţinut ca dovezi ale "teoriei G1.9 ar fi luate pe viitor. Noi încă suntem în aşteptare şi, probabil, validarea va infirma teoria lor ...
Dar, înainte de descoperirea de G1.9 în 1984, a existat o declaraţie făcută de unii oameni de stiinta NASA, în urma lansării şi date preluate din IRAS, prin satelit de detectare în infraroşu, care a fost lansată în 1983. Povestea a fugit din  Washington Post  pe 30 decembrie 1983 cu titlul, posibil la fel de mare ca Jupiter; corp ceresc descoperit Mister.
Un corp ceresc, eventual, la fel de mare ca planeta gigant Jupiter şi, eventual, atat de aproape de Pamant ca ar fi parte a acestui sistem solar a fost găsit în direcţia constelaţiei Orion printr-un telescop care orbiteaza la bordul infraroşu SUA prin satelit astronomice . Povestea completa AICI
Deci, este misteriosul obiect despre care astronomii nu ştiu dacă este vorba de o planetă, o cometa gigant, o apropiere " protostea "care nu a ajuns niciodata suficient de fierbinte pentru a deveni o stea, o galaxie îndepărtată atât de tânăr că este încă în procesul de formare a acesteia primele stele sau o galaxie atât de învăluită în praf că nici o lumina de la stele nu a trecut  vreodată mai departe.
Deşi, pe 29 septembrie 2011. NASA face o conferinţă pentru actualizarea informaţiilor despre baza de date cu asteroizii din sistemul nostru solar de apropierea Pamantului , se studiaza de Wide-field Infrared Ancheta Explorer (WISE) telescop. In cadrul conferintei,  Amy Mainzer  aproape din greşeală confirmă Nibiru / Planeta X.
Explicaţia cea mai fascinantă a acestui organism mister, care este atât de rece se pune nici o lumină şi nu a fost niciodată văzută de telescoapele optice pe Pământ sau în spaţiu, este faptul că este o planetă gigant gazos la fel de mare ca Jupiter şi cât mai aproape de Pamant ca 50 trilioane de kilometri. În acelaşi timp care ar putea parea o mare distanţă în ceea ce priveşte Earthbound, aceasta este o aruncătură de băţ în termeni cosmologici, atât de aproape, de fapt, că ar fi cel mai apropiat corp ceresc de Pământ, dincolo de planeta Pluto ultraperiferice.
"Acest lucru sugereaza ca nu este o cometă, deoarece o cometă nu ar fi la fel de mare ca cea pe care au observat-o şi o cometa s-ar fi mutat probabil. O planetă poate s-a mutat în cazul în care a fost mai aproape 50 bilioane mile, dar ar putea fi încă o planetă mai îndepărtată şi nu s-a mutat.
Dar este adevărat ceea ce oamenii de stiinta ai NASA ne-a spus în 1983, şi probabil nu am putea merge pe şi  despre ce acest lucru nu este adevărat. Dar o lucrare publicata de astrofizicieni a dezvăluit faptul că acelaşi "obiect misterios" a fost o galaxie îndepărtată - unul dintre primele de acest gen sa de a emite lumină în spectrul infraroşu.
Articol, surse neidentificate IRAS - Ultrahigh-luminozitate galaxiesappeared în  Astrophysical Journal . dovedeşte contrariul.
Deci, ce acum? Nr Planeta X / Nibiru după toate.
Există o mulţime subtila de teamă  ca se  apropie "judecata de apoi" din  2012. Trăim într-o lume în care economiile au eşuat, guvernele noastre au minţit pentru noi şi nu pare să fie puţine speranţe. Această temere se bazează, în parte, pe  "instinctul" noastru colectiv că ceva mare şi rău este la orizont -eveniment. Noi simtim ca este ceva mult mai mare decât propria noastră stupiditate evident la funcţionare lumii. Noi privim la spaţiu pentru sursa  acestuia de catastrofe.
Da, cosmologia include una in  plus si încă o planetă nedescoperita, care este similara cu descrierile utilizate de către NASA şi "Echipa Starviewer". Această planetă este într-o orbită eliptical cu un "an" egală cu o distanta uimitoare de 3600 ani pământeni . Această orbită lunga este motivul pentru care planeta - numita Nibiru de anticii - a scăpat de observare cu telescoapele actuale şi sateliţi.
Embedded cu cosmologie a sumerienilor este descrierea unei rase extraterestre de fiinţe care au venit pe planeta noastră pentru a extrage minerale preţioase şi care au modificate genetic  specia  nostra. Oamenii de stiinta au gasit gene extraterestre in ADN-ul uman.   Putem presupune că este într-adevăr ceva "acolo" care aproximează Planeta-X / Nibiru, cu o pitica maro ...
Aceasta a fost dovedit, dar nu a vazut, dar este sigur, este mult mai aproape de Pământ decât vă gândiţi că este.
Istoria se repetă din nou?
Sursa şi autor:   *   viewzone  * agoracosmopolitan  *  planeta-x.150m
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu