marți, 1 noiembrie 2011

Apocalipsa Acum! Pământul Sub Foc!

Acest program impleteste detalii şocante din vechile legende, împreună cu datele ştiinţifice uimitoare de a reconstrui detaliile unei tragedii oribile care au afectat omenirea pentru generaţiile fără sfârşit, cu perioade de întuneric persistente, ger aprig, căldură mistuitoare, şi inundaţii nimicitoare, din care doar câteva au supravieţuit.
Mitul antic şi folclorul ezoteric din toată lumea spune poveşti înfricoşătoare ale suferinţei omenirii despre distrugerea prin foc şi inundaţii, legende despre catastrofe atât de extreme, şi atât de extinse, ca acum avem tendinţa de a le trata ca exagerări imaginative.
Dr. Paul LaViolette a gândit la fel, până când a descoperit o veche "capsulă criptogramă temporala",  şi care se referă ca e scris în stele ca exista o cauza galactica a acestor evenimente. Bazandu-se  pe 14 de ani de cercetare, doctorale şi postdoctorale, Dr Paul LaViolette explică modul în care acest mesaj ştiinţific avansat, combinat cu folclorul ezoteric vechi ne avertizează cu privire la o catastrofă cosmică ciclica, una care ar putea reapare astăzi, practic fara nici un avertisment.
Sursa şi autor:   (youtube)
Sursa: thetruthbehindthescenes.wordpress.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu