marți, 1 noiembrie 2011

Revoluţia tăcută a Adevărului - OZN-uri şi Profeţiile de la Outer Space

Care prezintă acum cele mai controversat caz OZN / ET  din istorie. Adevărul este expus în acest film remarcabil cu privire la modul în care reuniunile unui singur om, cu extraterestrii-l duc prin zeci de ţări, reuniţi mulţi lideri celebre lume, inclusiv Saddam Hussein şi care dezvăluie mai târziu profeţii vechi care vor deveni în cele din urmă adevărate.
În 1958 el a prezis Razboiul din Irak, încălzirea globală şi chiar şi epidemia de SIDA. Vei fi captivat de modul în care "Billy" Eduard Albert Meier a devenit cunoscut în primii săi ani ca "Phantom", (o combinaţie de viaţa reală Indiana Jones, Han Solo şi Larwence de Saudită), care a detinut un Magnum 44 şi a reţinut criminali  in serie şi criminali în masă.
Povestea viatii lui Meier  este o calatorie enigmatica care culminează în cele din urmă cu el devenind messenger pentru o rasa avansata de fiinte ET cunoscute ca Plejaran.
Mesajul lor este clar: Pământul este în pericol, oamenii au fost adormit, iar noi trebuie să facem schimbări drastice sau vor exista consecinţe devastatoare pentru toata omenirea.
În ultimii săi ani Meier a lovit sute de sceptici cu  fotografii sale clare de OZN-uri, filmări şi înregistrări sonore de Plejaran "nave Beam", toate luate şi înregistrate în plină zi. Eşantioanele exotice de metal primite de la extraterestrii, conform oamenilor de stiinta, rămân din această zi, nereproductibile.
Deci, să decidă pentru tine dacă totul este o farsă, şi, dacă da, atunci intrebati-va, de ce a fost Meier ţintă a 21 tentative de asasinat ? Ar putea fi faptul că mesajul pe care omenirea are atâta nevoie să audă, nu este binevenită de către mulţi dintre liderii lumii noastre?
Descoperiţi de ce acest lucru, cel mai controversat caz OZN din istorie a îndurat şi a rămas în viaţă în faţa scepticism intense de peste 50 de ani.
Billy Meier Contacte UFO: theyfly.com
Sursa şi autor:   (youtube)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu