joi, 24 mai 2012

CE SCENARII FACEA IN 2010 ROCKEFELLER FOUNDATION DESPRE ATACURILE DIN TIMPUL OLIMPIADEI DE LA LONDRA DIN 2012


Acest articol apartine blogului Saccsiv 

Am verificat. Materialul Scenarios for the Future of Technology and International Development exista la:


Iata si transcriptul materialului filmat:

Am dat din intamplare pe site-ul Fundatiei Rockefeller, peste acest document alcatuit dintr-o serie de povestiri ale unor scenarii globale catastrofale, care urmeaza sa aiba loc in cadrul unor evenimente haotice viitoare, si care sunt numite „exercitii de planificare a scenariilor”. Ele infatiseaza modul in care cabala mondiala creaza oportunitati de afaceri de pe urma dezastrelor precum si efectul acestora asupra populatiei lumii.

Acest document este elaborat si semnat de catre presedinta fundatiei, Judith Rodin si de catre presedintele firmei de consultanta strategica, Global Business Network, Peter Schwartz. Indiferent de continutul lor asa-zis ‚ipotetic’, scenariile propuse amintesc de obisnuitul ‚modus operandi’ al iluminatilor, de programare mentala a maselor, intrucat anunta ceea ce au de gand sa faca pentru instalarea noii ordini mondiale, si mai ales ordinea de zi a ‚ordo ab chao’, adica a ‚ordinii prin haos’.

„O componenta importanta – si inovatoare - a setului de unelte strategice este planificarea scenariilor, adica procesul de creare a unor istorii despre viitor bazate pe factori susceptibili de a influenta un anume set de incercari si oportunitati. Credem ca planificarea scenariilor are un mare potential care poate fi folosit in scopuri filantropice pentru identificarea interventiilor unice, simularea si exersarea deciziilor importante care ar putea avea implicatii profunde, si punerea in evidenta a zonelor de legatura si interactie nedescoperite inca. Dar ceea ce este cel mai important, punand la dispozitie o structura metodologica care ne ajuta sa ne concentram asupra a ceea ce nu stim – in loc de ceea ce stim deja – planificarea scenariilor ne permite avem impact intr-un mod mult mai eficace.”

„Utilizarea de catre Fundatia Rockefeller a planificarii scenariilor pentru a explora tehnologia si dezvoltarea internationala a fost in acelasi timp inspirata si ambitioasa. Pe parcursul celor 40 de ani de cariera ca planificator de scenarii, am lucrat cu multe din companiile de varf, cu guverne, fundatii si organizatii non-profit – si cunosc din experienta puterea acestui mod de abordare. Planificarea scenariilor este o unealta puternica tocmai pentru ca viitorul este imprevizibil si modelat de multe variabile care interactioneaza.”

“In 2012 pandemia pe care omenirea o anticipase de atitia ani, in sfarsit a lovit. Spre deosebire de gripa produsa de virusul H1N1 (gripa porcina) care s-a manifestat in 2009, acest nou tip de gripa – aparuta la gastele salbatice – a fost extrem de virulenta si mortala. Chiar si cele mai pregatite natiuni au fost rapid coplesite atunci cand virusul a impanzit lumea, infectand aproape 20% din populatia globului si ucigand 8 milioane de oameni in numai sapte luni, majoritatea carora erau adulti tineri si sanatosi”.

„Pandemia a cuprins intreaga planeta - cu toate ca un numar disproportionat de oameni au murit in Africa, Asia de sud-est si America Centrala, unde virusul s-a raspandit cu iuteala fulgerului in absenta protocoalelor oficiale de carantina”.

Anul 2012 este central in povestirile lor si cele mai teribile scenarii descriu depopularea globala prin razboi nuclear, in special prin atacul cu bomba la Londra pe timpul Jocurilor Olimpice. Ei merg pana acolo incat sa furnizeze numarul exact de victime, de parca s-ar baza pe numerologia cabalistica, si aceasta este ceea ce atrage cel mai mult atentia asupra acestui document infiorator.

„Anii dintre 2010 si 2020 au fost supranumiti „decada catastrofala” pentru un motiv intemeiat: Bombardarea Jocurilor Olimpice din 2012 care a ucis 13 000 de oameni, urmata indeaproape de un cutremur in Indonezia care a ucis 40 000 de oameni, de un tsunami care aproape a sters de pe fata pamanului Nicaragua si de declansarea foametei din vestul Chinei, produsa de seceta fara precedent, consecinta directa a schimbarii climatice”

Este posibil ca ei sa anunte de fapt ca au de gand sa omoare mii de oameni sub pretextul unui fals atac terorist in timpul Jocurilor Olimpice?

Iata si comentariul fratelui care a tradus:

Documentul prezinta ‘posibile scenarii’ chipurile pentru a ajuta populatia si guvernele sa faca mai bine fata in caz de catastrofe. Ceea ce este insa tulburator este ca exprimarea este la TRECUT, ca si cum lucrurile s-ar fi intamplat deja sau ca si cum nu este nici un dubiu ca se vor intampla. De fapt ceea ce este scris pare a fi povestit de cineva din viitor.. De exemplu:

“anii 2010-2020 au fost supranumiti (la trecut!!!) “decada mortii” pentru un bun motiv: bombardarea Jocurilor Olimpice in care au murit (iarasi la trecut) 13 000 de oameni, urmata indeaproape de un cutremur in Indonezia care a ucis 40 000 de oameni, de un tsunami care aproape a sters de pe fata pamantului Nicaragua si de inceputul foametei din vestul Chinei produsa de seceta cumplita, consecinta directa a schimbarii climatice”

Avand in vedere ca atat la 11 sept. cat si la ‘atentatele’ de la Londra au existat niste scenarii, adica niste exercitii militare care se desfasurau CHIAR ATUNCI, nu este exclus ca si la Olimpiada sa se intample la fel. Ca dovada si militarizarea exagerata a Londrei in asteptarea unui ‘eveniment sportiv’.

Comentariu saccsiv:

Traducerea este integrala (inclusiv contributia autorului) pana la minutul 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu