joi, 10 mai 2012

Luna Mai intrarea in normalitate a Romaniei?!?!

Predictii Romania luna Mai 2012


Ascendentul Lunar in constelatia Balanta va aduce un surplus de echilibru sau cel putin asa ar trebui sa fie! Schimbarea si caderea Guvernului din punct de vedere astrologic se intrevedea din luna aprilie si am mentionat la timpul respectiv toate aceste aspecte in plan astrologic. “Inceputul lunii aprilie va veni cu transformari in planul actualei forme de guvernamant si implicit continuitatea unei nemultumiri venite din partea populatiei catre istitutia presedintiei.” Si chiar daca va fi o luna a intarzierilor, blocajelor, nemultumirilor, in aceasta luna se va arde o karma la nivel de tara. Prezenta planetei Saturn in casa I-a va aduce de la sine o predispozitie din punct de vedere astrologic la nemultumiri venite din parte populatiei dar si din partea clasei politice.
Un alt aspect important pentru luna mai, va fi predispozitia catre miscari seismice de mica intensitate dar care pot fi resimtite precum si o serie de fenomene meteorologice atipice pentru perioada aceasta. Continuitate in seria eruptiilor si furtunilor solare resimtite in valurile de caldura vor fi intensificate pe toata durata acestei luni. Deasemenea fenomenul de Luna Plina care va avea loc in primele doua saptamani ale lunii va intesifica predispoztia catre fenomene meteorologice atipice prin natura si modul de desfasurare!
Incursiunea in plan astrologic preconfigureaza in plan financiar, asa cum spuneam din luna martie, o incercare de solutionare a veniturilor in randul populatiei si in general rectificari in randurile bugetarilor din tara. Asadar maririle de salrii sau cel putin o incercare din acest punct de vedere, nu vor veni in luna iunie dupa cum se anunta acum cateva luni la posturile nationale ci din punct de vedere astrologic, masuri in planul financiar care se intrevad in luna mai. Prezenta elementului karmic in casa a doua, a finantelor si achizitiilor, Nodul Nord care poate aduce aceasta forma de solutionare, insa va trebui sa se tina cont de zicala:”socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!” In orice caz planul financiar poate cunoaste o transformare pana la final de luna cand lucrurile pot aduce o stare de multumire. Luna mai va fi importanta si prin medierea anumitor aspecte care au conotatie finaciara cu forurile internationale. Este foarte posibila o noua forma de imprumut sau acceptul pentru o noua forma de imprumut in planul international. Legaturile cu FMI sau alte surse de finantare internationala vor fi vizibile prin delagtiile din alte state mebre UE sau FMI, care se vor perinda prin Romania!
Va fi o luna cu protectie in planul mortalitatii. Totusi predispozitia catre aspecte ciudate, imprevizibile si elemente care sa duca in prim plan gesturile disperate, evenimentele care vor veni si soca prin atitudinea anumitor persoane disperate. Practic, fenomenul de Luna Plina va aduce un surplus de agitatie in randul cetatenilor indeosebi predispusi vor fi acele persoane cu o stare afectivo emotionala oscilanta. Un autocontrol se impune de la caz la caz. Efectele pot fi dure prin situatiile create la un moment dat si gesturile disperate care vor fi expuse la buletinele de stiri. Si tot pentru luna Mai continuitatea incidentelor domestice, amplificarea incendiilor si exploziilor, datorita tranzitului planetei Marte prin casa a III a. Fenomen resimtit si in ultima perioada, mai concret pe toata durata lunii aprilie. Intr-un cuvant un nu val de sinucideri care mai de care mai iesite din context si care pot soca prin forma de manifestare la momentele respective. Totusi exista o protectie a plantei Jupiter, prezenta in casa mortii, ceea ce va aduce “esuarea” anumitor gesturi disperate venite din partea unora. Va trebui sa tin cont si de ceea ce spuneam la inceput de an si anume, faptul ca prezenta pe tot parcursul anului 2012 a planetei Uranus in casa mortii predispune din punct de vedere astrologic la gesturi si evenimente neasteptate, asa cum s-au resimtit pana in momentul de fata si seria conflictelor care au avut ca principal obiect armele de foc si efectul produs de acestea. Este foarte posibil un eveniment in care impuscaturile in plina strada sa vina sa atraga din noua atentia opiniei publice. Vorbim aici de predispozitii si imi fac datoria, nu sa sochez ci din contra astrologia si informatia astrologica poate veni si preveni anumite evenmente mai putin placute. O serie de tragedii in trafic insa mult mai reduse in intensitate, dar care sa contrbuie si acestea la un peisaj infricosator.
In planul politic lucrurile se vor mai aranja, asdar structurarea si formarea Guvernului in primele doua saptamani ale lunii in curs, vorbim aici de luna mai, care va veni printr-o reglementare si aprobare sa spunem din punct de vedere astrologic, a unei noi forme de guvernamant pentru tara noastra. O luna politica mai linistita in care schimbarile in ceea ce privesc anumiti ministri vor fi vizibile si vor avea protectie din parte micului benefic Venus, prezent in casa politicului, guvernului si factorilor de schimbare politica dar si relatiile si rporturile internationale. Dupa cum in luna aprilie de la inceput pana la final se intrevedea o schimbare, asa si luna mai, va veni cu o stabilizare pentru moment a situatiei politice actuale. Faptul ca opozitia a avut castig de cauza prin aceasta motiune de cenzura si despre care am pomenit in predictiile postate la inceput de an pentru Romania. Ca DESTINUL va veni si va schimba ceva in planul politicului. Iata asadar ca nici nu am trecut de jumatatea anului 2012 si evenimentele au avut loc. Aceasta confirma si aduce de la sine o schimbare si in ceea ce il priveste pe primul om din stat. Intr-un cuvant din punct de vedere astrologic, faptul ca mandatul actualului presedinte nu va fi dus pana la final. Fara a avea nici o implicatie politica, si bazandu-ma pe studiul astrologic, comparand situatia actuala din Romania cu ce am studiat si la alte evenimente asemnatoare dar din alte state, este foarte plauzibil in planul astrologic, nefinalizarea mandatului actualuilui presedinte al tarii si tot ca un aspect dictat de DESTIN.
Totusi planul politicului va mai veni cu elemente care sa duca neliniste, discutii incinse si dispute. Insa finalizarea cel putin pentru luna mai a principalelor proiecte va avea viabilitate din punct de vedere astorlogic. Vom asista in continuare la permutari in planul scindarii a unor politicieni de la un partid la altul! Un dinamism si schimbari profunde la modul pozitiv si semnale din sfera politicului apartinand provinciei. Modificari si schimbari care pot fi benefice. Iar planeta Marte aduce o mobilizare efectiva ca tot vorbim de luna mai, luna a alegerilor in planul local si care vizeaza printre altele provincia! Vom asista la modificari care sunt aduse practic tot de DESTIN.
Dincolo de toate aceste aspecte care pot sa para ingrijoratoare, sunt si vesti bune, o canalizare a planului financiar si pe linise de acizitii constructiva si benefica. Relatiile si raporturile internationale pentru aceasta luna si deasemenea implicarea in cadrul politicii externe pentru tara noastra.
Un alt element benefic, vine din parte procrearii si la acest capotiol nu vom asista la evenimente neplcute. In planul Ministerului Sanatatii pot fi o serie de nemultumiri si confruntarea cu situatiile dificile pot aduce in prim plan la posturile nationale fenomenul cunoscut de “breaking news”.
In primele doua saptamani ale lunii mai putem vorbi din punct de vedere astrologic de manifestari pro si contra, o serie de nemultumiri care pot fi manifestate in starada si la care principalele sindicate si oameni pot sa isi exprime liber opiniile vis-à-vis de doleantele fiacaruia. O serie de mitinguri imprevizibile, dupa cum este natura planetei Uranus, care vine si aduce o doza de nemultumire in randul participantilor sau a fortelor de ordine abilitate. Ministerul Muncii se poate confrunta cu unele dificultati si scindari sau cel putin aceiasi planeta Uranus poate creea stari conflictuale.
In concluzie, daca ar fi sa concluzionez, pentru luna mai fara a speria pe nimeni este foarte posibil miscarea scortei terestre in primele doua saptamani fara a ne panica, pentru ca asa cum am spus la inceput de an, predispoztia catre miscari seismice mici este ceva normal si intensificarea acestora. Apoi o solutionare in sectorul financiar si reglemetarile in planul politicului car vor veni de la sine!
Asa cum am obisnuit cititorii acestui blog, informatiile sunt cu caracter astrologic si evenimenetele sunt studiate tot in baza calculelor si principalelor aspecte din planul si sfera astrologica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu