joi, 10 mai 2012

Primul Contact cu Federatia Galactica In Diversitate Descoperim Unitatea


Copyright © Ben-Arion. Poti copia si distribui acest material atata vreme cat nu alterezi continutul acestuia, ramanand astfel complet. Este acreditat autorului. Sa introduci urmatoarele link-uri la inceputul articolului: http://www.AshtarCommandCrew.net/ sihttp://www.BenArion.com/
Cuvintele cheie ale acestui Prim Contact sunt Iubire si Adevar. Nimic nu va ramane cum a fost inainte de Contact. Va fi o reuniune pe care o vom experimenta impreuna cu mii de civilizatii cosmice, existente doar in aceasta galaxie. Este un proces pas-cu-pas, care ne va introduce in familia universala. 
Masmedia ne arata doar o parte din adevarul a ce se intampla actualmente pe Pamant. Cine cauta raspunsuri va trebui sa le gaseasca pe cont propriu. Adevarul e ca schimbarile sunt majore si puternice, mai mult decat ne putem imagina. Planeta noastra e pe punctul de a iesi din propria “carapace”, ridicandu-se spre o frecventa mai inalta, iar treaba aceasta va ii afecta pe toti cei care traiesc aici.
Acum as dori sa va vorbesc despre implicatiile acestui prim contact.

Oamenii vor percepe si simti acest Contact Cosmic in moduri diferite, in functie de sistemele de credinta care-i influienteaza.
• Unii ii vor vedea ca salvatori, “salvandu-i” de cel rau.
• Unii ii vor vedea ca Ingeri considerandu-i superiori oamenilor.
• Altora le va fi Frica pentru ca vor simti o experienta total necunoscuta.
• Altii vor avea sentimente mixte simtindu-se foarte confuzi.
• Iar unii vor “vedea” cu inimile lor adevarata natura a acestui Eveniment si mai ales toate schimbarile pozitive pe care le va aduce, intr-o stare de Iubire si Calm launtric.

Nu exista o cale buna sau rea prin care sa privim acest eveniment, el “pur si simplu este”. Dar multi vor deveni confuzi datorita “filtrelor perceptuale” sau mai bine zis a “ochelarilor invechiti” pe care i-au purtat tot timpul vietii.
Unii oamenii n-au nici cea mai vaga idee ca am avea un Suflet, care are capacitatea de a “parasi” corpul fizic, ca suntem fiinte Eterne de lumina avand o experienta umana. Altii vor vedea aceste navete spatiale ca apartinand dimensiunii a 3-a unde inca vietuim, pentru ca nu au inca un concept de dimensiuni superioare, si nu vor putea sa prinda sensul larg al evenimentului. Asadar credintele vor avea rolul de filtre imense pentru a percepe ceea ce vom vedea. Unii oameni vor conecta ceea ce vor vedea bazandu-se pe invataturile cu care au crescut si asa mai departe.
Dar Incet oamenii vor incepe sa realizeze ca suntem Fiinte Spirituale, avand o experienta umana si ca suntem o singura familie.

Sunt miliarde de oamenii pe acest pamant, iar din acestia nu sunt multi care Stiu la nivel constient ce e pe cale sa se intample. Multi se vor “trezi” pentru ca vor fi afectati de energiile inaltatoare ale Iubirii. Deci, primul contact reprezinta pentru multi o cheie de trezire…
Prezentarea in fata federatiei galactice va fi pentru noi ca o “zi de nastere”, nu exista descrieri atasate sau Credinte ori Idei. Pur si simplu este Destinul nostru Divin, cu totii am decis si am planificat acest eveniment. Nu are absolut nimic “Religios”, pur si simplu este, primindu-ne in tabloul larg al Iubirii si trezindu-ne din Matricea Limitata in care inca vietuim.
Ca sa-l descriem intrucatva, e ca si cum umanitatea a trait undeva intr-o cabanuta din fundul padurii in absenta soarelui. Acum e momentul sa iesim din aceasta cabanuta si sa realizam ca suntem parte din univers si ca totul este conectat si sincronizat.
Multi oameni vor fi socati cand vor fi anuntati, pentru ca le va intoarce viata cu “susu-n jos”. Ganditi-va doar la toti acei sceptici care si-au renegat propriul suflet cu atata vehementa. Cand se va intampla, le va fi foarte greu sa se ierte pe ei insisi. Unii oameni nu vor gasi cuvinte pentru a interpreta ceea ce vor experimenta prin sentimente. Iar altii vor dori sa-si apere credintele. Iar acest lucru e de-nteles pentru ca nu e usor sa te debarasezi de vechile si limitatele credinte, nu poate fi la fel de simplu ca 1, 2, 3
Aici veti interveni voi, voi cei care cititi acest mesaj, sa explicati si sa va ingrijiti de fiecare, si sa fiti un exemplu. Sa impartasiti tot ce ati practicat toata viata. Sa fiti o ancora a Pacii si Calmului interior in toata aceasta stare confuza.

Oamenii nu vor putea intelege ca ceea ce se intampla acum pe pamant e interconectat si intretesut, si ca aceasta schimbare este la fel de naturala ca Primavara dupa Iarna. Este un ciclu cosmic. Unii vor fi “fixati” pe ce se va vedea la suprafata acestor vizite, iar tu esti aici sa le arati insemnatatea profunda a contactului, si ce va aduce acesta umanitatii. Este o Schimbare Spirituala.
Oamenii vor avea nevoie de multa ghidare si suport psihic in acesta schimbare, nu e ca 1, 2, 3 si sa plecam. Pentru unii, e doar o povestioara, si nu-si pot imagina acest lucru, nici in cele mai stranii vise. Nu e minuanat ca suntem aici, acum , parte din aceasta “Schimbare Magica”? Nu se rezuma totul doar la Contactul Fizic, ci este contactul cu divinul dinauntrul nostru, pe multe niveluri.
Veti conlucra cu echipele Federatiei aici pe Pamant, in diferite servicii, in functie de pasiunile voastre. Cateva exemple ar putea fi:
• Arhitectura noua care sa aduca beneficii naturii si oamenilor.
• Deschiderea centrelor de vindecare si meditatie.
• Ocrotirea animalelor.
• Ocrotirea si asigurarea adaposturilor si alimentelor oamenilor care le necesita prin diferite “tehnologii avansate” oferite de federatie, si care totodata vor fi la indemana tuturor.
• Curatarea oceanelor, a marilor si a atmosferei de toti agentii poluanti .

Posibilitatile activitatilor pe care le putem face sunt nesfarsite. Tototdata vei avea contactul personal in cadrul federatiei care stie deja cine esti, intocmai ca un mentor. 
Va fi destul sprijin din partea pamantenilor care deja s-au “trezit”, care au stiut dintotdeauna ca va veni aceasta zi, si care au venit pe acest Pamant sa se pregateasca si sa-si ofere serviciile in aceste momente de prim contact si tranzitie. Detineti multa intelepciune inauntrul vostru, care se va manifesta in cadrul acestui prim contact. Va fi o infuzie de intelepciune intuitiva, pe care ati avut-o dintotdeauna. Va iesi la lumina atunci cand vom avea nevoie de ea. 

Totodata veti putea calatori in lume fara efort, cu ajutorul acestor navete, sentimentul libertatii fiind de neimaginat, dar va dura ceva vreme pana ne vom adapta. Vor exista centre, de genul centrelor “ambasador”, unde oamenii pot interactiona cu fiintele din alte lumi precum Sirius, Pleiade si mult altele. Vor fi multe programe educationale, prin diferite metode, precum “tehnologia holografica cu lumina”. Deci vei afla ce se intampla si de ce. Nimeni nu va fi lasat in urma si toti isi vor gasi raspunsurile pe care le cauta.
Din punctul meu de vedere, acesta este modul in care vom fi introdusi Federatiei Galactice.
• Schimbari in Sistemul Economic, introducerea unui sistem tranzitoriu temporar, pentru ca intr-un final banii vor disparea cu totul, neavand nevoie de acestia. Este mult mai benefic sa impartasim si sa preschimbam serviciile intre noi in dragoste pura si armonie 
• Masmedia va anunta prezenta federatiei in mai multi pasi. Aceasta a inceput sa se faca deja, un exemplu fiind “Proiectul de dezvaluire initiat de Steven Greer”, precum si multi altii. Milioane de oameni au conlucrat in aducerea la cunostinta a “Energiei primului Contact”, iar tu esti unul dintre acestia. Vor fi mai multe titluri de prima pagina, fara a se mai musamaliza.
• Vor fi vizibile flotele masive ale Federatiei Galactice si a Comandamentului Ashtar peste tot in lume, si nimeni nu va mai putea nega acest fapt. Vom putea filma sau fotografia in detaliu aceste aparitii, impartasindu-le tuturor pe internet, unde va fi viral.

In diversitate vom regasi Unitatea
Civilizatiile cosmice sunt o “versiune mai evoluata” sau o expresie a noastra acordata la Energiile Cosmice. Fiintele Galactice au o semnatura energetica unica la fel ca si noi de altfel, o asa zisa personalitate, care este emanata din inimile lor. Va fi extrem de usor sa comunicam cu fratii si surorile noastre galactice, si va fi multa bucurie si mai ales curiozitate.
Nu au nimic de ascuns, pur si simplu vor emana prin Aura Unica si personalitatea lor astfel ca toti sa poata vedea si simti. Sunt maestrii in a fi ei insisi.

Totodata este important si pentru ei intalnirea cu noi. Noi suntem o reflectie a lor, iar ei sunt o reflectie a noastra. Intalnirea cu o fiinta din alta lume ar putea fi ca intalnirea cu un strain pe strada cu care ai vorbit dar pe care nu-l cunosti.
Noi am ales sa ne incarnam in aceasta densitate si realitale limitata pentru a le schimba din interior, si multi din federatie si din comandamentul Ashtar ne-au tinut sub observatie cu multa iubire. Ne respecta foarte mult pentru alegerea pe care am facut-o incarnandu-ne aici pe Pamant, pentru a fi de ajutor umanitatii in aceasta tranzitie. Deci practic Noi suntem Ei!
Ei nu puteau forta aceste schimbari din afara, dar au invitat energiile inalte, sa vina aici pe pamant si sa impamanteze energiile Cosmice, si acesta e motivul pentru care Federatia poate veni in aceasta lume, pentru ca am integrat Constiinta Luminii in aceasta realitate. Daca nu ar fi existat voluntari care sa vina aici sa ridice nivelul de constiinta, acest tip de Contact nu ar fi fost posibil.
Noi am venit pe Pamant si am ales sa uitam totul, dar incet incet am inceput sa ne amintim cine am fost in acest proces. Usor, usor am inceput sa ridicam nivelul constiintei umanitatii catre o Cunoastere Superioara. Deci acesta a fost un parteneriat pe termen lung, invitand federatia sa ne viziteze acum, aici. Nu e doar un accident.
Asadar oamenii care au vazut in “Primul Contact” drept o interferare, au uitat ca oameni din alte sisteme solare, Universuri si Dimensiuni au fost aici de mii de ani conlucrand pentru bunul mers al acestui eveniment.
Noi, Federatia Galactica, de fapt luam cu noi pentru totdeauna acasta experienta de a fi pe Pamant si o impartasim cu alte civilizatii. Noi vom ajuta si alte civilizatii care abia se trezesc, intocmai cum o facem cu voi acum, asa precum si noi la randul nostru am fost ajutati. Este natural faptul ca ne ajutam unii pe ceilalti sa trecem prin diferite niveluri ale creatiei.
Noi de fapt vom avea diversitate foarte mare pe Pamant in timpul acestei schimbari, deoarece fiinte din alte sisteme planetare vor face parte din acest prim contact. In principiu vor fi prezentati fiintele asemanatoare oamenilor, iar apoi celor tip Felina, fiintelor Leu, si asa mai departe, precum si celor tip reptilieni, puntru ca nu toti sunt aserviti intunericului. Nu putem judeca pe nimeni dupa aparenta fizica, este inima care conteaza in primul rand. 
Vom gasi unitatea prin aceasta diversitate in acest prim contact. A fi Unul nu inseamna a Fi La Fel. Inseamna sa daruiesti si sa onorezi unicitatea care exista in fiecare asa cum sunt ei. Exista multe Ceremonii planetare in diferite civilizatii, care sunt parte din asa zisa lor cultura. Vom gasi calea de a vietui aici pe Pamant. Federatia Galactica este aici pentru a ne ajuta, a ne indruma, nu pentru a ne prelua sarcinile.
Bucurati-va de micile evenimente din vietile voastre actuale, pentru ca nu le veti mai experimenta pentru mult timp. In curand lucrurile nu vor mai fi la fel. Realitatea voastra se va schimba. Am prezentat doar la suprafata cum se vor derula lucrurile, dar cred ca va imaginati ce energii ne vor fi introduse.
Te-ai putea intreba cand va fi primul Contact?
Acesta nu e un joc de asteptare. Alegem sa asteptam sau alegem SA FIM CEEA CE DORIM SA EXPERIMENTAM acum si aici? Numai e nimic de asteptat, suntem in mijlocul evenimentelor. 
“Contactul Oficial” nu reprezinta un singur eveniment, ci are mai multe faze. Se intampla chiar acum, escaladand si devenind din ce in ce mai evident. Tine de capacitatea noastra de a avea incredere si de a stii ca ceea ce cautam rezida inauntrul Inimilor noastre.

Noi suntem Federatia Galactica & Comandamentul Ashtar, Ambasador-Diplomat reprezentand energiile de pe Sirius. Va urez Pace si Bucurie in aceasta transformare de constiinta. Nu sunteti singuri (alone), sunteti toti ca unul (All-one). Misiunea mea este sa fiu Schimbarea aici si acum, amintindu-le calatorilor de aici cine sunt ei cu adevarat, oferindu-le un exemplu viu.
La final va spun ca nu e Nimic Nou sub Soare, asa ca fiti versiunea Voastra evoluata
Ben-Arion

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu