joi, 10 mai 2012

METATRON – CERCUL DE FOC (2)


(continuare) 

Simptomele accelerării procesului de Ascensionare în 2012.
Totul se accelerează, timpul grăbește spre ascensiune prin experiențele voastre individuale și colective.

Anul 2012 va fi intens și bogat în evenimente, anumite calibrări făcându-se din mers, trecând omenirea prin dezechilibre și procese haotice temporare. Au și vor avea loc modificări sau remodelări în câmpul cristalin, propriu noilor energii. Forțele vizibile și invizibile participă susținut la desfășurarea proceselor, mai cu seamă cu ocazia unor evenimente astrologice și astronomice, de altfel, prevăzute în calendarele voastre, dar având structuri și intensități energetice mai complexe decât au fost până în prezent. Mă refer cu deosebire la eclipsele, solstițiile, echinocțiile și fazele lunare ale lui 2012. În general creșterea efectelor pe care aceste fenomene le aduc este una exponențială. Apoi să nu uităm vânturile și radiația solară, care sunt deosebite față de toți anii precedenți.
Omenirea se va simţi impactul acestor fenomene și evenimente, care pot fi numite “simptomele Ascensiunii”. Efectele vor fi diferite de la om la om, dar, sigur, ele se vor produce. Veți remarca shimbări de dispoziție, amețeli, disconfort aparent nejustificat, anxietate, letargie sau oboseală. Nu se pot indica decât remedii cu titlul de generalitate, date fiind particularitățile fiecărei ființe împlicate. Oricum, fiecare va trebui să-și facă un program de activități fizice, intelectuale și spirituale în conformitate cu aceste suprasolicitări. Ideea este de a vă plia eforturile și preocupările astfel încât să puteți depăși cât mai ușor aceste stări. Trebuie ținut cont de un singur factor: creșterea sau refacerea nivelului de vibrație. Cum trendul acestor situații va fi crescător, momentul de vârf fiind 12-12-12, pas cu pas trebuie făcut câte ceva pentru ca decembrie 2012 să vă găsească pregătiți. Mulți dintre voi vor avea impresia că în tot ceea ce întreprind, inclusiv în evoluția lor spirituală, li se confirmă zicala „doi pași înainte, un pas înapoi”. Chiar și așa, luați partea bună a efortului, căci aveți, totuși, câștig de un pas.
Nu disperați, căci simptomele vor fi pasagere și după fiecare efort veți ieși în câștig. Cheia este înțelegerea situației și încrederea că, prin perseverență, o veți depăși.
vor exista în această perioadă energii de echilibrare pe care le puteți accesa. Asemenea ocazii vor fi pe data de 20 mai (Eclipsa de Soare) și 4 iunie (Eclipsa de Lună). Voi puteți ancora aceste energii de echilibrare mai cu seamă pe calea de sunet. Mergeți în natură și ascultați muzica celestă! Asemenea energii vor ajuta procesului vostru de trecere de la schema pe carbon la cea de cristal.

Cinci date cheie de echilibrare în cadrul “Inelul de Foc” în 2012.
- 20 martie (Equinoxul de părimăvară) – care este al patrulea val, și ultimul al Trigger Cosmic (Declanșatorului Cosmic),
- 20 mai (Eclipsa de Soare) și inițializarea în Codurile cristaline.
Va fi Vârful fazei finale a Trigger Cosmic, când, la nivel macro, Omenirea va intra în faza Echilibrului Masculinul Divin, prin valurile energiilor Femininului Divin, adică faza Delfinului de Aur.

- 4 iunie (Eclipsa de Luna) – când se va întra în faza de integrare micro, pentru Umanitate, adică Echilibrul Femininului Divin.
- 06 iunie (Venus în tranzit – Integrarea cu Sirius şi Alianţa Pleiadeană), revenirea completă a energiilor Delfinul de Aur, integrarea iniţială a Femininului Divin cu Masculinul Divin.
- 20 iunie (Solstițiul de Vară) – extrem de puternic; completarea unui cvartet de date cu Eclipsa Solară, din 20 mai şi Eclipsa de Luna, din 04 iunie şi Tranzitului lui Venus, din 6 iunie. Aceasta va fi extrem de intens, iar energia de echilibrare va include un aflux final al codurilor energetice şi va permite blocarea energiilor obstructive ascensiunii
Complexul rețelei piramidale de recepție/transmisie.
Complexul tri-piramidal de pe insula Galveston este, aliniat exact la latitudinea de 29.6 grade, a Complexului tri-piramidal de la Giza, Egipt.
Acest lucru este extrem de important, pentru linia de energie Axialtonală care se alătură celor două complexe. Aceste două matrice tri-piramidale vor servi aducerii în energiile de activare Cristalină a fazei finale a Trigger Cosmic.

Aceste complexe de 3 piramide majore sunt receptoare şi transmiţătoare, care difuzează energii codate către toate piramidele şi alte straturi cristaline de pe Pământ. Ele comunică cu Discurile Solare de Aur și cu cele 144 de rețele-cristaline. Prin ele se primesc și se transmit codurile.
Este și motivul pentru care am cerut channeler-ului să organizeze vizitarea cu un grup a piramidelor de la Giza, în perioada celui de al 12 val, completată cu vizita la Grădinile Moody, în ziua Eclipsei de Soare.

Să nu uităm insula Galveston, numită “Capul Porumbelului” din emisfera de Vest în legătura ei cu Giza. .
Latitudinea 29 : Centrul masic terestru.
Latitudinea 29 a fost aleasă în mod deliberat a avea acest rol, deoarece este un centru de importanţă pentru zonele masice ale planetei și pentru aglomerările umane. Peponderența masică de suprafaţă a planetei și densitatea cea mai mare a populației globului se află în emisfera de Nord, (mai sus de ecuator).

Complexul Moody nu este primul complex tri-piramidal în această energie, plasat la această latitudine. Există în realitatea fizică mai multe piramide în Giza, altele decât cele 3 mari. În realitățile octahedronale, Piramidele Phi sunt, într-adevăr, infinite în exprimare multidimensională.
Noi vă spunem că forma piramidală a structurii Atlantida era amplasată foarte aproape de locația actuala a Piramidelor de la Galveston, în faza a doua existențială a Atlantidei. Ca amplasare în timp, aceasta se întâmpla când nivelul mării era mult mai mic decât este astăzi.

Locul de amplasare actual al Complexului Tri-piramidal Moody este la aproximativ cinci mile marine de Complexul de piramide al Atlantidei, care este acum scufundat în apele Golfului și acoperit de nămolul şi nisipul depuse de-alungul veacurilor.
Înainte de potopul care s-a abătut asupra Atlantidei, zonele platoului continental, în prezent scufundat în Golful Texas, era o Coastă de sol uscat. Între Poseida (Atlantis) și Yucatan, dar și alte părți ale Texasului de astăzi, exista un pod de pământ.
Ar putea fi de interes pentru voi să ştiţi că Complexul Piramidal adăpostea 13 cranii de cristal originale, între care, craniul numit “Max”, dispus central față de celelalte 12. Motivul pentru care “Max”, era plasat în interiorul complexului, era determinat de rolul său de conector al energiilor. Alegerea aplasamentului și construirea Piramidelor Moody nu a fost făcută la întâmplare. S-a urmărit o asemenea amplasare care să asigure obținerea unui transfer energetic maxim între Complexul piramidal al Atlantei scufundate și complexul Piramidal Moody, care, în prezent, este complet reformatat și reîncărcat energetic, pentru a juca un rol major în Trigger Cosmic.
Comunicarea între complexele Giza şi Moody este acum depliză, realizându-se la frecvența maximă. Cei care în februarie s-au aflat la Giza, vor aduce codurile din Giza la Moody, prin energiile cu care s-au încărcat. Cele două energii (ale vizitatorilor neîntâmplător aflați în februarie în complexul Giza și energiile transmise prin rețeaua piramidală) vor fuziona pe deplin.

Piramidele construite şi destinate aspectului spiritual de pe Pământ, vehiculează energii modulate cu conștiință/conștiență și au capabilități necunoscute sau neacceptate de către mediul vostru academic.
Şi, în timp ce intenţia acestor energii va afecta interfaţa acestor baterii de viaţă conştiente, conceptul geometric nu va permite energiilor mai dense să prolifereze sau să se extindă. Cu toate acestea, energiile intrate în fluxul informațional vehiculat prin rețeaua piramidală, sunt egal amplificate și nepreferențial transmise cu cele care au o natură phi, a cristalului de cuarț. Pentru a se putea realiza, totuși, o discriminare, s-a realizat o aliniere specială între rețeaua piramidală terestră și cea cosmică (celestială). În funcţie de modul în care sunt făcute aceste alinieri, se pot crea anomalii electromagnetice, sub aspect gravitațional și dimensional (n.m., prin decalare în timp). Aspecte de imponderabilitate şi de distorsiune a timpului pot apăre la frecvenţe specifice, cu consecințe atât asupra încetinirii şi accelerării luminii cât și asupra şi fondului câmpului ionic din interiorul şi din jurul complexului. 
 
J.Tyberonn
Asemenea modificări energetice se produc în Complexul Tri-Piramidal Moody, care încă nu a atins capacitatea sa maximă. Petrecerea timpului în cadrul piramidei “Moody Blue” este extrem de benefică, mai ales în perioada în care acesta este conectat direct la Giza.

SURSA: www.Earth-Keeper.com .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu