duminică, 20 mai 2012

TOLEC: EVENIMENTUL SE VA PRODUCE ÎN CÂTEVA ZILE


Acest articol apartine blogului Biblioteca Secreta 


În data de 17 mai 2012, Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pămant, a anunţat pe andomedacouncil.com că în câteva zile urmează să aibă loc evenimentul cosmic de care a amintit încă de la primele rapoarte cu privire la ultima bază submarină reptiliană de pe Terra, şi ulterior inclusiv în emisiunea “2012: Anul extraordinar” a moderatorului Tim Bravo.

Acest eveniment cosmic este unul complet natural, şi va avea loc la o mare distanţă de ţărmul costei statului american Oregon (aflat în nordul Californiei – nota AIM), în largul Oceanului Pacific.

Deşi acest eveniment a fost deja anunţat de Tolec, el este important pentru a demonstra încă o dată (dacă mai era nevoie) că informaţiile oferite de el sunt credibile.

Tolec anunţă că deja a furnizat date concrete în ce priveşte locaţia exactă a acestui eveniment, unor jurnalişti de încredere, care nu vor dezvălui public aceste informaţii înainte de vreme, dar care, în acest fel, vor putea să confirme, dacă doresc, autenticitatea informaţiilor oferite de Tolec în avans.

Mai mult, pentru a oferi publicului încă un raport credibil despre ceea ce urmează să se petreacă, Tolec anunţă că o altă sursă, independentă, a publicat deja un avertisment în legătură cu acest eveniment. Avertismentul vine sub forma unei comunicări paranormale de la Bren-Ton, o fiinţă extraterestră care se pare că este comandantul unei nave numită Athabantian.

Iată în cele ce urmează conţinutul acestei avertizări:

“Salutări, numele meu este Bren-Ton. Noi, cei de la bordul navei Athabantian dorim să vă dezvăluim următoarele.

Noi credem că în următoarele câteva zile va avea loc un eveniment geologic de mare importanţă pentru planeta voastră. Va fi centrat undeva lângă coasta de nord-vest a Statelor Unite. [...] Va avea efecte asupra coastei, dar şi mai departe, în interiorul continentului. Nu putem prezice toate detaliile despre efectele acestei mişcări tectonice submarine.

Există condiţiile ca să apară o ruptură majoră de-a lungul plăcii tectonice Juan de Fuga, acolo unde se întâlneşte cu placa Pacificului, la mare distanţă de coastă. Tensiunile tectonice cresc continuu în acea zonă, şi acestea pot cauza apariţia unui cutremur şi a unor valuri tsunami, dacă tensiunile sunt eliberate întrun mod violent. Există posibilitatea ca ele să fie eliberate însă întrun mod gradual, şi fără efecte distrugătoare. Pentru noi nu este foarte clar cum vor evolua lucrurile.

Este un fenomen natural care apare datorită faptului că Pământul îşi modifică forma. Nu este vorba de nicio încărcătură nucleară, aşa cum a fost cazul bombei detonate lânga coasta Japoniei, şi din cauză că are cauze naturale noi nu avem permisiunea să intervenim.

Mark, ştim că eşti neîncrezător în a publica această informaţie. Cu toate acestea, noi nu dorim să întârzii publicarea avertismentului, pentru că unii oameni ar putea să fie afectaţi de eveniment şi este important să fie avertizaţi.

Tuturor vă transmitem binecuvântări, noi cei de la bordul navei Athabantian”.

Tolec spune că este plăcut surprins, ca om de pe această planetă, atunci când alte surse independente confirmă, fără a fi solicitate dinainte, informaţiile primite de la Consiliul Andromeda. Mai ales în acest caz special.

Tolec menţionează din nou că distrugerea completă a acestei ultime baze reptiliene de pe Pământ va fi marcată de o mare sferă de energie luminoasă, pe care unii o vor numi “orb”. Va fi vizibilă de pe coastă, dar şi din largul oceanului. Şi poate fi considerată un marcator, un indicator, sau un semn care arată că această ultimă bază reptiliană este distrusă.

El subliniază că odată ce se va petrece şi acest eveniment important, el va avea permisiunea să publice raportul întreg şi detaliat cu privire la distrugerea acestei baze submarine reptiliene.

La întrebarea “Ce se va petrece cu cei care nu vor dori să faca ascensiunea în noua dimensiune, cei care vor dori să rămână în această dimensiune fizică?”, Tolec revine cu detalii.

El spune că toţi cei care se vor afla pe Pământ în ianuarie 2014 vor ascensiona cel puţin în cea de-a 4-a dimensiune. Alţii, datorită evoluţiei superioare pe care deja o vor fi experimentat până la acea dată, vor ascensiona în dimensiunea a 5-a. “Vă rog să reţineţi că ridicarea frecvenţei de vibraţie a acestui sistem solar, inclusiv planeta Pământ, face parte din destin, este o evoluţie planificată”, spune el.

În ceea ce priveşte pe cei care vor dori să rămână în această desitate fizică, să-şi trăiască viaţa la fel ca până acum, ei vor avea posibilitatea să aleagă, sau nu, să se mute pe altă planetă foarte asemănătoare cu Terra de dinainte de perioada industrială. Această planetă se află tot în galaxia Calea Lactee. În ceea ce priveşte localizarea acesteia, dacă ne gândim la galaxie ca la un cadran de ceas clasic, în timp ce Terra se află undeva în zona unde ar fi ora 7, această nouă planetă este undeva în zona orei 10, pe celălalt braţ spiralat al galaxiei.

Oamenii care vor alege de bunăvoie să călătorească spre această planetă, vor fi anunţaţi din timp de plecare în anul 2013, cu 5 luni înainte de ianuarie 2014.

Va urma o perioadă de tranziţie şi acomodare, de transport, de 10 – 12 ani, aşa cum calculăm noi timpul acum. Această perioadă este necesară pentru acomodarea tuturor acestor oameni unii cu alţii, ei venind de pe multe continente şi din multe culturi diferite. Totodată, ei vor învăţa multe lucruri despre planeta unde vor ajunge, ce fel de viaţă este acolo…

În plus, în tot acest timp ei vor învăţa regulile de bază ale vieţii acolo: nu se va tolera niciun fel de lipsă de respect faţă de planetă, nu se vor admite deloc poluare, gunoaie, secătuirea resurselor naturale, etc… Aceste tipuri de activităţi nu vor fi tolerate şi nici măcar permise.

Pentru aceşti oameni care vor continua să îşi trăiască viaţa pe această nouă planetă, ei vor avea acces şi vor putea să folosească noi tehnologii foarte eficiente şi complet curate (nepoluante). În acest fel, ei vor putea să aibă o viaţă confortabilă şi fericită pe această nouă planetă.

În legătură cu ascensiunea Pământului în dimensiunea superioară, ce se va petrece cu toate lucrurile care acum sunt fabricate din materiale ne-naturale, sintetice?

Deşi multe lucruri şi produse sunt astăzi fabricate din materiale care au la bază petrolul (o resursă naturală), fierul, şi cauciucul natural, aceste materiale nu mai sunt naturale, structura şi compoziţia lor chimică fiind alterate în procesul de fabricaţie.

[De exemplu materialele plastice (mai mult sau mai puţin solide sau elastice) sunt toate complet artificiale, deşi au la bază subproduse ale industriei petrolului - nota AIM]

Acesta este rezultatul erei “moderne” sau industriale. Toate aceste produse pe care le folosim zilnic, au în compoziţia lor materiale ne-naturale.

Toate aceste feluri de obiecte, produse, materiale, pur şi simplu se vor dezintegra, se vor disipa, atunci când planeta va ascensiona în dimensiunea vibratorie a 4-a. Vă rog să reţineţi că structura moleculară şi celulară a tuturor lucrurilor şi fiinţelor de pe planetă se va modifica devenind cristalină, de esenţă materiala mult mai fină, aşa-numita materie de natură spirituală.
Sursa: AIM



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu