luni, 30 iulie 2012

GAFĂ URIAŞĂ A PNL. Ce mesaj SECRET a trimis din greşeală presei


REFERENDUM 2012. Biroul de presă al PNL a trimis din greşeală mesajele cu care liderii formaţiunii ar trebui să iasă în presă, după referendumul eşuat de demitere al lui Traian Băsescu. Ulterior, liberalii au revenit cu un email prin care încearcă să dreagă busuiocul.



GAFĂ URIAŞĂ A PNL. Ce mesaj SECRET a trimis din greşeală presei
GAFĂ URIAŞĂ A PNL. Ce mesaj SECRET a trimis din greşeală presei

REFERENDUM 2012.. "Dintr-o eroare tehnica, mesajele interne ale PNL au ajuns si la adresele dvs. de e-mail. Ne cerem scuze pentru faptul ca v-am spam-at casutele postale, dar nici nu ne-ar deranja daca ati prelua aceste mesaje", se arată în mesajul Departamentului de Comunicare al PNL,


MAIL 1 CE VA SPUNE PNL AZI IN FATA PRESEI

- În ciuda boicotului dictat de PDL și a imixtiunii nepermise a lui Viktor Orban în viața noastră politică internă, românii au ieșit masiv la vot pentru a-și exprima opțiunea.
- Este evident că Traian Băsescu nu mai are nici un fel de legitimitate și nu se mai poate întoarce la Cotroceni, ignorând votul a 8 milioane de români. Niciodată o acțiune politică n-a avut o susținere atât de mare.
- Este o înfrângere devastatoare a lui Traian Băsescu, care nu poate fi acoperită de nici un artificiu procedural.
- Din punct de vedere politic, Traian Băsescu este demis.
- PDL a viciat în mod deliberat votul și participarea, prin boicotarea referendumului.
- Referendumul s-a desfășurat respectarea regulilor democratice. Acest lucru a infirmat încă o dată acuzațiile aberante și mincioase pe care propaganda PDL le-a adus în zilele precedente, tema iresponsabilă a „loviturii de stat” și teoria fraudării, care trebuiau să justifice agățatul cu orice preț de putere al lui Traian Băsescu și a grupării din jurul său.
- În nici un stat european și în nicio țară democratică un președinte sau lider politic nu își oprește cetățenii să-și exprime voința politică.
- Avem o responsabilitate față de cei 8 milioane de români pe care îi reprezentăm și al căror mesaj a fost cât se poate de clar.
- Nimeni nu are dreptul să ignore și sfideze voința celor 8 milioane. Comparația cu scrutinele precedente este cât se poate de relevantă:
o   În 2009, în primul tur al alegerilor prezidențiale, primii 3 clasați (Mircea Geoană, Traian Băsescu, Crin Antonescu) obținând împreună 8 milioane de voturi. În turul II, Traian Băsescu a obținut 5,2 milioane.
o   La alegerile parlamentare din 2008, toate partidele care au intrat în Parlament au obținut împreună 6,2 milioane de voturi.
o   La prezidențialele din 2004, Năstase și Băsescu au obținut împreună în turul I 7,7 milioane de voturi, iar în turul II Băsescu a câștigat cu 5,1 milioane de voturi.
o   În anul 2000, Ion Iliescu a câștigat cu 6,7 milioane de voturi, în 1996 Emil Constantinescu a obținut victoria cu 7 milioane de voturi, iar Ion Iliescu în 1992 7,4 milioane de voturi.

Sursa:  REALITATEA.NET

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu