luni, 30 iulie 2012

SaLuSa, 27 Iulie 2012



Priviţi în jur şi rămâneţi cu urechile şi ochii deschişi, căci veţi vedea dovezi ale arestărilor care încep să se răspândească în întreaga lume. 

De multe ori ne-am stimulat aliaţii să grăbească acţiunile, dar în acelaşi timp am permis aceste întârzieri pentru a ne asigura că totul decurge în siguranţă. 

Cantitatea de dovezi împotriva celor care au corupt sistemul bancar este copleşitoare şi este aşadar timpul perfect pentru a acţiona. Aceste aspecte sunt între cele mai importante pentru a fi luate în calcul şi următoarele noastre mişcări vor fi pentru a aduce rezultate. 

Este clar că vechiul sistem trebuie să fie în totalitate schimbat şi în momentul de faţă, băncile sunt foarte mari şi puternice. În final, trebuie să fie reduse ca mărime şi să fie direcţionate în beneficiul oamenilor pe care îi servesc. 

De departe, cea mai mare problemă sunt datoriile şi oferind mai multe “cauţiuni” nu face decât să agraveze situaţia existenta şi să ameninţe cu colapsul total. 

Asta, oricum este o binecuvântare deghizată, căci situaţia este iremediabilă şi noi avem soluţia pe care ei vor fi nevoiţi să o accepte. 

Nu există altă cale decât iertarea datoriilor pentru toate acele ţări care au fost nevoite să facă împrumuturi. Poate fi apoi extinsă la mai multe situaţii personale, dar nu unde banii sunt datoraţi pentru servicii prestate.

Nu puteţi aştepta să mergeţi înainte şi să faceţi schimbările care vă vor ridica, decât dacă gunoiul a fost eliminat. Aşadar, Dragilor, dacă vă puteţi bucura de decesul cabalei, faceţi-o conştienţi de faptul că în curând nu vor mai putea să vă controleze modul de viaţă în nici un fel. 

Nefericirea, sărăcia şi lipsurile vor fi schimbate de venirea abundenţei, odată cu reinstaurarea libertăţii. Este ceea ce aţi aşteptat şi va avansa odată ce schimbările guvernamentale vor avea loc. 

Doar lăsaţi timpul să treacă şi lăsaţi de-o parte predicţiile legate de evenimente catastrofice, căci aveţi mult mai multe lucruri pozitive către care să priviţi.

V-am spus de multe ori că totul este bine şi că sunteţi deja pe drumul către Ascensiune, unde vom vedea finalul dualităţii. 

Trebuie să fi aflat până acum că a fi pregătit pentru ascensiune înseamnă să fi renunţat cu succes la propriul adevăr şi să acţionaţi dintr-o poziţie a înţelegerii Unităţii tuturor sufletelor şi să le trataţi corespunzător. 

Nu se aşteaptă perfecţiune cât timp încă învăţaţi să vă ridicaţi vibraţiile, astfel că intenţia de a vă transforma este foarte importantă.

Sufletele care nu au trecut niciodată prin incarnări pământeşti, nu au experimentat ceea ce aţi trăit voi, dar asta nu înseamnă că nu au propriile planuri de evoluţie.

Oricum, progresul lor este mult mai lent decât al vostru şi această alegere le aparţine. Timpul nu contează în aceste alegeri şi toate sufletele sunt libere să urmeze căi ce li se potrivesc lor ca şi indivizi. 

Experienţele voastre, la fel ca toate celelalte se reunesc în oceanul de experienţe pentru a servi şi altora, astfel că nu este nevoie ca totul să fie experimentat personal. 

Acesta este motivul pentru care vă apreciem că v-aţi înrolat într-o misiune atât de dificilă, căci dualitatea supune la teste dimensionale deasupra cărora este foarte dificil să te ridici. 

Sigur că pe măsură ce acumulaţi experienţă, evoluaţi şi deşi pare lent progresul, până la urmă vă veţi ridica. Desigur că mereu dispuneţi de ajutor şi tot ceea ce este nevoie să faceţi este să trimiteţi gândul şi veţi primi un răspuns.

Chiar dacă noi, cei din Federaţia Galactică a Luminii suntem cu voi acum, la fel sunt alte Fiinţe ce şi-au luat această responsabilitate în serviciul celorlalţi. Cei din dimensiunile mai înalte sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta şi asta este foarte normal. 

După multe vieţi în vibraţiile joase, realizezi cel puţin că nu ai fost niciodată singur, deşi a părut astfel. 

Lupta dintre Lumină şi Întuneric pentru sufletul vostru s-a încheiat, dar nu vă luaţi ochii de la ţintă şi nu nu lăsaţi loc vânzătorilor de frică, ce acţionează din ignoranţă. 

Li s-a spălat creierul pentru a crede că Pământul este tot ceea ce există ca şi viaţa şi un un văd mai departe de trudă şi servitute. 

Aceia dintre voi care s-au eliberat de lanţurile acestor credinţe, vă puteţi încălzi acum în Lumina Adevărului. Sunteţi suficient de înţelepţi încât nu dor să vă ţineţi de ea, dar să mergeţi mai departe către Noua Eră.

Înainte de Ascensiune veţi fi trecut deja cu vieţile voastre dincolo de Dezvăluire şi adevărul va fi eliberat în fără voastră. 

Va deprinde de fiecare cintre voi cât de mult îl va accepta, de vreme ce nu se va face nici o presiune asupra nimănui. 

Veţi alege ceea ce corespunde înţelegerii voastre personale şi astfel veţi creşte în propriul vostru ritm. Credem că există căi mai bune de a evolua decât structurile religioase şi un venim să impunem o altă structură asupra voastră. 

Pur şi simplu afirmăm că Adevărul Este Tot Ceea Ce Există şi pe orice cale veţi merge, în final veţi ajunge la el. 

Deţineţi abilităţile necesare pentru a evolua şi pe măsură ce nivelele voastre de conştiinţă se extind, căci asta se întâmplă, va deveni mult mai uşor să rezonaţi cu credinţele ce susţin adevărul

Observăm că mulţi oameni se implica atât de mult în ceea ce este programat pentru următorii ani, că uită faptul că acest ciclu de existenţa este pe final. Lucruri carea cum vă îngrijorează atât de mult, un se vor materializa niciodată, aşadar un vă puneţi energia acolo, căci nu are nici un rost. 

Menţineţi-vă atenţia pe întâmplările imediate şi pe măsură ce Întunecaţii sunt demascaţi, aveţi suficientă compasiune pentru a-i ierta şi a le trimite Lumina.

Amintiţi-vă că fiecare dintre voi a experimentat culmile şi abisurile dualităţii şi până când nu veţi avea amintirea completă a vieţilor trecute, nu veţi şti cât de jos a ţi putut cădea. Totuşi azi sunteţi aici, stând drepţi în Lumină şi capabili de a-i ajuta pe alţii care un au atins încă acea etapă.

Dragii noştri, nu este niciodată prea târziu să vă schimbaţi viziunea şi modul de viaţă. Oricum, odată e începeţi să înţelegeţi, ridicaţi-vă şi trăiţi aşa cum credeţi că un Suflet de Lumina trebuie să fie. 

Veţi descoperi că pe măsură ce atingeţi trepte tot mai înalte, cu atât mai multă pace şi calm va intra în viaţa voastră. Veţi intra în controlul ei şi a-i ajuta pe alţii este la fel de simplu precum a străluci propria Lumina. 

Un este nevoie să faceţi mai mult, doar dacă simţiţi chemarea de a face asta. Dacă aveţi un rol special de jucat în aceste timpuri de final, fiţi siguri că va apărea ocazia înaintea voastră.

Sunt SaLuSa din Sirius şi având tehnologie şi personal mai mult decât suficient pentru a întâmpina nevoile voastre, nu vă vom da prea multe responsabilităţi. 

În acelaşi timp, voi aţi cerut şanse pentru a asista şi este o plăcere pentru noi să acceptăm aceste cereri, căci în final aveţi o karmă ce vă leagă de schimbările necesare ce trebuiesc făcute. 

Vă mulţumim pentru că v-aţi treziţi în faţa provocărilor voastre şi vă trimitem toată iubirea noastră pentru a vă ajuta.


Iti multumesc SaLuSa.
Mike Quinsey.

Website: Tree of the Golden Light
Traducere: Camelia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu