luni, 16 iulie 2012

Noul Pamant si prefacerile importante in perioada 5 mai-21 dec.2012


Primul eveniment foarte important al perioadei mentionate se va produce pe data de 5 mai 2012 cand, un avatar din planul al 12-lea se va naste pe Pamant, eveniment care va deschide Sfera Amenti. (Sfera Amenti, rasa morfogenetica creata cu 550 demilioane de ani in urma, avand 12 spirale ADN, obtinuta prin transplantarea unui suflet Matrix in corpul unui primat-bastinas pamantean. Ea este o constructie energetica condensata ce poate fi implantata intr-un corp material)

Tot incepand cu 5 mai 2012, se va produce o trezire in masa a fiintelor umane inca adormite in constiinta. Flacara Albastra a Sferei Amenti va incepe sa fie asimilata cu o mult mai mare rapiditate de catre Supraveghetorii Flacarii Albastre.

Va incepe procesul fuzionarii intre Pamant si Tara (Noul Pamant). Rezonatorii cu Flacara Albastra, vor deveni avatari pentru dimensiunea a 9-a, actionand ca energii de legatura intre Pamant si Soarele Alcyone. Purtatorii titulari ai Flacarii Albastre, isi vor activa aceasta rara gena recesiva. Aceste fiinte beneficiaza de un magnetism aparte, structura lor ADN avand o compozitie deosebita.

Cei care se vor afla vibrational la nivelul 5D, fiind si rezonatori pe frecventele Soarelui Alcyone, vor incorpora in chakra inimii (Anahata) energiile flacarii Amenti, prin intermediul retelei energetice a Pamantului. Acest fapt va provoca refacerea accelerata a spiralelor 5 si 6 ale ADN-ului.

Cand va avea loc suprapunerea dintre Pamant si Tara, cei care vor avea vibratia corespunzatoare lui 5D, vor fi transferati in aceasta noua locatie, Tara. Cei care vor avea vibratii compatibile cu dimensiunile 6 sau 7 vor ajunge in taramuri inca si mai inalte precum Aquarius, Aquafaria iar cativa vor trai printre sfinti (Cercul Christic?)

Vom trece la o noua chimie a corpului, lasand in urma vechiul corp pe baza de carbon. Corpul si mediul in care ne vom afla vor deveni mult mai rarefiate, mai putin dense. Vom lasa in urma corpurile noastre pe baza de carbon. Vom deveni mai putin densi.
Purtatorii celor trei flacari primare vor activa deschiderea Sfinxului, Marii Piramide şi Nucleul Pamantului. La acea vreme, toti cei care vor avea cel putin frecventa de vibratie corespunzatoare dimensiunii a 4-a, vor avea acces la Înregistrarile Akashice.

La data de 21 decembrie 2012 unghiul de rotatie a Pamantului in jurul propriei axe, se va muta la 45 de grade, pentru a se realiza alinierea interioara intre Pamant si Tara. Particulele mai rapide ale Pamantului vor incepe sa se transfere in hiperspatiu si va incepe programul de transmitere a datelor prin retelele de pe Pamant. Era Iluminarii va incepe cu aceasta data si dupa o asteptare de cca 250 miliarde de ani se va celebra  victoria umanitatii asupra fortelor intunecate !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu