luni, 16 iulie 2012

ULTIMA ORA DIN IRAN ! GOLFUL PERSIC STA PE UN BUTOI CU PULBERE: IRAN A FINALIZAT PLANUL DE INCHIDERE A STRAMTORII HORMUZ, FAPT CE AR DECLANSA UN RAZBOI TERIBIL ! INTRE TIMP, SUA TRIMITE DRONE SUBACVATICE IN GOLF!


Acest articol apartine blogului Secretele Sistemului


Iranul a anuntat astazi ca planul pentru inchiderea Stramtorii Ormuz este gata. Oficialii au spus ca mai este nevoie doar de ordinul sefului de Stat Major,Hassan Firouszabadi,care la randul sau are nevoie de acordul Liderului Suprem al tarii,Ayatolahul Al-Khamenei.SUA a avertizat insa ca in cazul in care stramtoarea pe unde trec zilnic aproximativ un sfert din transporturile de petrol din intreaga lume va fi inchisa,va lansa o riposta militara.
  
   Seful de Stat Major al Iranului a avertizat ca Iranul nu glumeste cand afirma ca va inchide stramtoarea,si ca acum statul islamic are si un plan finalizat pentru a face acest lucru.Specialistii spun ca in caz ca acest lucru se va intampla,pretul barilului de petrol ar putea exploda,ajungand chiar la 300-500 de dolari/baril ,in conditiile in care acum barilul este de 100 dolari.Acest lucru ar insemna practic ca lumea va fi aruncata intr-o criza petroliera fara precedent.

   Intre timp,SUA a trimis o flota de roboti submarini care vor “curata” apele Golfului Persic de minele iraniene.Aceste drone au 1.3 metri si 43 kg, se pot scufunda la aprox 300 metri si sunt produse de firma germana Atlas Electronik. Submarinele sunt controlate de la distanta prin cabluri din fibra otpica si sunt dotate cu camere video .Pretul pentru un astfel de aparat este de 100.000 $ .
   Iranul insa a avertizat ca monitorizeaza fiecare miscare a dusmanului in apele de langa granitele sale.Acestia sunt in alerta 24 din 24 si urmaresc tot ce se intampla de la Marea Caraibelor pana la Marea Oman si Golful Persic.Teheranul isi mentine prezenta navala continua in Golful Persic,langa granitele cu apele internationale.SUA are deja prezente in apele internationale ale golfului doua port-avioane, USS Enterprise, si USS Dwight D. Eisenhower,iar in august li se va alatura si USS Abraham Lincoln.Pe langa acestea si dronele submarine proaspat sosite,SUA mai mentine mai multe vase de razboi de mici dimensinuni.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu