marți, 28 august 2012

BILDERBERG 2012 A DECIS: VIITORUL PREŞEDINTE AL SUA VA FI MITT ROMNEY!


Mitt Rommy
Unul dintre cele mai importante evenimente conspiraționiste ale anului 2012 este celebra întâlnire a misteriosului grup Bilderberg. Evenimentul s-a produs în Chantilly, Virginia, unde cei mai importanţi oameni ai planetei s-au întâlnit cu un scop precis, acela de a-l desemna pe noul președinte al Statelor Unite ale Americii.
Există zvonuri conform cărora chiar înaintea alegerilor din SUA, grupul Bilderberg se reunește pentru a al “încorona” pe viitorul președinte. În anul 2008, când Barack Obama şi Hillary Clinton se băteau pentru fotoliul celui mai puternic om din lume, a avut loc o întâlnire secretă intre reprezentanții grupului Bilderberg şi cei doi candidaţi. După ce au trecut probele de foc, dar şi de loialitate, unul dintre ei a fost pe placul Bilderbergilor. După cum vă puteţi imagina acesta a fost Barack Obama, care câteva săptămâni mai târziu a “câştigat” alegerile prezidențiale din SUA (democratic).
Atunci când avionul cu cei doi candidați a revenit la Washington doar unul dintre ei era la bord, Hillary Clinton. Acesta a fost semnul că Obama este preferat la încoronarea tronului american. Aşa s-a întâmplat cu preşedintele George H.W. Bush în 1985, cu preşedintele Bill Clinton în 1991, cu Tony Blair în 1993 sau cu Romano Prodi, fostul şef al Comisiei Uniunii Europene, în 1999.
Reporterii de la The Guardian l-au zărit la întâlnirea Bilderberg 2012 pe contracandidatul lui Obama în cursa prezidenţială, Mitt Romney. Acesta nu a fost trecut pe lista invitaților oficiali, fapt pentru care se presupune că SUA va avea un nou președinte. El a fost ales, încoronat de cei mai puternici oameni ai planetei, printre care şi David Rockefeller în vârstă de 96 de ani.
Pe de cealaltă parte Mitt Romney câștigă alegerile preliminare din foarte multe state din SUA. Acesta nu este o simplă coincidenţă, pentru că democrația americană este doar un simplu balon de săpun aruncat în ochii credulilor de cei mai bogaţi oameni de pe planetă. Democrația americană nu exista, grupul Bilderberg este cel care decide viitorul SUA, iar restul poveştii cu campania electorală şi alegerile nu sunt decât un circ ieftin pentru a hrăni gloata înfometată de libertate. Mitt Romney este viitorul președinte al SUA!
EFEMERIDE. RO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu