joi, 1 noiembrie 2012

Campul emotional



“Stim deja ca “reactia emotionala” negativa hraneste o structura energetic informationala cu frecventa de vibratie negativa.

Orice persoana, prin gandurile sale, alimenteaza astfel de structuri de cate ori emite pe frecventa de vibratie a respectivei structuri.



Şi asta nu-i totul; conectarea omului la structurile energetice negative existente in campul informational global atrage evenimente din realitatea inconjuratoare sau “variante de viata” specifice.


În consecinta, cand gandim cu nemultumire, cu teama, cu disperare sau cu orice alte stari emotionale negative ne conectam la diferite evenimente de viata prin intermediul carora “suntem agatati” de structurile energetice negative.
Astfel, evenimentele de viata, bune sau rele, frumoase sau urate, drepte sau injuste, pe care le dorim prea intens sau nu le dorim deloc nu sunt altceva decat “carlige” prin care continuam sa hranim “niste structuri informationale” fixate pe frecventa de vibratie a mintii noastre.


Important este sa ne abatem de la obiceiul de a interpreta si gandi lumea in culorile sumbre ale gandurilor negative. Consecinta si costul acestui obicei este prea mare, avand in vedere ca, simplul fapt de a ramane agatati in frecventele joase ale acestor structuri energetice inseamna a accepta variante de viata corespunzatoare emisiilor respective.
Chiar daca noi nu facem legatura intre gandurile, trairile interioare personale si ceea ce se intampla la nivelul evenimentelor de viata, la o privire atenta vom intelege ca ele au “aceeasi esenta”.


Paradoxul experientei in viata de zi cu zi consta in faptul ca se poate sa fim bine intentionati, chiar idealisti, cu multe calitati si reusite, dar – in acelasi timp – tocmai unele dintre atitudinile pozitive sa ne puna intr-o relatie incordata cu anumite aspecte ale lumii: si astfel ajungem sa generam ganduri si emotii negative tocmai pentru ca respingem si mai ales subliniem (evidentiem) lucrurile nedrepte, nefericite, discordante sau urate ale lumii.


Din orice motiv am emite energie negativa, “structurilor energetic-informationale” nu le pasa; ele doar se hranesc cu revolta, cu suspinele, cu durerile, nemultumirile si temerile noastre.


Iata de ce, pentru a schimba o “varianta negativa de viata” noi avem nevoie sa gandim diferit.


Sa ne schimbam atitudinile mentale. Şi, nu in ultimul rand, sa avem abilitatea de a vedea in tot ce ne supara, ne deranjeaza, ne produce emotii negative un stimul pentru ca mintea noastra sa emita negativ si sa atraga apoi evenimente mai negre.


Asadar, sa privim cu intreaga responsabilitate catre atitudinile pe care le avem; daca-i dispret, se poate sa dispretuim pe buna dreptate pe cineva, dar structurile energetice negative (atentie, acestea nu sunt persoane!) sunt neinteresate de dreptatea noastra. Ele ne absorb energia negativa emisa si ne tin legate de ele.
Daca avem motive sa detestam, sa uram, sa atacam pe cineva, situatia sta la fel.


Emisia noastra emotionala este cheia problemei.


Apoi, schimbarea atitudinii fata de problema respectiva ne ajuta, incetul cu incetul, sa ne modificam emisiile si sa ne intalnim cu evenimente, situatii si lucruri mai placute in viata.


Sa retinem ca plutim cu totii intr-un camp informational. Deci atentie la judecatile emise asupra altora!
Cand ne zgindare o situatie, o persoana, un eveniment, nu persoana, situatia sau evenimentul ne iau energia, cat structura energetica la care noi “aderam” prin propriile ganduri.”


Maria Timuc
Sursa: 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu