joi, 1 noiembrie 2012

SUA URMEAZA SA ATACE IRANUL CU BOMBE ATOMICE !!


Planul secret pe care îl are Statele Unite ale Americii împotriva Iranului a fost elaborat încă din anul 2004. Congresul american a oferit Pentagonului undă verde în atacarea Iranului cu bombe atomice, cât şi convenţionale. Suma alocată pentru un viitor război a fost de 6 miliarde de dolari americani.
Un an mai târziu, în 2005, au fost identificate peste 450 de ţinte suspecte, care urmau să fie atacate atunci când va începe desfăşurarea unui război de amploare. Armata SUA doreşte eliminarea tuturor bazelor militare în care partea iraniană dezvoltă proiectul atomic, sau cel puţin această este “scuza” declanşării viitorului război mondial.
Preşedintele Obama a aprobat în mare parte politică utilizării armelor nucleare în Iran“, scrie Michel Chossudovsky, profesor la Universitatea din Ottawa, în noua sa carte Spre al Treilea Război Mondial: Pericolele unui război nuclear.
Administraţia de la Casa Albă a aprobat utilizarea bombelor nucleare în cazul în care SUA alături de Israel vor ataca Iranul.
Ceea ce se petrece în prezent cu Iranul este o iluzie pe care SUA vrea s-o ofere întregii lumi. America este autorizată să folosească arme atomice de şase ori mai puternice decât cea utilizată la Hiroşima întrucât se doreşte eliminarea programului nuclear care nu există în Iran.” mai susţine Chossudovsky în cartea sa.
Este de observat cum SUA şi-a intensificat transporturile militare spre Israel, aliaţii din NATO, precum şi în ţările învecinate cu Iranul. Iniţial SUA a livrat 500 de bombe BLU-109 în Israel şi apoi bombe termonucleare în Belgia, Germania şi Italia. Turcia, un alt partener al SUA, a fost alimentată cu 90 de bombe B61.
Toate aceste date certifică faptul că după alegerile prezidenţiale, SUA alături de Israel şi aliaţii NATO vor ataca Iranul cu bombe atomice pentru a înlătura pericolul atomic. Este ciudat, nu este aşa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu