duminică, 11 noiembrie 2012

HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNII: Săgetătorii au dileme casnice, tensiuni în relaţie pentru Scorpioni


Află care sunt previziunile astrelor pentru zodia ta în săptămâna 12 - 18 noiembrie. Descoperă cum vei sta cu sănătatea, dragostea, banii sau cariera, dar şi care sunt provocările tale majore din această perioadă.

Horoscopul săptămânii
Horoscopul săptămânii

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Îţi doreşti ca anumie părţi din viaţa ta să nu se modifice niciodată, dar, în această săptămână, vei simţi că anumite schimbări sunt deja pe drum. În relaţia cu partenerul tău, va trebui să accepţi că unul dintre voi este pe zi ce trece mai încordat, de aceea este nevoie de o schimbare. Nu este bine să-ţi ascunzi grijile şi temerile, prin urmare încearcă să discuţi cât mai repede cu partenerul tău, despre sentimentele voastre. Răspunsul pe care îl vei primi ar trebui să te liniştească, mai ales dacă este destul de evident că veţi rămâne împreună.
 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu tot ce speri să realizezi se va întâmpla, în această săptămână, dar vei face câteva progrese. Nu nesocoti momentele de relaxare, pentru că acestea te pregătesc cu adevărat să înfrunţi cu curaj evenimentele ce vor urma. Câteva ore petrecute în faţa televizorului sau ascultând muzică, în timp ce stai relaxată pe canapea, vor face minuni. Eşti pe punctul de a descoperi metoda cea mai bună pentru a rezolva o dilemă casnică, ce a rămas nerezolvată de prea mult timp, mulţumind astfel pe toată lumea.

Capricorn (22 decembrie - 20 ianuarie)

Bunăvoinţa care ţi se va oferi, atunci când te aştepţi cel mai puţin, te va ajuta să depăşeşti mult mai uşor o situaţie dificilă. Te vei simţi mândră de eforturile tale, si recunoscătoare pentru felul în care o anumită persoană a intervenit atât de repede, atunci când a văzut că ai nevoie de ajutor. Nu uita niciodată favoarea pe care ţi-a făcut-o acestă persoană şi bunăvoinţa cu care te-a copleşit. De fapt, ai putea da amploare acestui moment, oferindu-ţi ajutorul, la rândul tău, altei persoane. Gândurile tale vor fi optimiste şi te vei simţi acum mult mai încrezătoare.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

În ultima perioadă, ai fost obligată să laşi pe locul doi activităţile distractive, dar, în această săptămână, vei avea mai mult timp pentru relaxare. Vei prelua conducerea în planificarea evenimentelor viitoare, iar scopul principal va fi să te concentrezi pe cele mai dragi ambiţii ale tale. O dată ce totul va fi pus la punct, te vei grăbi să acţionezi, conform planurilor stabilite. Dezvoltându-ţi ideile şi punându-le în practică, vei avea un sentiment de împlinire. Evită să-ţi asumi prea multe responsabilităţi deodată, altminteri vei descoperi că îţi va fi foarte greu să le îndeplineşti, mai ales în această săptămână.

Peşti (19 februarie - 20 martie)

Viaţa de familie continuă să-ţi ocupe mult timp, dar vei fi fericită. Dacă te gândeşti să te implici într-o afacere financiară de lungă durată, oricare ar fi natura acesteia, se pare că influenţele astrale te vor favoriza. Tu şi un nou prieten sau partener sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Acest lucru poate aduce un angajament permanent. Dacă promiţi că vei face un anumit lucru, respectă-ţi promisiunea şi, astfel, oamenii vor învăţa că se pot baza, cu adevărat, pe tine.

Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Eşti atât de dinamică, încât deseori îi uimeşti pe cei din jurul tău, dar, de data aceasta, comportamentul tău îi va ajuta pe cei neajutoraţi şi, în acelaşi timp, te va urca pe scara succesului. Lucrul acesta se va aplica la locul tău de muncă sau într-o poveste de familie. Ideea principală, de fapt, este că vei acţiona dezinteresat, dar şi luând în considerare sentimentele celorlalţi oameni. Este o săptămână prielnică să te organizezi şi să faci puţină ordine în viaţa ta, mai ales că stilul tău este extrem de eficient.

Taur (21 aprilie - 21 mai)

Plimbările în natură, distracţiile liniştite, cărţile bune şi muzica de calitate sunt ingredientele potrivite pentru a avea o săptămână de noiembrie fericită. Spre deosebire de rutina obişnuită, acum ţi se va părea extrem de interesant să faci lucrurile de una singură, mai ales că vei avea intenţia să te implici în câteva situaţii provocatoare. Dacă există cineva apropiat, care vede lucrurile şi problemele la fel ca tine, poate că ar fi indicat să-i împărtăşeşti gândurile şi ideile tale, fapt ce poate crea între voi o legătură de prietenie fascinantă şi profundă.

Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ţi se vor deschide oportunităţi interesante şi surprinzătoare, în timp ce vei călători pe teritorii necunoscute. Te-ai putea trezi în locuri inedite, alături de oameni deosebiţi, dar care te pot ajuta să ieşi dintr-un labirint plin de complicaţii şi contradicţii. Te aşteaptă câteva succese reale de-alungul drumului, dar trebuie să nu alegi partea cea mai rapidă şi uşoară, va trebui să munceşti din greu şi mai mult, iar rezultatele vor fi extraordinare.

Rac

Vei primi mai multă atenţie decât îţi vei dori, dacă te vei încăpăţâna să susţii o idee nepopulară, dar, în curând, cu un gest binevoitor şi un zâmbet cald vei reuşi să-i convingi pe toţi că ai dreptate. Spune-le celor implicaţi ce speri să realizezi, asumându-ţi anumite riscuri, astfel încât aceştia să fie de acord cu tine şi să te susţină. La început, nu veţi fi pe aceeaşi lungime de undă, dar în cele din urmă le vei câştiga încrederea şi vor fi de partea ta. Nu răspunde prea repede la o cerere de împrumut, pentru că s-ar putea să ai numai de pierdut.

Leu (22 iulie - 22 august)

În această săptămână, parteneriatele şi relaţiile obişnuite sunt evidenţiate, într-un mod plăcut. Fă-ţi cunoscute ideile, iar acest lucru te va ajuta să găseşti soluţii inovatoare la problemele tale. Dacă cineva îţi oferă o mână de ajutor, în această săptămână, nu o refuza. Fie că este vorba de plăcere sau a duce împreună, la bun sfârşit, o activitate, chiar dacă ai unele indoieli că nu le veţi putea îndeplini cu succes, merită totuşi să încerci. Strategia stabilită pentru progresul carierei tale va fi revizuită, prin urmare, iti vei petrece mai mult timp alături de cineva cu mintea ascuţită.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pune-te pe tine pe primul loc. Este important să te păstrezi tot timpul în formă şi să-i laşi pe ceilalţi să aibă grijă de ei. Dorinţa de a ajuta pe cineva îţi poate pune în pericol propriile progrese. Munceşte de una singură, dacă trebuie, şi finalizeată-ţi proiectele stabilite, pentru că acum este o perioadă favorabilă pentru a merge înainte, dar fără să atragi atenţia asupra ta. Dacă vei mai continua să amâni reparaţiile necesare locuinţei tale, vei avea probleme majore, deci ai grijă de aceste lucruri şi, imediat cum observi ceva care trebuie reparat, cheamă un meşter.

Balanţă (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu ai fost niciodată o persoană care să se lase în voia imaginaţiei, purtată de visuri fanteziste. Cu toate acestea, ceva sau cineva îţi va trezi imaginaţia, în aşa fel încât te vei gândi în mod serios să alegi altă direcţie. După o discuţie aprinsă, partenerul tău sau unul dintre colegii mai în vârstă, nu va avea niciun motiv să te împiedice să te lansezi într-un proiect care să-ţi pună la încercare abilităţile. S-ar putea să treacă ceva timp până când eforturile depuse vor deveni evidente şi vei fi recompensată pentru ele, dar nu lăsa acest amănunt să te oprească. Vei prelua controlul şi vei simţi că personalitatea ta se schimbă.

Sursa:  REALITATEA.NET

            www.eva.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu