vineri, 2 noiembrie 2012

Nu va lasati… chiar daca atarnati de un fir de par-Lauren,



Postat Maria
de Lauren, 26 octombrie 2012
Scriu acest mesaj, fara nicio exagerare, stand in pat. De fapt, am stat in pat mai toata saptamana aceasta… cu o zi inainte de acea eruptie solara neplacuta, de intensitate X, produsa in ziua de 23… care a fost urmata de alte 16 eruptii solare similare… la rand… de intensitate M. Au fost in realitate doar 3 sau 4, dar clipa prezenta pare acum o vesnicie, astfel ca au fost 5 zile hartuitoare – ca sa nu spun mai multe… si chiar daca azi simt o mica intrerupere a migrenelor continui de sinus/activarilor si purificarilor pituitarei, stiu ca nu s-a terminat. Aici, in nord-est, ne temem de posibiliatea amenintatoare ca uraganul Sandy sa ne trimita pe toti in infern, intr-un cos de mana, caci aceste energii puternice ne impamanteaza si ne curata in planul fizic, ura.
Acelora dintre voi carora le este greu sa isi gaseasca centrul/sa se mentina centrati in aceste frecvente tulburatoare – apasatoare/sumbre/distructive – va simt. Nu e usor sa ramai echilibrat si senin… si dupa atat de multe zile in care am fost izbita de frica mea noua si cea mai mare, ca nu imi voi mai gasi lista de melodii pe aparatul digital de inregistrari video. Si atunci, ce?!?
Daca sunteti la fel de sensibili ca mine, la aceste cicluri solare intense, sa stiti ca este absolut obligatoriu sa iesiti din cand in cand din momentul prezent si sa priviti dincolo de „nori”… sa iesiti afara, ca sa respirati aer (curat) atunci cand aveti nevoie, altminteri va paste primejdia de a crede ca aceasta densitate actuala este reala. Of!
In ceea ce priveste prezenta… recent, am avut o conversatie cu sora mea, Kim, in care am incercat sa discutam ceva despre viitor, insa eram atat de intepenita din cauza energiilor actuale, incat nimic nu mai parea posibil… la care ea a spus ceva de genul… „tu judeci totul din punctul in care te afli in momentul de fata…dar, totusi, cum am putea sa nu o facem?”
Aceste cuvinte au atins o coarda in mine… deoarece este foarte adevarat. Devenim atat de concentrati pe clipa prezenta din aceasta calatorie in afara timpului, incat clipa prezenta pare, cu adevarat, tot ceea ce exista acum… ceea ce este grozav, atunci cand ne simtim minunat, dar nu atat de grozav, atunci cand nu se simtim atat de minunat. Trecutul si viitorul devin atat de inexistente, incat chiar trebuie ca, atunci cand suntem blocati in curatarea mizeriei, sa facem un efort ca sa ne amintim ca lucrurile pot fi si altfel.
Iar aceasta reprezinta provocarea noastra, atunci cand ii supravietuim linistii… acea inspiratie inevitabila, contractia si limitarea pe care le simtim intotdeauna, chiar inainte de o expansiune majora.
La ora actuala, in ‘constiinta colectiva’ este atat de multa liniste, incat, daca o ascultati, realmente puteti auzi un ac cazand. Oricat de frustrant poate fi acest lucru, aceasta perioada de interiorizare sau de tacere asurzitoare este foarte necesara pentru pregatirea importantului progres cuantic, ce va avea loc la nivelul fundamental al fiintei noastre, incepand cu – sau fiind grabit de – primul portal, 11:11, din 11 noiembrie… chiar inainte sa plonjam in portalul eclipsei solare, din 13, despre care cei din lumea nevazuta spun ca activeaza noile coduri-lumina, specifice frecventei 13 a IUBIRII universale, care apare in 2013.
De fapt, echipa mea de suflet imi spune ca: „aceasta eclipsa aduce codurile sacre ale inaltarii… atat pentru voi, ca indivizi, cat si pentru constiinta planetara, ca intreg. Vrem sa spunem prin aceasta, ca al 13-lea cod de activare este frecventa atotcuprinzatoare a inaltarii fizice… codurile necesare sa va aduca pe fiecare dintre voi, la aliniere fizica cu sinele vostru spiritual.”
Mai aflu ca … „Iisus, al 13-lea apostol”… cum ar fi in tranzitia de la calitatea de discipol, la calitatea de maestru, odata ce ne activam cele 12 spirale din ADN/12 niveluri de constiinta/tiparul corpului de dimensiunea a 12-a.
Asadar, chiar daca e posibil ca, in prezent, sa incercati sa stiti dinainte ORICE lucru din viata voastra, sa stiti ca, in fond, acesta este punctul esential, deoarece perioada de pregatire in care ne aflam ne impune sa ne curatam sufletul, ca sa ne eliberam de orice energii – si de toate energiile – incorect aliniate si/sau neautentice, pe care le pastram, constient sau inconstient, inainte de urmatorul portal important (numeric).
Daca nu ne facem acum munca interioara, cele trei portaluri care vin promit sa fie din ce in ce mai neplacute, intrucat au scopul de a curata ultimele energii neadecvate, inainte sa intram, pe deplin, in constiinta Unimii si sa ne ancoram in energiile lui 2013.
Nu va lasati… chiar daca atarnati de un fir de par
http://reconectarea.com/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu