sâmbătă, 29 decembrie 2012

Ce le rezervă astrele politicienilor şi României


Traian Băsescu şi Victor Ponta nu vor putea coabita, iar România va trece printr-un moment de cumpănă în septembrie 2013, potrivit astrologul Mariana Cojocaru la România TV. Ea mai spune că "planetele Cotrocenilor se vor alinia" pentru Sorin Oprescu, care are cele mai mari şanse de a deveni preşedinte
.

Traian Basescu si Victor Ponta nu vor putea coabita, spun astrele
Traian Băsescu şi Victor Ponta nu vor putea coabita, spun astrele
Foto: cotidianul.ro

Coabitarea dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta este imposibilă...cel puţin din punct de vedere al astrelor. "Nu are cum să fie, este scris în stele ca ei să nu se înţeleagă. Soţia lui Băsesc e fecioară, Emil Boc e fecioară, Mihai Răzvan Ungureanu este fecioară, se înţelege bine cu aceştia. Iar în zona celaltă îi avem pe Crin Antonescu şi Victor Ponta aici lucrurile sunt agitate şi tensionate", a spus astrologul Mariana Cojocaru la România TV.

În schimb, anul 2013 va fi unul excelent pentru Sorin Oprescu: "Aşa cum am calculat eu cele mai mari şanse la preşedinţie le are domnul Sorin Oprescu".

Anul viitor va fi unul de cumpănă pentru ţara noastră, care va traversa un moment foarte dificil la începutul toamnei.

"Momentul septembrie 2013 este critic pe astrograma ţării. Dacă vor reuşi să găsească soluţii economice politice şi financiare atunci putem discuta de faptul că acel septembrie va fi de revenire la un sistem de normalitate. Dacă nu, vom ajunge în acel moment de colaps în care ne paşte soarta Greciei, ne aşteptăm la orice", a mai spus Mariana Cojocaru.


Sursa: www.rtv.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu