sâmbătă, 29 decembrie 2012

O Noua Era se naste astazi




21 Decembrie 2012 prin John Smallman



Astazi e o zi de o mare insemnatate pentru ca va treziti! Nu va veti mai simti obligati fata de puterea si autoritatea organizatiilor corupte care v-au tinut inrobiti pentru atat de multa vreme cu legile si reglementarile lor nedrepte. Energia care curge cu atata putere din campul Iubirii divine in ultimii cativa ani pentru a va sustine in procesul trezirii voastre s-a intensificat de-a lungul anului 2012 intensificandu-se si mai mult in 11.11.2012, 12.12.2012 si chiar si mai mult astazi. Aceasta energie curge liber acum si in mod constant imbinandu-se intr-un mod foarte pozitiv cu propriile voastre campuri energetice, fiecare dintre voi adaugandu-si semnatura personala pe masura ce va treziti si constient deveniti o parte din ea. Voi si lumea voastra nu veti mai fi niciodata aceasi deoarece Noua Era a sosit, asa ca BUCURAȚI-VĂ!



Unii dintre voi mai puteti avea probleme care va solicita atentia, dar cu imensa crestere in intensitate a efectului pe care il are campul Iubirii divine asupra voastra a tuturor, vi se va parea relativ usor sa va distantati de de orice atasament neiubitor ramas sau bagaj emotional dureros de care nu v-ati debarasat inca pe deplin. Cu intentia voastra clara de a face acest lucru, si cu iubitoarea sustinere a ingerilor si ghizilor vostri, orice din ceea ce se afla in campurile voastre energetice individuale si nu este in aliniere cu Iubirea, va fi rapid dizolvat. Relaxati-va stiind ca adevarata voastra intentie se realizeaza instantaneu.


Pentru voi viata a devenit o experienta pe care sa o pretuiti si de care sa va bucurati pe deplin pe masura ce restrictiile cu care iluzia v-a invaluit dispar dezvaluindu-va libertatea care intotdeauna a fost a voastra, prezentandu-va nenumaratele posibilitati si oportunitati care va sunt disponibile si pe care sa le explorati cu redescoperitele voastre talente si abilitati creative. 


Interactiunea voastra cu ceilalti – familie, prieteni sau cu persoane total straine, care nu mai sunt si nu au fost niciodata cu adevarat straine – de-acum va fi intotdeauna armonioasa si inaltatoare, acum ca egotica competitie impulsionata de divizatoarele ambitii personale care obisnuiau sa va conduca, a cazut. Orice competitie sau jocuri la care veti lua parte va fi doar pentru amuzamentul prietenos a tuturor celor implicati, si va duce la mult ras spontan. Veti face multe lucruri doar pentru placerea de a le face, iar in fundal nu vor exista sentimente de vinovatie care sa va sugereze ca nu ar trebui sa le faceti sau ca ar trebui sa faceti ceva mai important. Într-adevar nimic nu este mai important decat sa va distrati, indiferent de ceea ce ati face!


A face lucrurile pur si simplu doar pentru a va distra, va va oferi un mod nou, incantator de a va concentra asupra activitatilor voastre, adaugand in acelasi timp, o incomensurabila indemanare in felul in care va angajati in ele. Zilele voastra de truda si epuizare s-au incheiat pentru ca aveti o energie nelimitata cu care sa luati parte la viata si pentru ca acele treburi care v-au cauzat truda si epuizarea nu va mai umplu zilele.


O Noua Era se naste astazi, si pe masura ce va obisnuiti cu sentimentul de bunastare si entuziasm pe care ea le genereaza, va veti deschide din ce in ce mai mult si pe deplin bucuriei de a trai deoarece nu va mai exista nici un nelinistitor dar aproape inconstient sentiment ca in scurt timp se va intampla ceva care fie va atenua fie va distruge jucausele sentimente pe care le experimentati. Siguranta personala nu va mai fi o problema pentru ca nu exista nimic care v-ar putea ameninta sub vreo forma.


Voi ati ajuns in Noua Era unde tot ceea ce va asteapta va va aprofunda sentimentul de apartenenta si bucurie. Casa este acolo unde este inima, iar acum acea Casa si inima sunt pe deplin una, pacea si totala multumire sunt pe vesnicie ale voastre. Bine ati revenit la Casa de care v-a fost dor, si unde va recunoasteti din nou drept fiintele divine pe care Tatal vostru le-a creat in Iubire eterna – pentru a experimenta o fericire neintrerupta.

Fratele vostru iubitor, Isus

Traducere Monica Poka

http://johnsmallman2.wordpress.com/2012/12/21/a-new-age-is-born-today/

http://esoterism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu