sâmbătă, 29 decembrie 2012

VIDEO: Schimbarea gărzii - Neil Keenan


Neil Keenan lucrează asiduu la redactarea noului proces penal, în Jakarta, Indonezia, deja de două luni. Pe 13 decembrie 2012 el ne-a transmis un mesaj important.

Într-un viitor foarte apropiat, înţelepţii din Indonezia vor avea o întâlnire cu el, în care ei îl vor mandata pe Neil ca să administreze faimoasele Conturi Colaterale.

Aceşti înţelepţi asiatici se pare că se află în comuniune, şi comunică cu faimosul câmp subcuantic care există în întregul Univers, acea energie pozitivă a Iubirii, Universală. Alte nume pentru această realitate sunt: Sursa, Dumnezeu, Câmpul, etc.

Se pare că Universul a ales această zi de 13 decembrie ca să auzim anunţul făcut de Neil Keenan, o zi de o importanţă majoră pentru noi toţi.

Vă invităm să urmăriţi acest scurt mesaj video care este precedat de o prefaţă explicativă foarte condensată, astfel încât în numai 11 minute veţi afla o mulţime de detalii uluitoare! Traducerea şi adaptarea au fost realizate de redacţia Active Information Media.

Criza financiară globală este o fraudă.

Bancherii ne-au făcut să credem că nu mai sunt suficiente bogăţii pentru a-i hrăni pe cei înfometaţi. Că nu avem suficientă creştere economică pentru a creea locuri de muncă. Că nu sunt suficienţi bani pentru a plăti datoriile ţărilor, şi nici pentru a face faţă schimbării climei. Că nu mai este suficient aur care să garanteze valoarea bancnotelor de hârtie. Se pare însă că, totuşi, mai sunt suficienţi bani pentru a plăti rata datoriilor uriaşe, către aceşti bancheri...

Adevărul este că există resurse pentru toţi.


Sursa: roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu