duminică, 2 decembrie 2012

Decembrie inceputul unui nou an astrologic pentru Romania


Daca ar fi sa fac un rezumt la cum s-a derulat anul 2012 as spune ca in principiu au fost elemente bune in planul fenomenelor meteorologice. Fara a fi fatalist, schimbarea revolutiei lunare a tarii noastre incepand cu data de 06 decembrie m-a determinat sa scriu abia acum despre aceasta luna dificila. O luna a blocajelor, care vor fi resimtite de toata populatia tarii. Mai mult starile de angoasa, nemultumire si accentuarile din agitatia starilor si trairilor persoanelor din jur va aduce in prim plan si o luna decembrie dificila ca stare de spirit a societatii! 
Vom asista la o serie de transformari dar majoritatea in planul negativ si se poate intrevedea o nemultumire venita din partea factorilor decizionali. Sincer fara a dramatiza nici nu stiu cum sa incep prin a asterne in scris ceea ce va urma. In orice caz mitul cu 21 decembrie 2012 nu am sa il iau in calcul, pentru ca din acest punct de vedere nu se intrevede finalul, asta sa fie clar fiecarui cititor al Constelatiei Destinului!
Tptusi se pare ca imediat dupa data de 06 decembrie vom asista la declinul social si finaciar in tara noastra si vor fi primele semene de fluctuatie a monedei nationale. Totodata schimbarile din planul financiar, al bunurilor de consum si alte modificari de taxe, impozite, cheltuieli catre bugetul de stat vor fi resimtite si primele decizii importante in aceasta luna decembrie va fi. Echilibrul va scapa de sub control si vor iesi in decursul acestei luni delapidari, escrocherii si alte aspecte negative nuantate de capitolul financiar, al investitiilor in Romania si incapacitatea de a reechilibra aspectele financiare. Intervalul 06 – 19 decembrie va fi inceputul declinului ceea ce va preconfigura incepututl anul 2013 deficient din punct de vedere finaciar si foarte probabil o serie de deizii extreme dar care sa nemultumeasca maximal populatia din tara noastra.
Avem o doza de protectie, insa vom asista la cele mai socante cazuri de gesturi disperate, posibilitatea de accindente si evenimente indeosebi care sa aiba legatura cu pamantul, agricultura, mineritul si prin anumite evenimente negative care pot avea loc la acest capitol sa se produca anumite schimbari. In preajma datei de 06 decembire vom asista la primii fulgi de nea dar care se pot transforma in adevarate troiene care sa vina si sa blocheze totul inclusiv sa predispuna in planul astrologic la inghetarea activitatilor indiferent de natura acestor.
Daca tot am ajuns la fenomenele meteorologice, va fi un inceput de luna dificil prima jumatate a luni. Asa cum a fost resimtita miscarea seismica din 01 decembrie 2012 la orele 22h55, aspecte din acest sector vor mai fi cu siguranta. Intensitatea acestora poate fi mult mai crescuta, insa sa nu aduca in prim plan catastrofe. Totusi vom vedea cu toti si vom simti si dezlantuirea naturii si aici ma rezum la fenomenele meteo extreme. O cantitate mare de zapada, apa sau elemente care sa vina si sa aduca in prim plan nelinisti. Prezenta planetei neptun si a Lunei poate aduce in prim plan cazuri socante n ceea ce privesc raporturile si relatiile interfamiliale. O sa asitam la o serie de stari conflictuale in familiile incercate astfel incat numarul actelor de violenta vor avea loc preponderent in relatiile si raporturile conjugale, familii, stari conflictuale intre mebrii familiilor, frati, surori. Toate aspectele vor pleca de la nimicvuri si repet se pot transforma in adevarate catastrofe, care sa vina si sa socheze opinia publica. Cazuri de persoane cu dizabilitati in planul psihic si care sa vina sa socheze deasemenea.
O serie de noi conflicte sau gafe care sa strice relatiile si raporturile diplomatice cu alte tari si fie ca sunt membre ale uniunii Europene fie ca au alta conotatie, reprosurile la tara noastra se vor accentua pana la acuze grave venite din partea marilor puteri catre tara noastra. Alte aspecte importante si care pot veni cu o pata negativa asupra tarii sunt gesturile disperate ale cetatenilor romani aflati pe teritoriul altor state. Sa nu va ganditi ca luna decembrie va fi o zi linistita in ceea ce privesc raporturile internationale pentru ca lucrurile nu vor sta asa in realitate.
Referitor la fenomenul mortii, rata deceselor in romania va fi crescuta in tot intervalul luni, cu predilectie de la inceputul zilei de 06 decembrie printro serie de evenimente neprevazute vom asista la cele mai terifiante stiri difuzate pe posturile nationale. Conjucti Lilit – Jupiter poate aduce in prim plan o karma colectiva si aspectele pot fi mai putin placute. In orce caz si tara noastra va fi incercata si dincolo de aceste incercari sunt convins, cel putin in plan astrologic, ca anumite aspecte importante se vor complica cu usurinta. Prezemnta lui Saturn in casa I-a va veni cu incercari si blocaje in plaul social, economic si politic din Romania. Va trebui sa luam in calcul o posibilitate de complicatii la nivel politic, dar de asta data aduse si venite toate din partea Destinului. In orice caz dincolo de toate aspectele nefavorabile si pesimismul caracteristic romanului de astazi ca situatia nu se va schimba, va fi vizibila. O serie de neientelegeri in plan etnic si neantelegeri care pot veni si dezechilibra situatia romaniei ca tara. O luna mai dificila pe care fiecare cetatean al tarii o va resimti si mentinerea unui climat de armonie, echilibru si echidistanta cu siguranta ar da roade si poate aduce in prim plan elementele solutionarii!
Luna decembrie pentru tara noastra va insemna un amplu proces de schimbare la toate capitolele si totodata o serie de evenimente mai putin previzibile care sa vina si sa socheze o tara intreaga. Interesant este ca luna in curs va fi un moment de reevaluare, autoanaliza si sria de scumpiri care va veni si sa va resimti pe tot parcursul anului 2013 va aduce o doza de nemultumrie si probabil panica datorita aspectelor in mare parte negative.
O luna in care va trebui sa cultivam armonia, echilibrul. Un interval in care desi suntem interesati de anumite evenimente, lucrurile pot scapa cu usurinta de sub control. Emotii negative, sentimentul de mahnire si faptul ca putem cadea cu usurinta in extreme va face din luna decembrie nuanta reantoarcerii oamenilor la creinta noastra ortodoxa si ascendentul lunar din semnul zodiacal Scorpion va aduce poate aduce de la sine crime pasionale, suiciduri, agresivitate, o moarte colectiva si scaparea stuatie financiare de sub control. Va f o perioada mai sumbra care va marca in principal coordonatele anului astrologic 2013. In luna decembrie vom observa inceputul doar.
Imi este greu si ca niciodata, spre dezamagirea mea nu stiu cum pot sa traduc aceasta luna dificila.
Vom observa si o stare de neliniste la nivel de mapamond. Conflicte internationale, evenimente care sa vina si sa precipite atitudinea oamenilor. Dar dincolo de toate nemultumirile sa stiti ca anul 2013 poate fi caracterizat ca fiind anul dezastrelor in plan mondial dar si la nivel de natiunea noastra.
Va trebui sa ne adaptam cu siguranta la noile transformari ce vor fi declansate din aceasta luna si sa incercam pe cat pozibil sa mentinem aspectele de intelegere si armonie, pentru ca daca nu vom incerca medierea si alte aspecte care sa tina lucrurile sub control ne putem confrunta cu mari dificultati.
Anul 2013 se doreste practic a fi un an in care cresterea si revenirea la valorile spirituale pentru Romania ca tara sa aduca in prim plan autoanaliza si ulterior transfromarile la care vom fi martori si pe care va trebui sa le gestionam ca atare!
In concluzi imi pare nespus de rau ca in planul astrologic vestile nu sunt buna, insa vom asista la o serie de falimente si de nereguli in ceea ce priveste economia si principalele resurse financiare care pot fi nesolutionate.
Mai ramane un singrul lucru de facut, sa avem rabdare si sa vedem ce va urma sa se intample! Pentru simplul fapt ca atat in luna decembrie dar si pe tot parcursul anului astrologic 2013 incercarile noastre ca si locuitori ai acestei tari vor fi de natura karmica!

Sursa: constelatiadestinului.blogspot.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu