duminică, 2 decembrie 2012

Horoscopul iernii | Libertatea îţi spune ce-ţi rezervă astrele în lunile decembrie, ianuarie şi februarie


BERBEC 21.03 - 20.04


DRAGOSTE: Luna decembrie se anunţă frumoasă, calmă şi aducătoare de odihnă binefăcătoare. Luna ianuarie nu promite aventuri şi nici mari răsturnări de situaţie, dar poate fi interesantă mai ales pentru cei singuri. În februarie vei şti sigur care dintre posibilele poveşti de dragoste se poate transforma în ceva mai mult. 
CARIERĂ: În decembrie, aspecte complexe şi de mare profunzime pot aduce curajul necesar pentru a privi altfel locul şi rolul tău în lume şi pentru a lua decizii cu impact pe termen mediu şi lung. În ianuarie se domoleşte puţin această tendinţă, dar nu atât de mult încât să te întorci la vechile preocupări. Februarie te aduce cu picioarele pe pământ, marile aspiraţii fiind înlocuite cu obligaţia de a rezolva probleme urgente la locul de muncă din prezent. 
SĂNĂTATE: Decembrie nu aduce complicaţii ale stării de sănătate şi chiar te poate sprijini în procesul de vindecare. În ianuarie te paşte o epuizare nervoasă. Februarie vine cu şansa unor descoperiri de mare valoare, desfăşurate în intimitate. 
BANI: Luna decembrie nu aduce schimbări importante în nivelul veniturilor. Ianuarie aduce bani mai mulţi în buzunarul celor harnici. În februarie se recomandă rezolvarea aspectelor legale care vizează banii.


TAUR 21.04 - 21.05


DRAGOSTE: Luna decembrie e chiar mai simplă decât ianuarie şi februarie, care se anunţă a fi apăsătoare, solicitantă şi greu de gestionat. Finalul lunii februarie aduce chiar o accentuare a unor probleme care vor deveni urgente. Toate lunile de iarnă îţi pun răbdarea la grea încercare şi în relaţiile cu copiii, dar aici situaţiile sunt mai uşor de descurcat. 
CARIERĂ: Luna decembrie, chiar de la debut, promite o destindere a atmosferei de la muncă, nu prin scăderea volumului de muncă, ci prin relaxarea ta. În ianuarie îţi recapeţi curajul de a privi viitorul în faţă, calitate care îţi este de un mare folos întotdeauna. Februarie aduce o serie de evenimente agreabile, cu posibilitatea de a obţine recunoaşterea unor merite şi primirea unei noi şanse de a progresa. 
SĂNĂTATE: Lunile de iarnă promit o ameliorare modestă, mai ales dacă vei ţine cont de nevoia imensă de a te odihni, de a-ţi reface forţele prin respectarea ritmului unor evenimente din viaţa celorlalţi şi acceptarea faptului că nu poţi coordona viaţa nimănui. 
BANI: Tendinţa de pierdere a banilor continuă şi în lunile de iarnă, singura veste bună fiind că după ce va trece luna decembrie, pierderile pot fi mai puţine şi mai slabe în intensitate.


GEMENI 22.05 - 21.06


DRAGOSTE: Luna decembrie poate duce, în a doua jumătate, la decizii importante legate de viitorul relaţiei de cuplu, de exemplu, o oficializare. În ianuarie apar probleme care te vor ajuta să fii mai atent(ă) la alte aspecte ale vieţii tale şi să laşi pe plan secund chestiunile sentimentale. Februarie însă reaprinde flacăra dorinţei de mai bine. 
CARIERĂ: Luna decembrie se anunţă ceva mai agreabilă, mai ales în partea a doua, pentru că predispune la simpatie, apreciere deschisă şi curaj. Ianuarie se anunţă diferită, vine cu chestiuni administrative importante, atât la tine, cât şi la cei care beneficiază de serviciile tale. Februarie, în special ultima parte, accentuează limitările, obligaţiile neplăcute şi poate contribui la luarea unei decizii esenţiale pentru evoluţia ta viitoare. 
SĂNĂTATE: Luna decembrie se anunţă destul de generoasă la acest capitol. Ianuarie pune accentul pe nevoia de a administra mai bine resursele personale. Începând cu finalul lunii februarie poţi avea probleme de sănătate legate de stres. 
BANI: Iarna asta îţi vei susţine mai mult familia, chiar dacă resursele nu vor fi mai generoase. Şi din partea celorlalţi membri ai familiei vei observa o schimbare de atitudine, în sensul limitării cheltuielilor şi sporirii veniturilor.


RAC 22.06 - 22.07


DRAGOSTE: După un debut al lunii decembrie destul de confuz urmează o perioadă mai senină în partea a doua a lunii. Turbulenţele însă nu vor înceta atât de uşor şi luna ianuarie, dar mai ales februarie, ar trebui să te găsească pregătit(ă) pentru schimbarea modului în care îţi exprimi sentimentele. 
CARIERĂ: Luna decembrie aduce obligaţii suplimentare prin preluarea unor sarcini noi. O veste bună este tendinţa care se conturează din primele zile ale lunii decembrie şi continuă în ianuarie şi februarie, de a te elibera de ambiţiile false şi aspiraţiile absurde care ţi-au întunecat destul viaţa. Vremurile tulburi vor reveni, dar mai e timp până vara viitoare să te pregăteşti. 
SĂNĂTATE: Prima parte a lunii decembrie este bună pentru reluarea unor investigaţii complexe. Partea a doua aduce o binemeritată odihnă pe care o poţi transforma într-o ocazie de refacere reală. Luna ianuarie nu vine cu noi provocări. Februarie nu mai e la fel de prietenoasă, pentru că pune accentul pe deficienţele relaţiilor sentimentale. 
BANI: Decembrie este o lună de cheltuieli. Spre finalul lunii ianuarie vei beneficia de o scădere a ritmului acestor cheltuieli, iar în februarie cresc şansele de a obţine unele beneficii fără efort.


LEU 23.07 - 22.08


DRAGOSTE: În prima parte a lunii decembrie te vei lămuri cum s-a ajuns la diverse complicaţii şi care sunt soluţiile cele mai bune. Până la finalul lunii ianuarie va trebui să clarifici cum de s-a născut discrepanţa între motivaţiile tale de a face gesturi frumoase faţă de cei dragi şi felul în care sunt interpretate acestea. Luna februarie aduce o creştere a farmecului personal. 
CARIERĂ: Luna decembrie cere curaj maxim şi implicare responsabilă în tot ce faci pentru a îndepărta şi cea mai mică îndoială legată de nivelul tău de competenţă şi autoritate la serviciu. În ianuarie, presiunile vor fi mari din partea superiorilor. Februarie aduce noi colaborări şi apariţia unor oportunităţi de a-ţi valorifica talentele. 
SĂNĂTATE: Dintre toate lunile de iarnă, decembrie se anunţă cea mai complicată pentru starea ta de sănătate, în special din cauza creşterii volumului de muncă. Ianuarie nu aduce accente speciale, în afară de cele existente. Iar în februarie se anunţă mai puţine motive de stres. 
BANI: Luna decembrie este bună în plan financiar, pentru că se diminuează cheltuielile haotice. Ianuarie e o lună mai dinamică, foarte bună pentru achitarea unor obligaţii către apropiaţi. Luna februarie nu aduce echilibru, în ciuda mobilizării tale pentru a obţine mai multe resurse.


FECIOARÅ 23.08 - 22.09


DRAGOSTE: În decembrie ai ocazia de a-ţi clarifica sentimentele şi de a lua cele mai bune decizii, atât pentru tine, cât şi pentru cei dragi. Ianuarie vine cu promisiunea unei neteziri fireşti a celor mai importante nemulţumiri pe care le-ai exprimat. Februarie continuă tendinţa de a echilibra nevoile proprii cu cele ale partenerului. 
CARIERĂ: Luna decembrie te scoate la scenă deschisă, cu defectele şi calităţile tale şi toţi cei din jurul tău te vor vedea aşa cum eşti. Ianuarie e luna în care va trebui să te împaci cu noua situaţie, creată chiar de tine, prin imprudenţe repetate şi riscuri neluate în calcul. Februarie dinamizează lucrurile, prin creşterea solicitărilor şi diversificarea sarcinilor de serviciu. 
SĂNĂTATE: Decembrie este o lună greu de suportat şi vei putea vedea consecinţele asupra stării de sănătate foarte repede. Luna ianuarie îţi va arăta care este starea reală de sănătate, iar în februarie vei fi nevoit să apelezi la sfatul unui specialist ca să te lămureşti cum stai la acest capitol. 
BANI: Luna decembrie aduce o mai mare implicare a partenerului în asigurarea celor necesare traiului comun. Ianuarie este aproape o lună neutră în acest plan. Februarie poate aduce mai multă muncă, dar nu şi mai multe beneficii.


BALANŢÅ 23.09 - 22.10


DRAGOSTE: Se va instala un oarecare echilibru în relaţiile stabile, oficializate, imediat după începutul lunii decembrie. Ianuarie e dominată de dorinţa de siguranţă, de protejare a familiei şi a căminului. Februarie readuce echilibru, prin faptul că vei fi mai liber(ă) de propriile limitări şi vei dărui mai mult, fără să aştepţi ceva anume, în schimb. 
CARIERĂ: Decembrie pune accentul pe nevoia de a-ţi asigura cele necesare traiului prin propriile puteri. Ianuarie continuă această tendinţă şi duce la acumularea de informaţii esenţiale, pe care le vei putea valorifica începând cu finalul lunii pentru a promova diverse examene, pentru a te înscrie la stagii de practică sau a îmbunătăţi relaţiile cu persoane sus-puse care te pot propulsa înainte. Februarie se anunţă mai dinamică, cu mai multe idei ingenioase, cu o mai bună comunicare cu colegii şi superiorii. 
SĂNĂTATE: Pe parcursul lunii decembrie poţi afla despre o problemă de sănătate moştenită. În ianuarie vei găsi soluţii şi alinarea temerilor. Februarie te ajută să priveşti cu îngăduinţă trecutul. 
BANI: În decembrie se vor putea finaliza anumite demersuri administrative. Ianuarie mută centrul de interes asupra casei şi familiei. Februarie netezeşte calea către construirea unor relaţii mai bune la serviciu.


SCORPION 23.10 - 21.11


DRAGOSTE: Decembrie este o lună cu trăiri intense, emoţii puternice şi descoperiri importante legate de locul pe care ar trebui să îl ocupe sentimentele în viaţa ta. Ianuarie nu vine cu noi solicitări decât în relaţiile de familie, unde va fi nevoie de răbdare şi înţelepciune pentru a gestiona situaţiile neprevăzute. Finalul lunii februarie poate duce la o oarecare însingurare şi la reacţii pe măsură din partea celor apropiaţi. 
CARIERĂ: Luna decembrie e relativ calmă, deşi nu va dispărea deloc dorinţa ta de a schimba ceva, de a răsturna vechile tipare pentru a pune în locul lor ceva mai bun. Luna ianuarie nu aduce schimbări importante în această dinamică, în afara unei reflexii mai profunde asupra rolului pe care vrei să ţi-l asumi pe plan profesional. Februarie începe să te pregătească pentru ceea ce va veni începând cu luna martie şi în special în luna mai. 
SĂNĂTATE: Luna decembrie aduce în prim-plan descoperirea unor mici probleme. Ianuarie nu schimbă direcţia, iar februarie poate aduce pericole în zona capului. 
BANI: Decembrie este o lună bună pentru finanţele tale. Luna ianuarie nu aduce noutăţi. În februarie apare un pericol la adresa finanţelor tale, ce poate veni de la partenerul de cuplu care risipeşte ceea ce tu strângi.


SÅGETÅTOR 22.11 - 20.12


DRAGOSTE: Decembrie e luna în care se vor debloca unele situaţii care trenează încă din lunile de vară în domeniul sentimental. Ianuarie aduce schimbări, dar în relaţia cu anturajul poate creşte numărul şi calitatea contactelor sociale. Februarie te apropie de familie, de mediul intim, de cei dragi, deşi nu ai fost departe de ei nici un moment. 
CARIERĂ: A doua jumătate a lunii decembrie îţi aduce un interval de timp pe care să îl dedici celor dragi inimii tale şi bucuriilor pe care ţi le poţi oferi în mediul intim. Luna ianuarie vine cu mai puţine provocări, dar pune accentul pe venituri şi nevoile familiei. Februarie e o lună complicată în plan familial. 
SĂNĂTATE: Luna decembrie este importantă pentru că te ajută să descoperi cauzele profunde ale unor probleme de sănătate şi remediul potrivit acestora. Ianuarie asigură un teren favorabil vindecării. Februarie vine cu o nouă serie de tulburări emoţionale, din aceleaşi motive ca şi în decembrie.
BANI: Decembrie este o lună în care vei tinde să cheltuieşti mai puţin. În ianuarie vei fi ajuns deja la un anumit echilibru şi asta te va ajuta să revii la sentimente mai bune în privinţa cheltuielilor. Februarie este o lună neutră în plan financiar.


CAPRICORN 21.12 - 20.01


DRAGOSTE: Decembrie este o lună relativ calmă, mai ales în partea a doua, după ce vei onora în prima parte mai multe angajamente sociale. Nici luna ianuarie nu aduce noutăţi, pentru că vei prefera să te ocupi de cei apropiaţi, de problemele lor. Din februarie vei începe să cauţi soluţii pentru a repara greşelile trecutului, care îţi afectează relaţiile. 
CARIERĂ: Luna decembrie se anunţă destul de aglomerată, cu mai multe sarcini de serviciu şi chiar cu reluarea unora dintre ele. Ianuarie te sprijină să îţi recapeţi echilibrul de care nu ai mai avut parte destul de multă vreme, iar februarie va însemna debutul unei noi perioade intense, cu proiecte asupra cărora revii, le modifici, la unele renunţi, pe altele abia acum le vezi clar. 
SĂNĂTATE: Luna decembrie aduce o detensionare a atmosferei din familie, ceea ce pentru tine seamănă cu o vindecare. Ianuarie vine cu un tonus destul de bun, cu mai puţine probleme şi poate contribui la procesul de vindecare. Februarie va reface anumite conjuncturi astrale care te-au pus pe jar şi sănătatea ta va fi din nou în pericol să devină o preocupare secundară.
BANI: Decembrie nu promite decât o diminuare a cheltuielilor asociate cu problemele unor apropiaţi. În ianuarie îţi revii un pic. Finalul lunii februarie va aduce blocarea unor proiecte.


VÅRSÅTOR 21.01 - 20.02


DRAGOSTE: Luna decembrie vine cu o serie de baloane de săpun care se vor sparge, vei înţelege că e o diferenţă importantă între ceea ce ai visat şi realitatea pe care o trăieşti în relaţia sentimentală actuală. Ianuarie vine cu predispoziţii mai puţin romantice. O perioadă mai senină în plan sentimental va fi în luna februarie. 
CARIERĂ: Luna decembrie poate fi ceva mai complicată din cauza necesităţii de a reveni asupra unor planuri de progres. Ianuarie aduce o nouă serie de provocări, de această dată tu te vei afla la baza lor, în căutarea celui mai bun traseu de evoluţie profesională. Februarie este, în cea mai mare parte, o lună bună pentru echilibrul tău, pe toate planurile, dar nu promite schimbări şi nici răsturnări de situaţie. 
SĂNĂTATE: Luna decembrie poate scoate la lumină slăbiciuni organice mai vechi, carenţe ale organismului şi afecţiuni care se pot extinde, lent, dar sigur. Ianuarie schimbă predispoziţiile prin faptul că asigură un climat benefic pentru vindecare. Februarie îţi aduce un tonus mult mai bun, cel puţin în prima parte. 
BANI: Luna decembrie te va ispiti cu o investiţie majoră în diverse mijloace care asigură calitatea muncii tale, investiţie pe care ţi-o asumi. Ianuarie va contribui la temperarea pornirilor tale revoluţionare, pentru că vei avea alte priorităţi. Februarie va fi ceva mai rodnică în plan financiar.


PEŞTI 21.02 - 20.03


DRAGOSTE: Luna decembrie aduce şansa unor clarificări emoţionale. Ianuarie promite mai multă linişte în casă, deşi nu garantează acest lucru şi va trebui să te descurci în situaţiile dificile. Februarie vine cu mai multă atenţie faţă de propria persoană şi de aici o atitudine mai protectivă. 
CARIERĂ: Decembrie va fi o perioadă mai senină, deoarece dispar neînţelegerile şi erorile de interpretare. Ianuarie îi solicită mai mult pe cei care doresc să se implice în structuri profesionale avansate. Februarie te solicită indirect pe acest plan pentru că îţi îndreaptă atenţia asupra unor secrete de care te poţi folosi pentru a te proteja de posibile probleme. 
SĂNĂTATE: Decembrie te consumă destul de mult şi de aceea se recomandă să uiţi de toate problemele atunci când te odihneşti. Luna ianuarie poate schimba ceva în starea generală a celor aflaţi în tratament pentru boli cronice. În februarie se pot ivi anumite slăbiciuni fizice sau psihice. 
BANI: Chiar de la începutul lunii decembrie va fi linişte pe plan financiar. Iar în luna ianuarie se domoleşte, spre final, şi pofta ta de a înlocui tot ce nu îţi place prin casă sau la locul de muncă. Februarie te va găsi mai serios şi mult mai echilibrat din punct de vedere financiar.


Sursa:  Libertatea.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu