vineri, 21 decembrie 2012

Dezvăluiri senzaţionale: Prim-ministrul rus Dmitri Medvedev a confirmat existenţa extratereştrilor pe Terra!



Vineri 7 decembrie 2012, prim-minstrul rus Dimitri Medvedev a acordat un interviu transmis în direct simultan pe 5 televiziuni. Dupa terminarea interviului fostul presedinte rus a dezvaluit unei jurnaliste ca fiecare lider de la Kremlin primeste doua dosare cu informatii despre extraterestrii care ne viziteaza planeta.

Aceasta declaratie este o premiera mondiala, fiind pentru prima oara când un înalt conducator al unei mari puteri recunoaste public existenta civilizatiilor extraterestre în timpul mandatului.

Niciuna dintre televiziuni nu a difuzat initial aceste declaratii însa ele au ajuns dupa putin timp pe internet, apoi au fost difuzate de catre agentia Reuters însotite de comentarii ironice la adresa înalt-functionarului rus. În cadrul aceluiasi interviu, întrebat daca crede ca sfârsitul lumii va veni pe 21 decembrie, Medvedev a spus ca nu crede în astfel de lucruri. 



Traducerea clipului video postat pe internet:

- Domnule prim-ministru dumneavoastra stiti totul. A fost Pamântul vizitat de extraterestri? 

- Va spun pentru prima si ultima oara. Împreuna cu valiza cu coduri nucleare presedintele primeste si un dosar strict secret. Acest dosar contine în întregime informatii despre extraterestrii care au vizitat Pamântul. Împreuna cu acestea presedintele primeste si un raport al unui serviciu special, absolut secret, care gestioneaza "controlul" extraterestrilor de pe teritoriul tarii noastre. Dupa expirarea mandatului, cele doua dosare împreuna cu valiza cu codurile pentru declansarea unui atac nuclear sunt transferate noului presedinte. Mai multe detalii pe acest subiect puteti gasi în renumitul film "Men in Black".

- Câti extraterestri sunt printre noi?

- Nu pot sa va spun câti se afla printre noi pentru ca asta ar crea panica. 

Se pare ca dezvaluirile si sinceritatea premierului rus au deranjat profund anumite interese oculte. În timp ce o parte din mass media au încercat sa minimalizeze declaratiile lui Medvedev ironizându-l, punând declaratiile sale pe seama unei glume sau chiar inversându-le sensul, altele, asa cum se poate observa din înregistrarea Sky news de mai jos, au apelat pur si simplu la cenzura. [Sa mai observam si faptul ca mass-media aservita Cabalei a distorsionat imediat informatiile, prezentand totul ca o referire la asa-numita "invazie a extraterestrilor", continuind astfel sa manipuleze publicul (poate in vederea preconizatului "spectacol" Blue Beam ce are ca scop inscenarea unei invazii extraterestre) - nota moderatorului AIM.]



Medvedev nu este doar un om sincer si deschis fata de existenta altor civilizatii. Un detaliu mai putin cunoscut publicului despre actualul prim-ministru rus este pasiunea sa pentru Yoga. Acesta a declarat într-un interviu ca a devenit atras de Yoga în urma sfaturilor si incurajarilor sotiei sale, Svetlana Medvedeva si dupa numai un an a ajuns sa practice perfect shirshasana, postura stând pe cap, numita si regina asanelor.

Calugarii budisti din capitala Buriatiei au fost atât de încantati de personalitatea lui Dmitri Medvedev încât l-au declarat nici mai mult nici mai putin decât reîncarnarea zeitei Tara cea Alba, o zeitate budista a Compasiunii, Pacii si Gratiei divine, iar liderul spiritual al tuturor budistilor din Federatia Rusa a declarat: "Conducatorul tarii noastre este un om deosebit, aflat la o reîncarnare foarte importanta. El duce pe umerii sai o responsabilitate uriasa în privinta cetatenilor tarii." 


http://roaim.de.vu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu