luni, 17 decembrie 2012

Horoscop: Cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie. Vezi ce şanse ai să scapi


Discuţiile despre apocalipsă şi sfârşitul lumii sunt tot mai aprinse în ultima perioadă. Fie că vorbim despre sfârşitul calendarului mayaş, fie că aşteptăm vreo cometă, sau ne facem griji că vom deveni zombie, trebuie să avem un plan pentru apocalipsă. Iată cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie.
  • Cum îţi petreci sfârşitul lumii în funcţie de zodie.
    Sursa Foto: Thinkstock
Berbec
Berbecii sunt firi aprige, deci tu nu te vei bucura de ultimele clipe pe această lume în pat, la televizor, sau aşteptând să cadă asteroidul. Încăpăţânat şi tenace, creativ şi mereu pus pe rezolvat probleme, berbecul va petrece apocalipsa încercând să scape de ea. Fie că te vei lupta cu armatele de zombie, că vei încerca să te retragi din calea răspândirii virusului, sau că îţi sapi deja un buncăr antiatomic la ţară, sub grădină, tu nu vei renunţa. Dacă vorbim de o cometă, berbecul va găsi singurul loc de pe pământ unde efectele impactului sunt minime. Ai 90% şanse să scapi de apocalipsă.
Taur
Taurii au un puternic simţ al stabilităţii financiare, deci sigur ai un fond secret în caz de apocalipsă. Fie că este vorba de nişte conserve cu dată de expirare mare sau de bani şi arme într-un loc ferit, taurul va avea mereu un plan de rezervă şi resurse să-l pună în aplicare. Pentru că taurul nu este o zodie tocmai creativă, s-ar putea să ai probleme atunci când vei fi silit să improvizezi (dacă maşina cu care fugi de zombie rămâne în pană sau dacă iubitul tău dă semne de infectare). Taurii trebuie să aibă un plan bine pus la punct, pentru că în situaţii de criză (cum ar fi sfârşitul lumii, se pierd în detalii). Ai şanse de 60% să scapi în caz de apocalipsă.
Gemeni
Gemenii sunt cunoscuţi pentru firea comunicativă şi inteligenţă, deci ai din start nişte avantaje în caz că se petrecere ceva rău, de proporţii astronomice. Oportunişti şi lipsiţi de scrupule, gemenii nus e vor sfii să fure o maşină, să spargă un magazin, o farmacie sau o locuinţă când totul se rezumă la supravieţuire. Cum morala nu este tocmai punctul tău forte, probabil că vei îmbânci oameni bătrâni în fuga spre un loc sigur, vei fura mâncare şi medicamente şi vei minţi cu neruşinare pentru a trece de filtrele poliţiei. Ai 85% şanse să scapi de sfârşitul lumii.
Rac
Racii sunt zgârciţi şi emoţionali, ceea ce nu îi ajută prea mult în caz de apocalipsă. Dacă ajungi într-un refugiu, s-ar putea ca cel care te dă afară pentru că a găsit primul un loc ferit să fie în zodia racului. Nici din provizii nu vei primi dacă nu te-ai gândit să-ţi iei singur, deoarece racii nu prea împart cu nimeni ce e al lor. Pe de altă parte, racii care nu au fost atât de norocoşi să găsească un adăpost, s-ar putea să rămână în plină stradă, plângând că lumea, aşa cum o ştiau, nu mai există. Nu dispera dacă eşti rac, firea romantică şi zgârcenia te pot ajuta să scapi alături de un partener dintr-o zodie mai bătăioasă. Singur, ai 45% să scapi în caz de apocalipsă.
Leu
Leii sunt vanitoşi şi au nevoie de oameni care să-i urmeze. Dacă, în mijlocul apocalipsei te bate gândul să organizezi oamenii, proviziile şi să ţii un discurs glorios despre supravieţuire şi viaţa cea nouă, este evident că eşti leu. Leii adoră să fie centrul atenţiei, aşa că vor fi mereu în mijlocul hoardelor de zombie, cu arma în mână (dar numai dacă presa face poze), în taberele de refugiaţi (dar numai dacă are putere de decizie), sau în centrul de comandă împotriva dezastrelor naturale (dar numai dacă poate comanda următorul grup de soldaţi).Carismatici şi uşor de plăcut, leii au cam 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
Fecioară
Spirirt critic prin excelenţă şi un perfecţionist desăvârşit, fecioara va şi aceea care se va plânge de felul în care sunt distribuite alimentele refugiaţilor, de felul în care sunt ţinuţi zombie departe de populaţie, sau de proasta organizare a paturilor de campanie în spitale. Mare fan al regulamentelor şi organizării, fecioara poate ajuta la disciplinarea populaţiei alarmate, la restabilirea ordinii şi la gestionarea crizei din punct de vedere administrativ. Când vine vorba de momente spectaculoase şi neplanificate, fecioara tinde să se piardă şi teama s-ar putea să-i vină de hac dacă trebuie să ia decizii în grabă. Fecioarele au 60% şanse să scape de apocalipsă.
Balanţă
Balanţa va fi prea ocupată să se studieze în oglindă sau să lenevească în pat, aşa că s-ar putea să rateze începutul apocalipsei. Dacă scapă de primul şoc, care o va lovi pe nepregătite pentru că visează cu capul în nori, balanţa ar putea să fie de folos în panica creată. Cu puternic spirit analitic şi gândire echilibrată, balanţa va tinde să caute avantajele şi dezavantajele situaţiei, să evalueze şansele şi să arate impecabil în vârful unui morman de moloz. Dacă niciun zombie nu o atacă pentru părul perfect şi scapă de tsunami prin simplul fapt că a întârziat la muncă, balanţa are destule şanse să se descurce, cam 50%.
Scorpion
Paranoic şi temător din fire, scorpionul era sigur că va veni sfârşitul lumii. Fiind neîncrezător prin excelenţă, scorpionul va şti să se ferească de cei care sunt infectaţi cu virusul ucigaş, va evita zonele dubioase unde, probabil se ascund zombie şi va avea totul la îndemână în caz de cataclism, pentru că este atât de posesiv. Iubitul va trebui să se ţină după tine şi să facă tot ce-i spui, pentru că nu accepţi să mori în asemenea hal. Cel mai mult riscă să îşi bage nasul unde nu-i fierbe oala, dacă ajunge într-un loc sigur. Deşi nu are încredere în nimeni, s-ar putea ca magnetismul său să atragă tot felul de dubioşi şi oportunişti. Scorpionii au 70% şanse să scape în caz de apocalipsă.
Săgetător
Optimist desăvâşit, săgetătorul vede chiar şi cele mai bune aspecte ale apocalipsei. Fuga spre un adăpost sau lupta cu zombie sunt pentru el o aventură palpitantă. Virusul care a şters jumătate din populaţia planetei nu a făcut decât să elibereze nişte spaţiu, iar cometa a lovit în altă parte, deci nu avem ghinion că a venit apocalipsa, avem noroc că asteroidul a căzut mai încolo. Săgetătorii trec zilnic razant pe lângă moarte, deci o apocalipsă nu va fi o schimbare foarte mare faţă de viaţa sa de zi cu zi. Cel mai probabil, săgetătorul va avea noroc chior şi va fi plecat tocmai când vine prăpădul, va dormi pe timpul dezastrului natural, sau va fi proprietarul casei pe care zombie au ratat-o când distrugeau totul în cale. Săgetătorii au cam 80% şanse să scape, dar mai mult din pură baftă, decât din spirit de luptă pentru supravieţuire.
Capricorn
Capricornii sunt şi ei mari fani ai planurilor şi nu prea se descurcă atunci când sunt forţaţi de împrejurări să ia decizii în grabă. Le place să aibă mereu dreptate, aşa că vei avea de furcă dacă vrei să convingi un capricorn să conducă pe altă şosea, pentru că este mai liberă sau că zombie vin fix din direcţia spre care vă îndreptaţi. Un capricorn o să ştie mereu ce are de făcut, deci nu o să te pierzi cu firea. La fel, dacă apocalipsa vine sub forma unui cataclism natural (cutremur, tsunami), vei avea destule resurse şi sânge rece să treci cu bine de şocul iniţial. Dacă te aleargă nişte zombie, s-ar putea să te irite foarte tare că te forţează să alergi într-o anumită direcţie, aşa că înainte să te arunci, ţipând, spre ei, ia cu tine o puşcă de calibru mare. Capricornii au peste 90% şanse să scape în caz de apocalipsă.
Vărsător
Plină de adrenalină şi inventivă, nu vei avea mari probleme să te obişnuieşti cu ideea că lumea s-a terminat. Spiritul liber şi gândirea laterală fac din vărsători nişte supravieţuitori cu şanse reale. Dacă apocalipsa vine cu zombie, vărsătorul va găsi arma potrivită şi o persoană care să îl înveţe să tragă bine. Dacă lumea se sfârşeşte printr-un virus ucigaş, vărsătorul va fi cel care va propune un nou tip de mască protectoare, iar în caz de asteroid, va organiza listele cu persoanele care se urcă în naveta spre Marte. S-ar putea să lase persoana iubită în afara listei dacă este nevoie de sacrificii, deci nu te baza pe vărsător să îşi dea viaţa pentru a te salva. Şansele de supravieţuire sunt de 90%, deoarece are sânge rece şi cine împarte, parte-şi face.

Peşti

Peştii vor fi devastaţi de ideea că lumea s-a sfârşit şi mulţi vor renunţa pur şi simplu. Alţii vor insista să îşi dea viaţa pentru vreo cauză nobilă, cum ar fi escortarea orfanilor din fabrica nucleară, jertfa zilnică pentru zombie din jurul oraşului sau oamenii care ies primii să testeze aerul după explozia asteroidului. Peştii au o sensibilitate ieşită din comun, ceea ce înseamnă că lumea lor s-a sfârşit oricum odată cu apocalipsa. Dacă vor supravieţui, peştii simt că nu mai au un rost în viaţă, aşa că vor lăsa pe alţii să decidă. Şansele de supravieţuire pentru peşti sunt minime, deoarece nu prea au lupta în sânge, iar o lume post apocaliptică nu le poate oferi dragostea şi confortul de care au nevoie. Şanse de scăpare pentru peşti: 20% (aici se încadrează cei care luptă să supravieţuiască pentru copiii lor, sau familie).


Sursa: www.unica.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu